• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geceler kizlar
bugunde gelemedim bildirimden sonra
esim isten geldikten sonra cuma namazina gitti

gelincede gezmeye gidelim dedi avm gezdik kizimida kv ye biraktim rahat rahat gezdik.iyki birakmisim yoksa rezil ederdi kesin

ama gecenlerde bot almistim ilkkez giydim parmaklarima vurdu son 1 saati zor dayandim

sonra eve gelmeden gastronomi restoranta goturdu ilkkez gittik cok guzeldi

simdide cok uykum var alintilara sabah cevapliycam insalalh

esim uye oldugumu bilmiyo arada girip okudum ama yazamadim
teli elime alinca kimle konusuyosun diyip durdu

iyi geceler kizlar

gelincede gezmeye gidelim dedi avm gezdik kizimida kv ye biraktim rahat rahat gezdik.iyki birakmisim yoksa rezil ederdi kesin

ama gecenlerde bot almistim ilkkez giydim parmaklarima vurdu son 1 saati zor dayandim

Oh ne güzel yapmışsınız canım. Ara sıra böyle kaçamaklar çok iyi oluyor. Darısı bize inşallah 😊 benim eşim biliyor o yüzden bi bulaşmaz 😂😂

İlk 3 mü ben mezun oldum da haberım mı yok :KK8:
Senden bireyselde 1.lik geçen hafta gelmişti canım.
Bu hafta kimseden bireysel derece gelmeyince haftayanın siparişlerini verdim.
Seni de 1-2 haftaya mezun ederiz.
Kutlama yapmadan da bir yere göndermeyiz haberin olsun😅

İlk gunaydin benden gelsin o zaman
Guuunaaayyyydinnnn :KK37: :KK37: :21: :21:

Erken cikiyoruz yola.
Pazartesi gorusuruz ins
Kendinize iyi davranin gorusuruz opuldunuz😍
Ohh tadını cikarin iyi eglenceler canimmm.

Gunaydinlarrrrr 💕💕💕 her kes uyuyor mu nerdesinizzzz🤔🤔🤔 kaçak göcek girenlerin kocalari evde tabii 😂😂
Bizim sabahlari halimiz çok komik. Cocuklar uyaniyor. Ikimizde uyanik ama ikimizde oralı olmuyoruz. Uyuma numarasi gözler açılmıyor falan. O benim kalkmami bekliyor ben se onun 😫😫😫Sonra cocuklardan biri bağırınca tabi mecburen yataktan firliyorum. Her gün ayni oyun.😂😂

iyi geceler kizlar

Her şeyi de bilmesinler canım iyi yapmış gezmişsiniz ben de çocukla çıktığımızda kendime otur işte evinde diye diye dönüyorum :sopa:

Günaydın canlar :KK200:
Hazırlik icerisindeym oglen1-2 arasi cikicaz yola inşallah. Arada ugrarim zaman buldukca kızlar
Pınar kiz ben seni de yurt dışında biliyorum hep 🤔🤔 değil misin

Günaydın Kızlar kayfemi içeyim de ziporumu yapayım :kahve: E ela_2019 miniğim uyumuşken rahat rahat:KK49::spor:
Önce şu odadaki sinekleri kovayım ki çocuğu uyandırmasınlar beni uyandırdıkları gibi :KK34:
Hadiii ya Allahhhh züpperrrsinnnn... benim koca evde bugün spor yapamayabilirim. iki çocuğa birden bakamiyor 😡😡😡

Pınar kiz ben seni de yurt dışında biliyorum hep 🤔🤔 değil misin
Yok kız ama yurtdisinda dogdum buyudm evlendm istanbula geldm 4bucuk senedir buradaym. Hersene annemlern yanina gidiyorm almanyaya :) belki en son agustosta gittim o mu kaldı acaba aklında

Hadi bismillah 🤭😜

tebrikler canım hakkında hayırlısı insAllah hedef kilona ulaşırsın
tebrikler kaptanım
çok değil canım zaten telafi edersin kesin
artı olmaktan iyidir haftaya güzel eksi gelecek insAllah
çok değil canım telafi edersin insAllah 🤗 hayırlı
hay maşAllah canım tebrikler süpersin
ne yazacaktım acaba 🙈🤷
haftaya eksiye geçersin canım 200 Gr ne ki
insAllah canım
kız nasıl oluyor bu ya MaşAllah kırk bin kere bende böyle meto istiyorum
kaçtın ki kız ben böyle hatırlayamıyorum
tebrikler canım Süper
çok güzel canım bence bu zor günlerinde Süper
👏👏👏
sen dikkat etsen hızlı verenlerdensn bence yeniden hg ☺😘
vay nerde sporcular 😝 surda havalar soğuyana kadar yürüyüş yapabilirim sonrası için evde ne yapabilirsem artık belki beni de hava getirirsiniz kızlar
sabit olman da güzel canım iyiyim şükür sen nasılsın
hadi insAllah kaptanım inan bende çok istiyorum elimden geleni fazlası ile yapicam çok dikkat edicem cidden insAllah güzel bı eksi görürüm
sağol canım ediyorum canım insAllah kırılır ya ben yazana kadar ablam yazmış
saolasin cnm adet belirtisi büyük ihtimal ama olamıyorum işte nasıl geçecek bu şişkinlik acaba kızımda gecikmeli olsa bile her ay adet oldum kaptanim
abowww en yakınım 77.7 vay benim halima 🙈😝
amin cnm cümlenin evladıyla beraber insAllah
insAllah canım Saolasin
süper cnm tebrikler iyi eğlenceler şimdiden dikat edin kendinize
MaşAllah ellerine sağlık cnm

Sagolasin canim

iyi geceler kizlar

Ne guzel ya insan ihtiyac duyuyor boyle zamanlara bende isterim aslında esime cıtlataym oglana kv bakarken gitsekmi diye. Ama ayip olur dusuncesi var benmkinde hep :/ sanmam birakip gidelm

Günaydın Kızlar kayfemi içeyim de ziporumu yapayım :kahve: E ela_2019 miniğim uyumuşken rahat rahat:KK49::spor:
Önce şu odadaki sinekleri kovayım ki çocuğu uyandırmasınlar beni uyandırdıkları gibi :KK34:

Ohh masallah sabah sporu candır.
Bizimde sivri vardı 2 gundur gece uyanip sivri ariyorz cocugu yemesn diye. En son yemis enfeksiyon olusmustu sivrisinek isirigindan

Yok kız ama yurtdisinda dogdum buyudm evlendm istanbula geldm 4bucuk senedir buradaym. Hersene annemlern yanina gidiyorm almanyaya :) belki en son agustosta gittim o mu kaldı acaba aklında
Ayyy ben şok ben iptallll :KK70: :KK70:

Back
X