19. Haftaya girdi canım 18+4. Ya ben takvim yapmak istemedim çocuğu olmayan çok fazla insan var, her zaman olmasa da duygusal bir anına denk geldiği zaman o takvimi görünce bile üzülüyor insan. Kendimden biliyorum

Ben ara ara söylerim size ☺
Bende sizi özledim kuzumm ❤
Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok
Canım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişin

Ben 70'le başlamıştım ilk hafta 68.5 oldu sonra hep 69.9'du uzun bir süre. Şimdi 73 oldu. Yani 3 kilo almışım baştan beri. Aslında bu haftaya kadar 5 kg normal gözüküyor ama sonuçta benim kilom var, benim için çok fazla olur. Biraz kendimi tutayım en azından 1 kg azalsın diyorum ama fena acikiyorum

Sağlıklı yiyeceklerle gecistiriyorum ara öğünleri.
Halsizlik konusu da sanırım dediğin gibi sıcaklardan. Sürekli bir uyku halindeydim.
Kuzum sen kahve yanına yiyodun bitter cikolata etki etmiyordu sana. Çok da güzel verdin. Yine aynı düzeni devam ettirirsen bence sorun olmaz. Bayram diye abartma ama
Canımmm saglikla bi dogsunda inşallah

Limonlu su içeyim dediğin gibi, ödem varsa iyi gelir.
Canım benim sende kuzularinda iyidir inşallah ❤
Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.