Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 11
Akşam 17
bana uygun oruç tutan insan bunu rahatlıkla yapar bence 🤨
Bende beyaz un + kepek + arpa unu ile karışık yaptım canım 😅
bugün yapasim var 😄
TemelinSafinazi TemelinSafinazi

18/6 yemek saatleri değil canım😅

18===> 18 saat boyunca sadece kalorisiz sıvı alımı
6===> 6 saatin başında ve sonunda da öğün

Sabah 11 de kahvaltı yapıp akşam 17 de yemek yemek gibi
Bana uygun yarın baslayim buna ben bugun de yiyim de 😂

evet canım bu yüzden moralimi bozmadım 🥰

Haşlayıp uzerine sos döktüm canım sarımsaklı salçalı sos çok az yağ koydum 2.5 yedim ama 3 yazdım
anladim canim guzel olmus ozaman:))
Evet canım daha büyük ev daha iyi bi semt eşimn servisine yakın çarşıya yakın çoğu yönden iyi ama komşuluk nasıl olur bilemedim komşu teyzem gibi biri olmaz sanırım :KK43:
kolay gelsin canim virusten dolayi belki kimse cikmaz ama insalalh analsabilecegin insanlar vardir
Günaydın 9.Takımın Fit Hatunları:KK36::KK36:
Ne kadar da uykucu çıktınız ayol :KK48:
Gelin de sohbet edelim:KK25::KK25:
ooo bugun ben erkenciyim ama buraya anca geldim😁
Kızlar yürüyüşe başlayacağım yine :KK49: :KK49:
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
bence basla abla ..culaya kadar odem kalmaz

anladim canim guzel olmus ozaman:))
kolay gelsin canim virusten dolayi belki kimse cikmaz ama insalalh analsabilecegin insanlar vardir
ooo bugun ben erkenciyim ama buraya anca geldim😁
bence basla abla ..culaya kadar odem kalmaz
Sağol canım 🥰

araliksiz yarim saat kesin kosuyorum bazen 45 dk yida bukuyo ..sonra biraz yuruyup tekrar kosuyorum.normalde.bu kadar yapmiyorum ama bayramdaki artilar yuzunden arttirdim.bugun:)
biri zayiflayinca kolay kolay farkedemem ben.en az bi 10.kilo vermesi lazim yoksa hic anlamiyorum ben.hele 4 kiloyu hic farkedemem etrafindaki kisilerde benim gibiyse onlarda anlamamistir:))
Ben 1 hatta denedim ama ara öğün yaptim olmadi bana yaramadi :olamaz::olamaz: Gerçi canim zehracim demişti ara öğünle ilmaz diye 🙄🙄
18-6 açlik tokluk saati mi oluyor canim 18 saat aç 6 saat tok gibi mi 🤔
bence 4 kilo az canim. Birde yağdan gitmesi önemli. Yağdan gittigi zaman bariz farkediyor. Ayrica spor yapıp sıkılaşmakta 4 değil 6 gibi gösterebilir daha farkedilebilir olur.

Gel yarin 21 gün sıkı başlayalım yeminli 😂😂😂
saolasin 🤗 aynen uyumam artık insAllah akşama rahat uyuruz
kilom düşük diye hatrliyorum sanki ondan farkedilmemistr yüksek kilolarda bı kilo bile fark ediliyor bence bende öyle olmuştu ya da
esim sever patateslisini arada ister kendi. Ama her erkek sevmez abla seninkilerin ikiside erkek
kabloda kopukluk varmis abla. Once kv deydik. Eve geldik 2gun yaptiramadim anca yapti .istese elinden tamir isi gelir ama ah bi istese😁😁
farkedilmeyebilir canim. Kisiden kisiye degisir
yemin etmeye mi niyetlendin sende @ela_2019 gibi
bunu sormustum bide burdan soruyum. Gozumde canlandi ev kolay gelsin

Bosver canim sabah yaparsin. Benim bulasiklarda duruyor hala kalkip topalsam iyi olacak ama bilasik makinesindede temiz bulasik var am sinir bozucu bir durum once onlari bosaltmam lazim😁😁
inşallah canım ama benim koca ikinciyi istiyor şimdiden ikna etmeye çalışıyor beni 😂
haklısın abla ama evde bişey yok pek aslında var da tavuk ve ciğer onu da son günlere saklıyorum yemeklik sebze olarak da sadece patlıcan var onu yarın babagannus yapmayı planlıyorum 🥰
bana da öyle geldi Akdeniz diyeti gibi ama ben yiyerek daha iyi veriyorum sanki bu sekilde
canım belki yaglardan gitmemiş olabilir ya da gitse de farkedilebilir yerlerden gitmemiştir belden giderse kıyafetinden de anlaşılmamış olabilir böyle şeylere çok takılma sen diyetine odaklan tartıya bak hiç moralini bozma 🥰
ben bu şekilde yapsam güzel kilo veririm belki de işte akşama kadar emiyor çocuk bu aralar aç hissediyorum sürekli acaba ondan mı 🙄
Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.

