• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim🙈🤲🤗
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
Canım yanlış anlamadım değil mi Hatice’nin kızı ameliyat oldu kıyamam ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucak
Bende sizi özledim kuzumm ❤
Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok 😂
Az kalmış canım ben de senin kilolarındaydım 20. Haftada hissetmiştim ilk sonra bi iki hafta hissetmemiştim sonra dur durak bilmiyor keretalar :emir_bebek:

Kizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins

Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.

Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.
Geçmiş olsun canım iyiki hemen götürmüşsün

Canım yanlış anlamadım değil mi Hatice’nin kızı ameliyat oldu kıyamam ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucak
Evet canim benim buyuk kiz ameliyat oldu. Sagol canim tum yavrularimizin sagligini korusun rabbim
Geçmiş olsun canım iyiki hemen götürmüşsün
sagol canim. Evet bende oyle dedim iyiki daha fazla geciktirmemisim

Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok 😂
Kilo ile alakası yok canım, akıllı bir bebek olduğu için hissetmiyorsun, yaramaz olacak bebeklerin ki çok bariz belli oluyor😅

evet canim kasigim agriyor diyordu ama ben boy uzamasina baglamistim. Dun sabah baktin sislikte var fitiktan suphelendim ve goturdum . doktor baya korkuttu yumurtaligi firtip sikistiysa yumurtaligi zarar goemustur diye. Sukurki buyuk bir sikinti yokmus
Rabbim acil şifa versin, kv gile mi geçtiniz yine

Ya kizlar geecekten es kisilerine yaranilmiyormus bir kez daha anladim.
10 gunu geckindir kv deyiz . oncesini de az cok biliyorsunuz haftada gelip 3 gun kaliyordum. E cocugum ameliyat oldu olmaz cenaze evi yine annemgile gecelim orda yatsin dedi tamam dedim.

Aksam tam yatilacak yatak yapmaya calisiyoruz eltilerde var sacma sapan bir konudan tartistik kendimi geri zekali gibi hissediyorum. Hala yaranamiyorum ve memnuniyetsizlihi oldurdu. Mutlaka sacmaliyor. İllaaa cirkeflesip pislik mi yapiyim yani anlamadimki cok daraldim kizlar sizide darlttim belki ama kusura bakmayin gece gece icimi doktum.

23.07.2020

08.45 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber

13.30
1 kase yulaflı yoğurt (1 yk yulaf)

15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma

18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu

su : 3.5 litre
30 dk bölgesel : 90 puan U UcanSupurge
afiyet olsun canım güzel görünüyo
23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık

Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti

Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
Afiyet olsun canım
Kabak detoksunun faydası var mı bende yapayım kabak çok severim
23/07/2020
SABAH:

-1 dilim Uno tam buğday tava ekmeği
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık

ARA:
-
1 kayısı
-4-5 tane kiraz

ÖĞLE:
-Fırında 1 tane tavuk but
-Kırmızı biber tarator(100 gr kadar)
-1 dilim tam buğday ekmeği

ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem

AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt

Bugün spor yok maalesef🤦‍♀️
Afiyet olsun canım

23/07/2020

7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin

10.30 ıhlamur çayı

12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber

14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda

20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık

22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah

Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
Afiyet olsun canım
23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su

09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay

11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt

14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran

17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak🤐

20:00 yeşil çay

21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı

Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
Afiyet olsun canım
23 temmuz perşembe

10:00 şekersiz Türk kahvesi

12:30 bir kase mercimek çorbası, 5 yk taze fasulye, 2 yk domates soslu patlıcan, 2 adet şeker pare

19:30 üç adet fırında kabak, bir kase yoğurt

21:00 metobolizma çalıştırması için çay
Afiyet olsun
Keşke tatlının tadına bakıp durabilseydin küçücükler ama kalori çok
23 Temmuz 2020 Perşembe

Kahvaltı 09:30

1 Yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk menemen

Ara 12:45

1 büyük bardak ayran

Akşam 17:45

1 lahmacun (fındık lahmacun)
1/2 bardak ayran

Ara 21:30
1/2 haşlanmış mısır

Su lt

45 dk tempolu yürüyüş 135 puan U UcanSupurge
afiyet olsun canım
23.07.2020
10:00
3 ykMenemen
1 dilim çavdar ekmeği
1kkpeynir
5 zeytın
Domates salatalık
17:00
2 küçük dilim çavdar ekmeği
3 yk menemen
6 tane faln sucuk
Domatessalatlık
6 7 tane zeytınyağlı sarma
23:30
1 bardak süt
Su 2lt
Spor tum gun koşturdum
Afiyet olsun canım
Ekmeği yada sarmayı yemesen iyiydi tartı öncesi
23 Temmuz Perşembe
Sabah (11.30)
Yulaf ezmesi 1 çay bardağına 1 su bardağı süt
Hurma 1 tane

