• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MENUM: 29.8.2020

10:15 1 fincan kahve

Aşure yaparken biraz tattım şekerini ayarlamak icin

13:00 2 dilim cavdar, 1kk peynir, 7 Kadar zeytin, domates, 1 tavada yumurta

15:00 1 kase aşure

17:30 soguk kahve süt ile, 1kk cikolata

18:30 bamye yemegi, salata, cacık, 4 dilim karpuz

2lt Su
Spor yok

Bundan sonra tamamen duzelicek insallah menum biliyorm daha tam kivama gelmedi
Günaydın kızlar 🥰
Gunaydın kızlarrr
Günaydın minnoşlar çıtırlar
Gunaydinnnn tatlişlerrrr
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın hanımlar ☺☺☺
Hepinize Günaydın Kızlar
Günaydın demeden direk sohbete daldım ben😅

Günaydın minnoşlar çıtırlar bugün evlilik yıldönümümüz şuan anamın evindeyken iki zalım bebeyi anama postalarak iki çılgın ne yapabilir onu düşünüyoruz. Çocuksuz o kadar çılgın fikir geliyor ki hamamyolunda yürümek, doktorları gezmek bile heyecanıma heyecan katıyor deliriyor çıldırıyorum :KK53: :KK70:
Kutlarım canım up uzuuun yillarımız olsun huzurla aşkla inşallah 😍😍
Ben olsam çocuksuz zamanlarımızda vakit geçirdiğimiz yerlere gider eski günleri yad ederdim 😍
En azından bı mekanda çay için bebeler olmadan daha ne olsun😁

Yapmam, kendi arasın beni

Sürüne sürüne kapıma gelecek :KK70: :KK70:

Niran ya ömür okadar kisaki kuslukle kirginlikla boşa zaman geciremiyecek kadar..
45 yasindw akrabam 2 ay önce vefat etti karısı ile annesi yüzünden çok yiprandilar ..
Karısı en çok hayellerimiz vardi yapicaklarimiz vardı diye ağladı ve eminimki anası yüzünden kocasi ile arasının acilmalasina kus kaldığına kısacık yaşadıkları zamanida bununarla geçirdiğine pişman😔

Niran ya ömür okadar kisaki kuslukle kirginlikla boşa zaman geciremiyecek kadar..
45 yasindw akrabam 2 ay önce vefat etti karısı ile annesi yüzünden çok yiprandilar ..
Karısı en çok hayellerimiz vardi yapicaklarimiz vardı diye ağladı ve eminimki anası yüzünden kocasi ile arasının acilmalasina kus kaldığına kısacık yaşadıkları zamanida bununarla geçirdiğine pişman😔
Allah rahmet eylesin canım 😔

Hep ben idare ettiğim için devam ettik ama bugün geldiğim kafa; olmadığını anladığın anda bırakmak, asla mücadele etmemek ve yorulmamak

Günaydın minnoşlar çıtırlar bugün evlilik yıldönümümüz şuan anamın evindeyken iki zalım bebeyi anama postalarak iki çılgın ne yapabilir onu düşünüyoruz. Çocuksuz o kadar çılgın fikir geliyor ki hamamyolunda yürümek, doktorları gezmek bile heyecanıma heyecan katıyor deliriyor çıldırıyorum :KK53: :KK70:
Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, uzun yıllarınız olsun inşallah minnoşlarınızla birlikte canım :KK36:

Allah rahmet eylesin canım 😔

Hep ben idare ettiğim için devam ettik ama bugün geldiğim kafa; olmadığını anladığın anda bırakmak, asla mücadele etmemek ve yorulmamak

Sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne edeyim seni diyosun yani ☺️

Back
X