Gunaydin kızlar tartida gene eksi gordum ardindan pil bitti dedi degisdirdm pil vardi evde Allahtan sonrada pazartesi cikan kilom cikti :KK45: bian cok sevinmistim ama olsun sonucta hala cuma gunune gore eksiyim ve cumaya daha 3 gun var:KK71:
MaşAllah canım 🤭 benim tartimın pili de zayıflamış sanırım ilk çıktığımda lo yazıyor sonra bekliyorum falan tekrar ayağımı değince sayılar çıkıyor

Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.
İlla ki fark eder canım sen devam et 🤗👏

77-78 gidip geliyorum canım bu ramazan almadım kilo hayret 😂
Dikkat ediyorsn demekki cnm :KK48:
Yogunlugun bitsin de gel aramiza

Huy da edinmiş olabilir canım ya da dişleri peşpeşe çıkıyor bilemedim uyku problemi olan çocuk hakikaten zor ben kıyıp uyku eğitimini deneyemedim hem uyku düzeni olmayan bi çocuk oldu çıktı hem de kendimi çok yıprattım bu yüzden
Normalde boyle degldi uykusu var kivraniyor aglama krizine giriyor ben hep dis diyorm zaten ama cok yipratti ya :( gece agri kesici verdim oyle olunca ve 4 den 8bucuga kadr 1 kez uyandi sanrm uyumusuz. Belkide agrisi cok :(

Çok sevinme 😂😂
Dünkü artımın büyük çoğunluğu gitmiş 💃 💃💃

Hmmm:KK11:
:KK48::KK48:
Bu unutma işini çok fazla yaşıyorum ben
Onun için evdeki tüm dolapları yılda 4-5 kere dökme kararı aldım

Mantikli. Bide hic kullanilmayanlari atmaya kiyabilsem cok iyi olcakta

@zsaracoglu Pnrrr-12 Pnrrr-12 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz

Yok cnm emiyor geceleri sut icin daha erken diyr dusunuyorm belki 1 yasindan sonra verebillrm

Hamurunu ince yapıp içini bol koyup yaptığımda güzel olmamıştı.
Malzemeleri de azaltarak ince hamur yapabilirim aslında

Kaptanimm pizza mi gomuceksin bugunde  :dondurma:ohh yarasinnn

ben fön makinesi calistiriyordum uyanacagi zaman geri uyuyordu rahatlayıp dene bence alışkanlık felan da olmuyor olsa da uyuyor olmasa da gece artık rahatız çok şükür
cumaya eksi bile gelebilirim 🥰

sabah 6 akşam 6 yapamam ama ben en erken 9 da kahvaltı yapabilirim
beni kötü şeylere teşvik ediyorsunuz kaptanım 😂 valla yapacam hiiic kusura bakmayın tam buğday unuyla

Deniyim cnm ama ninniyle uyutuyorm zaten yada pispis sesiyle onu aciyorm faydasi olmuyor zaten aglama sesinden hicbisi duymuyor bi an agrisi vuruyor sanrm

MaşAllah canım 🤭 benim tartimın pili de zayıflamış sanırım ilk çıktığımda lo yazıyor sonra bekliyorum falan tekrar ayağımı değince sayılar çıkıyor

Lo diyorsa aynen pil bitiyor demek cnm yenisini al kalirsn yoksa tartisiz ben hep yedekte bulunduruyorm tarti onemli cnkz :KK48::KK48::KK48:

Lo diyorsa aynen pil bitiyor demek cnm yenisini al kalirsn yoksa tartisiz ben hep yedekte bulunduruyorm tarti onemli cnkz :KK48::KK48::KK48:
Sizin mesajları okuyunca Kayahan'ın "Bir Garip Aşk Hikâyesi" şarkısının sözleri geldi aklıma😅

"Ara sıra rejim yapardın

Tartı bir doğru tartsa
Bir yanlış tartardı"

Şarkılara bile konu olmuş kadınların tartısı🤣

Kızlar yürüyüşe başlayacağım yine :KK49: :KK49:
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
Bence kalmaz, tereddüt ediyorsan bu hafta yarim saat yürümeye calis

Sizin mesajları okuyunca Kayahan'ın "Bir Garip Aşk Hikâyesi" şarkısının sözleri geldi aklıma😅

"Ara sıra rejim yapardın

Tartı bir doğru tartsa
Bir yanlış tartardı"

Şarkılara bile konu olmuş kadınların tartısı
:D :D
Günaydin güzel Hatunlar 😁😁
Nasilsiniz? Beni bugun Evde baya bi is bekliyor 🙃🙃 Düne höre -500 ciktim, bekliyordum cünkü pazar baya abartmistim ve wc cikamamistim, cikinca cogu gitmis oldu 😍😍
Günaydın canım MasAllah sevindm eksi olmana kolay gelsin ne işin var

Back
X