• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bizim bicirik dogmus 😍😍😍😍
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz😢
gozunuz aydin😍allah anasina babasina vatana ve millete hayirli evlat etsin:))
Evet abla gercekten oyle. Bide annem yanimizda olurdu hep simdi virus nedeniyle goremeyecek. Hastaneden yarin cikar ins hayirlisiyla goruruz bizde napalim
neden o kadar az kaliyo hastanede dogumdan sonra
burda en az 3 gun kaliniyo
Acı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırım😄
bende cok severim aciyi aama wc de cok yaniyo😖😖
sağol canım :)

bugün çok gerginim. yarın işe başlıyorum. mesleğimi çıkarıldığım şirkette öğrendim ve geliştirdim. şimdi ilk defa başka bir şirkette çalışacağım. düzen ve sistem farklı. çok heyecanlıyım uffff
hayirli olsun canim oranin duzeninede zamanla alisirsin:)
Yıllar evvel alıp bana göre olmadığını düşününce okumayı yarıda bıraktığım bu kitaba bugün yeniden başladım kızlar.
Elime kağıt kalem alıp kan grubuma faydalı, ne faydalı ne faydasız ve zararlı besinlerin listesini çıkardım.
Artık çok sevsemde kan grubuma zararlı olan besinleri tüketmemeye karar verdim.

Eki Görüntüle 2661482
kan grubun ne abla
Bu kitabı tavsiye etmiyorum canım
Yazarı yabancı olduğu için bilmediğim besinler olduğu gibi, bizde olan bazı besinler listede yok.
Mesela A kan grubuna çok faydalı dediği "tofu" diye bir besin var ve ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum.
Sende ki "can boğazdan çıkar" daha iyi bir kitap.
sanki bi mantar turunu cagristirdi bana

Kizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim🙈🙈🙈
Bugunki kabaklar biraz fazla sotelenmis hoc yiyemedim.
Acaba cigden yogurda rendeleyip yesemde ayni etki olurmu deneyeniniz varmi
[/QUOTE
Canım ben bir kasık zeytinyağı bir tatlı kasıgı soya sosu baharat vede az tuzlayıp yaglı kagıda serip fırınladım vallahi harika olmustu 😎 bence kesin denemelısın ustune ıkı Kasık yogurt superdı bu hafta uc gun yapıcam kilomu da cok etkıledı

Kafamda Deli sorular Bende zayıflarmıyım acaba 🙄
Denemekten zarar gelmez
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım

Benim ki de ayrım yaptığından değil de ilkte gebelikten ayırdık ikincide süt yok ek gıda kabul etmiyo emmek için diye bıraktık
Bunda biraz daha deneyimli olduk tabi oda hakkına girme diyo ben de öbürkilerle aynı olsun diyorum
Öyle düşünme o zaman, her çocuğun kısmeti farklıdır.
Anne sütünü az olan bireyler hastalıklara daha kolay yakalanıyor.
Sırf diğerleri ile aynı olsun, adalet olsun diye sütten kesme yavruyu

Öyle düşünme o zaman, her çocuğun kısmeti farklıdır.
Anne sütünü az olan bireyler hastalıklara daha kolay yakalanıyor.
Sırf diğerleri ile aynı olsun, adalet olsun diye sütten kesme yavruyu
Haklısın zaten şu virisün ne olacağı belli değil iyi kötü koruyodur annne sütü
Gündüz değil de gece acıtmasa sorun yok da tok yatırıyorum gece ağzında tutmasn yeter bana

Back
X