Ara(13.00)
Toplam 1 avuç tarhana ve ceviz

Akşam(20.00)
Mercimek çorbası 1 kase
Salata

Su: 1.5 lt
Spor : bugünlük 15 dakika yürüyüş yapabildim sadece 🤷

(Akşamı çok gec yedim bu yuzden mutsuzum umuyorum ki yarına yansimasin 😔İnşallah yarın tartıldığımda 60lı rakamları görebilirim bu beni çok motive eder 🌺😄)
afiyet olsun canım
23 Temmuz Menüm
9.15: 1 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Yarım dilim tam buğdaylı ekşi mayalı ekmek
Şekersiz çay
Yarım nektarı
1 halka dilim sucuk
2 çatal salatalık
1 çay
kaşığı şeftali reçeli
_____

14.00: Yarım kokoreç
1 ayran
Acı biber

2 lt su
Afiuet olsun canım
Tartı öncesi kokoreç olmamış gibi geldi bana çeğrek falan yeseydin bari ( diyen de çok seviyo yarım çeğrek yer kendisi 🤫🤫)

Gece gece rüyama girecek menüler acıktım iyi mi

10 gunu geckindir kv deyiz . oncesini de az cok biliyorsunuz haftada gelip 3 gun kaliyordum. E cocugum ameliyat oldu olmaz cenaze evi yine annemgile gecelim orda yatsin dedi tamam dedim.

Aksam tam yatilacak yatak yapmaya calisiyoruz eltilerde var sacma sapan bir konudan tartistik kendimi geri zekali gibi hissediyorum. Hala yaranamiyorum ve memnuniyetsizlihi oldurdu. Mutlaka sacmaliyor. İllaaa cirkeflesip pislik mi yapiyim yani anlamadimki cok daraldim kizlar sizide darlttim belki ama kusura bakmayin gece gece icimi doktum.
Her teklifi kabul etmek hata canım, iyi olayım yaranayım dedikçe problem eksik olmuyor.
Kızın ameliyat olduğu için kabul etmesen herkes seni mazur karşılardı.
Olmuşa canını sıkma ama bundan sonra eşin bir teklif ile geldiğinde "ben ne istiyorum, bu teklifi gönülden istiyor muyum" diye düşün ve ona göre sende kendi fikirini söyle.
Erkeklere susunca hanımefendilikten sustuğunu bilmiyorlar, aklın fikrin yok düşünemiyorsun da fikir belirtmiyorsun sanıyorlar.

Son düzenleme:
Kızlar napiyonuz kışlık vişne aldım yıka temizle poşetle yoruldum yeni oturdum arada akşam yemeğimide yedim

Yarında yakinimizda bi pazar var ordan bikac kilo daha alıp vişne reçeli yapayım diyorum kızım katkısız doğal yer
Ohh ne güzel yapmışsın
Vişneyi koydum ben az reçwl de yaptım sıra çilekte onun reçelini bol yaparım
Dolaba vişne gibi atıyolarmış çileği hoşafı falan güzel oluyomuş denicem bu sene bende

Her teklifi kabul etmek hata canım, iyi olayım yaranayım dedikçe problem eksik olmuyor.
Kızın ameliyat olduğu için kabul etmesen herkes seni mazur karşılardı.
Olmuşa canını sıkma ama bundan sonra eşin bir teklif ile geldiğinde "ben ne istiyorum, bu teklifi gönülden istiyor muyum" diye düşün ve ona göre sende kendi fikirini söyle.
Erkeklere susunca hanımefendilikten sustuğunu bilmiyorlar, aklın fikrin yok düşünemiyorsun da fikir belirtiyorsun sanıyorlar.
Gercekten cok canim sikkin su an. Ben kotuluk dusunmezken en ufak biseyden sacmalamak nedir ya. Valla canim kv ye sorsan burda yatinca ne olacak ayni ev diye dusunebilir. Cunku su aralar cok sacma hersey biz burda sonsuza dek kalacakmisiz gibi geliyor benim es ve kardeslerine. Hepsi ayni yani. Bayramdan sonra gelip 3er 4er gun kalmaya devam edecekmisiz. Buyuk kayni diyormus bunu. Tabiki gelinir gidilir ama insana emrivaki yapmak nedir. Tadi varsa yeter artik. Basa gelen cekilir hesabi alisacak bize gelip kalacak yerine gore diyoruz daha ne yapabiliriz anlamiyorum.

İyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim🙈🤲🤗
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
Çok geçmiş olsun fıstığa

Sende bu azim oldukça düşersin

Ayy ben doğumdan sonra misafire diye alınan cevizli lokumdan 1kasa yedim 1ayda 😩😩😩 2.kasadan da yemiş olabilirim ahh ahh şu boğazdan ölücem kesin

Canım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişin 🙏
Ben 70'le başlamıştım ilk hafta 68.5 oldu sonra hep 69.9'du uzun bir süre. Şimdi 73 oldu. Yani 3 kilo almışım baştan beri. Aslında bu haftaya kadar 5 kg normal gözüküyor ama sonuçta benim kilom var, benim için çok fazla olur. Biraz kendimi tutayım en azından 1 kg azalsın diyorum ama fena acikiyorum 🙈 Sağlıklı yiyeceklerle gecistiriyorum ara öğünleri.
Halsizlik konusu da sanırım dediğin gibi sıcaklardan. Sürekli bir uyku halindeydim.
sağol canım Allah razı olsun amin insAllah 🤗🤲
Normal canım insAllah en az kiloyla sağlıkla bitirirsin sonlara doğru artık bana bı bıkkınlık gelmişti kilo konusunda da motivasyonum düşmüştü sağlık olsun da elbet veririz napalim sıcaklar konusunda en azından senin doğum kışa gelecek demi yazın lohusalıkda çok zor gerçekten şip şip sıcak 😜
Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.
insAllah canım bırakmak niyetinde değilim bklm korse kullanmıyorum kullamiyirum daha doğrusu sıcaklardan giyemiyorum ya ilk hafta zaten karnımın acısından giyemedim şimdide sıcaktan giyesim gelmiyor korse kadar olmasa da atletlerim sıkı iyi hissettiriyor
evet canım saolasin Allah razı olsun 🤗

:( Noldu ki kız

19. Haftaya girdi canım 18+4. Ya ben takvim yapmak istemedim çocuğu olmayan çok fazla insan var, her zaman olmasa da duygusal bir anına denk geldiği zaman o takvimi görünce bile üzülüyor insan. Kendimden biliyorum 🙈 Ben ara ara söylerim size ☺

Bende sizi özledim kuzumm ❤

Canım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişin 🙏
Ben 70'le başlamıştım ilk hafta 68.5 oldu sonra hep 69.9'du uzun bir süre. Şimdi 73 oldu. Yani 3 kilo almışım baştan beri. Aslında bu haftaya kadar 5 kg normal gözüküyor ama sonuçta benim kilom var, benim için çok fazla olur. Biraz kendimi tutayım en azından 1 kg azalsın diyorum ama fena acikiyorum 🙈 Sağlıklı yiyeceklerle gecistiriyorum ara öğünleri.
Halsizlik konusu da sanırım dediğin gibi sıcaklardan. Sürekli bir uyku halindeydim.

Kuzum sen kahve yanına yiyodun bitter cikolata etki etmiyordu sana. Çok da güzel verdin. Yine aynı düzeni devam ettirirsen bence sorun olmaz. Bayram diye abartma ama 😂

Canımmm saglikla bi dogsunda inşallah 🙏
Limonlu su içeyim dediğin gibi, ödem varsa iyi gelir.

Canım benim sende kuzularinda iyidir inşallah ❤

Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.
Bebişin hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağina aldırsın

3.takımda yarıştın mı hiç nickin tanıdık geldi ( hafızam çok iyi değildir)

Çok geçmiş olsun fıstığa

Sende bu azim oldukça düşersin

Ayy ben doğumdan sonra misafire diye alınan cevizli lokumdan 1kasa yedim 1ayda 😩😩😩 2.kasadan da yemiş olabilirim ahh ahh şu boğazdan ölücem kesin
Sağol canım
Hadi insAllah bu sefer hedefe ulaşırım emzirirken kızımda bende çok hata yaptım geceleri hep birşeyler yedim ilk ay sariliktan hep hastanedeydik süt olsun diye hem de fototerapide bebeğin gözündeki bantin açılmaması gerekiyor uyumaynca yedim yani aldıkça aldım bu sefer daha sakinim

Yok canım ne daraltması
Şu erkeklerin anlayışsızlığına da yani ne desem boş
Ameliyatlı çocuk o kalabaljkta enfeksiyon falan kapsa küçük çocuğun biri dokunsa hayır yani evde yatıp sabah gitseniz de olur orda yatınca bişey değişmiyo ki

İnan anlatacak bisey yok o kadar sacma.
Yatagini hemen yapmaliymisim yatmaliymis ise gidecekmis yarin. Kalabalik oluncada yatmak kalkmak sikinti iste. Ayarlama yapicam dusunuyorum diyorum iki saattir niye dusunmuyormusum falan filan iste. Ortada sorun yok yani ama cikartmak isteyene de var. Tamam rahatca yatmak istoyorsan eve godelim ya ne bu diyincede banyoya girdi cevapsiz

Sağol canım
Hadi insAllah bu sefer hedefe ulaşırım emzirirken kızımda bende çok hata yaptım geceleri hep birşeyler yedim ilk ay sariliktan hep hastanedeydik süt olsun diye hem de fototerapide bebeğin gözündeki bantin açılmaması gerekiyor uyumaynca yedim yani aldıkça aldım bu sefer daha sakinim
Kontrollü olman çok iyi bi bıraktınmı toparlayamıyosun
Benim bahanem bebek ablaları büyük ablanın okul sıkıntısı falan kaldıramadım zaten sıkıntılarla da bebek gelişmedi küçük doğdu
Çok dikkat et bunda sarılık olmasın korona sebebiyle anneyi bile almıyolar yanına ablam 1hafta hiç göremedi delircekti

Back
X