- Konu Sahibi Handandandan
- #378.581
Çok uzun olmuş, o dizler sana ölene kadar lazım, şimdiden çürütme
aslinda 1 saat bantta tempolu yurumustumDikkat et fazla da yorma kendini çok yürümüşsün![]()
sonra gorumcem geldi
hadi yuruyelim dedi geri 1 saatde onunla yurudum.yarin dinlenirim heralde yurumem
alalhtan bisey olmamisBizimki herkesi tartaklıyor, sütten kesmeden evvel bi bana karışmıyordu, menfaati kalmayınca bana da başladı.
Hep tepelerde, dün tezgahtan düştü, kaşla göz arası![]()
kizim 6 yasinda bende biraktiramiyorum.bardakla icmiyoÇok zor oluyor benim kızım yakalarımı çekiyordu anne bi kere emeyim diye gözlerim doluyordu
Biberona alıştı şimdide biberonu bırakmıyor
4.5 yasindabardakla sut içmiyor biberonu vermeyince bağıra bağıra ağlıyor
![]()
iyi tarafindan bak ablabenim malum dönem başladı(2 -3)gündür belirti vermişti belden hafif sol taraftan belli bir noktadan kasık ve bacağa inen damar gibi belli bir hattan deli ağrıyordu akşam üstünden 1 saat öncesine kadar uğundurdu namısıskadın doğumcunun aşırı ağrın olduğun da yut dediği ilacı yuttuktan neredeyse 2 saat sonrası işe yaradı birde yoğunlaştırılmış at kestanesi kremi sürdüm alev alev yakıyııdııı mis gibii
şükür şimdi rahatladım hafif bacağım da kaldı ağrı
yavv hiç bir yolculuğu ıskalamıyor malum dönemiminşallah tam yarına başlarda cumartesiye azalır 1 hafta erken oldum stresten yavv ben yol yolculuk sevmiyiiim işte
![]()
en azindan annenlerde daha rahat olursun
ozamana kadar biterse yada cok azalirsa
normal dogumdu dimi canimhb abla
çok şükür ilk gunlere göre toparladim baya ağrılarım azaldı dikişler oturup kalkarken biraz çok olunca zorluyor bebiste yavaş yavaş iyice alıştı gibi emiyor şükür ama yetip yetmediği konusunda tereddütteyim
![]()
bide sarilik icin pencerenin onune gunese koyun diyorlardi burdaki dr lar
amin insallahBurada sela okunmaya başladı, yıllar önceki gibi...
Rabbim bir daha yaşatmasın![]()
kac senesi vardi emekli icin ablahiç ıskalamıyorum yolculuğu sanki iyi bir halt ya
doktorun verdiği regl azaltıcı var en yoğun 2 günü yutuluyor sonra azalıyor onu yutarım yine
20 senedir her sene 1-2 kere memlekete gitmek için uzun yol gidiyoruz ben alışamıyorum strese giriyorum eşim hayırlısıyla emekli olsa da yerleşsek de yol derdim bitse :)))