• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alerjik astım diyince bende de var, gerçekten zor oluyor nemli yer.
İdari izin listesinde yokmuş bu hastalık, farklı bir uygulama var mı acaba, belki eşin biliyordur 🤔
rapor lazım gülüm o da sen de yok yazmıştın oradan gördüm ki eşimin de yok :(

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)[/SIZE][/B][/CENTER]

Handandandan Handandandan (75.5) ---------- 71.5
Fitt_anne Fitt_anne (80.2)---------75

Pembe Lotus Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria Namaria 108.5-------103.4
VisneReceliii VisneReceliii 76.3———- 73
@Elisa01 70.4________ 67.0
Pnrrr-12 Pnrrr-12 73.6 ------------- 69.8

Lusi Lusi (67.9)------------ 62🥳
ekim2009 ekim2009 (82.0).......................80

Poni Bon Poni Bon (80.5)-------------77
@hadikonusalim (71)------- 67
Edibe12 Edibe12 (94.2)......................88
strontium strontium (71.1)...............68
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 74.5............71
MmerVveeEee MmerVveeEee 74,2......70
@Furha63 (66.1)..........64
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman

Abla ben çalışamıyorum malesef, normalde bu sene özel bir okulda başlayacaktım ama bebiş iptal etti herşeyi 🙈
Eşimin işleri de pandemide çok bozuldu sonra da toparlayamadilar, 2 ay oldu kapattı tamamen. Şimdi yeni bir yerden haber bekliyor iş için belki birdahaki hafta çağrılabilir.

Bizimkilerde aynı hiç duymadik söylemesi zor falan dediler ama ben çok ısrar ettim. Ben de şimdi ince a ile söylüyorum ama doğunca hızlı hızlı söylerken kalına döner bence. Yaşlılar da nasil söylerse söylesin artık 🙈
Senin kuzucugun da iki ismi de güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah ❤

Canım ablacım hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah oğlun için. Üniversite için bir yıl beklemeyi kayıp olarak görmüyorum ben. Seneye çok daha iyi puanlarla güzel bir yere yerleşir inşallah.
Abla kilo çizelgeni gördüm de maşallah ne güzel vermişsin 7'lere de az kalmış harikasın 💃💃

Aminnn canım. Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok. Paşamizi bekliyoruz bakalım ❤
Senin mezuniyet nasıl gidiyor var mı kiloda bir değişme?
ne iyi ne cok kotu 2 3 kilo fazlam var o da odemdir diye düşünüyorum biraz dikkat etsem gidecek aslında 🤐
Hasta değilim ama yerimden kalkacak gücüm yok
Gecmis olsun o da bir hastalık belirtisi olabilir kaptanim benden iyi biliyorsun bu aralar hep öyleyiz inanki ne is ne güç yapasım var 7 24 yatmak istiyorum kimseyi görmek de istemiyorum 😐

ne iyi ne cok kotu 2 3 kilo fazlam var o da odemdir diye düşünüyorum biraz dikkat etsem gidecek aslında 🤐

Gecmis olsun o da bir hastalık belirtisi olabilir kaptanim benden iyi biliyorsun bu aralar hep öyleyiz inanki ne is ne güç yapasım var 7 24 yatmak istiyorum kimseyi görmek de istemiyorum 😐
Aynı durum bendede var haftanin 3_4 günü hiç kalkasim gelmiyor yemek yapmak bile istemiyorum

inşallah ne sana ne kv ne bulaşmamıştır hatta arkadaşına da bulaşmamıştır yarın belli olur sonucu nasıl olsa gülüm
Şükür negatif onun da abla 🙏🏻
insallah bisey cikmaz cnm
Arkadasin gecmi soyledi sana
Keşke her ihtimale karsi kv gile gitmeseydiniz
Haber aldığımda evde oturuyorduk neyse ki negatif çıkmış
Allah korusun insallah yoktur ya bu ara vakalar da cok arttı esimn 2 tane arkdsnin ailesi olmus birnin babasi yogun bakimdaydi 5 gunde vefat etti :KK43:
Ya üzüldüm 😕 canım neyse ki arkadaşımda negatif çıktı rahatladım

Aynenn farkindaym gun gun daha iyi olucak :)

Allah korusun insallah yoktur ya bu ara vakalar da cok arttı esimn 2 tane arkdsnin ailesi olmus birnin babasi yogun bakimdaydi 5 gunde vefat etti :KK43:

Hhahaha dur kızz ilk menum bugun bak bir de :)

Ohhh afiyetle yiyin dilekcim
Koz patlicanla olani nasl yapiyorn kahvaltilikmi o

Ellerine saglık cnm

Böyle yapma kaptanım ya :KK43:
Bence git ailenle olmak iyi gelicektir sana

Amin abla insallah evde 1 kase esime 1 kase kendime ayirdm bide tattiklarm var yaparken tabi onun disind kalmadi bile :)
Ama seninki mantikliymis bidha incecik olursam asure yaptigimda bende oyle yapiciimmmm :rolleyes: :KK49:
teşekkür ederim canım benim 😘
Patlıcanlı kırmızı biberi kozleyip domates sosu ile ocakta kaynayıp azcik yağ sirke tuz ile tatlandirip dolduruyorum kavanozlara 😉

28 Ağustos 2020

6.00
1 elma
Beyaz peynirli tost

10.00
1 krep
1 çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı bal
2 yağda yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

15.00
Peynirli sandviç
1/3 kek

21.00
Salata
3 yk kuru fasulye
3 köfte kadar et

su 1.5 lt ( dışarıda olunca çok içemiyorum)
Tost,sandvic,ekmek,krep hepsi çok olmamış mı🤔
29ağustos menüm
Sabah
09:30 cokelikli yumurta 3zeytin bi dilim tm buğday ekmeği yeşil çay

13:00 sade soda

15:00 3catal karpuz biraz leblebi

17:30 bi kase menemen bi kase yoğurt

20:00 büyük fincan sade kahve

21:30 yeşil çay

Su 3lt
Spor 30dk kondisyon bisiklet
10dk bölgesel hareket
afiyet olsun😚
29 Ağustos Menüm
11.00: 6 ince parça kabak mücver (1 yk yağ ile tavada yaptım)
1 dilim peynir

14.00: 1 kase aşure

16.00: 1 kase aşure

2lt su
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan U UcanSupurge
keşke bir tane yeseydin neyse yarın telafi edersin afiyet olsun
29 Ağustos

9.00
2 yk çökelek nane salatalık domates 2 cevizden salata

13.30
3yk kıymalı harçla yumurta
Yarim dilim tam buğday ekmeği
1 kase cacik

16.00
1 yeşil çay
1 soda
5 tane üzüm

19.00
6 yk kiymali sebze yemeği
1 kase cacik
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Su. 1.5 lt ( daha içerim)
Spor 30 dk egzersiz yapacağım inşallah
Afiyet olsunnn

Kızlar benm oglan sicaktan uyuymadi resmen bugun ya butun gun 30 dk uyudu onuda zorla emiyor emerken dalamiyor sallanmakta istemiyor zorla sallasam aglama krizine giriyor biraksam kalkip gidiyor yada meme geluyor twkrarsn delircektm artk disari cikardi babasi neyseki idare ettik bi sekilde 2 kez yikadm bugun ev isi yemek derken oldum ya :( ah bu analarin hakkı gercekten ödenmezmiş ya bitaneyle böyleyim bide

Back
X