- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
- #376.941
inşallah canım ben normalde irademe sahip cıkabiliyorumda, bazı şeyler ters gidince sanırım böyle tıkınıyorum işteBende aynı durumdaym acayip moralm bozzk bu duruma hep araya bisi girdikce biturlu toparlayip hedefe ulasamiyom. Biraz kendimi rahat birakmaya karar verdim burda korucam sonra listeyle veririm insallah
yok, dün bi paket bildiğimiz rechteckli çikolata yedim, schokobrötchen, daha Sayasim gelmediKız boyle diyonya ne yiyorsn mesela merak ettim yani cok fazla yemiyorsn sanrm yinede yoksa killo alirdin
Mesela 2 parcacikolata yiyince gene tikindim modundamisn yoksa 1 paket falanmi![]()
ins canim bugun dikkat etmeye caliscam, tikicam agzina cig sebzelericanım sen hıc boyle yapmazdın. Nazara geldin sana diyim ben hep masallah diyorum aslında ama
Kendını tut tatlım en azından ucu kaçmasın aman yedım zaten deme devamı gelmesin
cok kisi yokburda bı adet kaptan olması gerekiyordu ama nerde acaba @Nirannevra
insan utanir gelmeye nasil rahat ediyorlar, Ben gittigim yerde bile oturamiyorum Cok sıkılırımGelenler hep kimse bana gelmesin hep ben gideyim hizmet göreyim diyenlerden hiç sevmiyorum
cok rahat edeceksin aslında, neden daha önce olmadım diyebilirsinLensin götürdüğü yere kadar gidip sonra ameliyat düşünüyorum canım ne bileyim korkuyorum galiba ameliyattan
geçmiş olsun, beni klima çok tutarGünaydın Kızlar
Pazartesi den beri başım ağrıyor, ağrıyı da tüm kafamda hissediyorum.
Klimanın etkisiyle oluyor muhtemelen ama klimasız da yaz nasıl geçer burda bilmiyorum![]()
Kaçak hoşgeldinGünaydın hanımlar
Bu sabahki göbek, sevip de kavuşamayanlara mekikle yatıp kalkıp göbek eritemeyenlere yemeyip de kilo veremeyenler gelsin gelsin
Eki Görüntüle 2659966
ne kilosu ya ne demek o ya başka soru mu kalmadı