Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakkaten sağlam yiyomuş eniste Allah sana kolaylik versin :)

Edibe merak ettim ne yiyo seninkiler :)
Mesela bugün öğlen kendime brokoli haşladım. Onlar sevmez diye ya ekmek arası peynir ya da sütlü yulaf seçeneği sundum iyi bir anne olup çorba yapsaydım iyi olurdu ama bu aralar diyetteki anne modundayım öncelik kendim

Ayy ne güzel darısı başıma

Hakkaten sağlam yiyomuş eniste Allah sana kolaylik versin :)

Geçen yaz 50 kavanoz yarım kiloluk domates yaptım
7-8 kilo çeşit çeşit reçel
Buzluğa türlüler, barbunyalar, dolmalar üstüne kış sebzeleri, etler, fasulyeler neler neler...
30 kg fasulyeden turşu
Keki,böreği, tatlısı hepsi bitti, hayır o kilo almıyor olan bana oluyor, evlendiğimizde 70 kiloydum, 38 beden şimdi 80 in altına inemiyorum. Kaçıyorum kaçıyorum yiyorum bir yerden sonra, yorgunluğuma değil yediğime yanıyorum

hihhh aman ha gülüm apartmanı alkollerken de dikkat etseydin rabbim esirgesin seni de diğer tüm komşularınızı da
Valla maskeyle cıktım apartmana bayramda kapmışlar evdeyız cıkmıyoruz dıyor ama tedbırı bırakmamak lazım

Benmkilerde sebze düşmani. Eşim sebze varsa çiğnemeden yutun diyo cocuklara :) gene de pek aralari yok alternatif yapiyorum mecbur

offf pazar işi bile tek başına yorucu sen birde aldıklarını kavanozlamışsın maşallah üzerine tam sofra hazırlamışsın bu yiyip yiyip kilo almayan adamlara gıcık oluyorum benim eşim de öyle üstelik azıcık ekmeğikesse zayıflıyor yaaaavf bu nasıl adalettt:)
yaptıklarını kışa sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin rabbim ellerine sağlık gülüm

Biz çok yiyor çok tüketiyoruz diyordum artik demeyeceğim

Kıyamam abla ya bari sade bi kahve iç

Aman ne çok yormuşsun kendini yahu işe başlayacaksın nasipse biraz evin tadını çıkar dinlen
eşim gündüz soğuk su içtik dışarı da ya boğazım ağrıyor diye geldi az önce tereyağı pekmez yaptım yesin yatıcam valla kahve içersem uykum açılır :)

Allah sağlık versinde yesin canım.
Erkeklerin hepsi aynı inan.
Az yiyenini görmedim, duymadım

Aminnn. 80lerden bi kurtulamadik abla
kurtuluruz gülüm ne var elimizin kiri der 70 lere geçeriz ben kafaya koydum yeter daa bedenimin bu yükü taşıdığı sürekli bacaklarım ağrıyor üst baldırlarda damarlar elime geliyor varis oluyor , bıktım 80 li rakam görmekten az da 70 li görelim ponim , el ele gidelim bu 80 li diyarlardan :)

Bulgur pilavi kofte sarma etli ekmek cok seviyolar. Sebzeyi yemekten saymiyolar. Bi de aksam ekmek aliskanligi yok esimde bizde alıştık, ekmek olmayinca her yemeğin yanina pilav makarna pişiriyorum artik
Böyle de çok sağlıksız ama canım.
Çocukları sebzeye alıştır bari, eşin sevmiyorsa yemesin.
Bu beslenme düzeni ile onlarda kilolu olmaya aday olurlar.
Alışılan beslenmeyi değiştirmek çok zor biliyorsun, en azından çocuklar sağlıklı beslenmeye alışsın

getiricez ne yapalım o kadar emeğine zamanına yazık etmesine izin veremeyiz eni sonu bacımız el değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…