- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #401.421
Ne tembeliz yaa Ahhh insanoğlu ahhhHala bir makine daha yikanacak var ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tembeliz yaa Ahhh insanoğlu ahhhHala bir makine daha yikanacak var ya![]()
Ben o kazana 2 gun boyunca dustum zaten hala kayniyom
Kacc kilo aldin kiz doğru söyle
Aaaa niye oyle diyon o barnak varya o barnaklarim nasil yoruluyor makinalarin dugmesine basarkeenNe tembeliz yaa Ahhh insanoğlu ahhhkeske sadece yikama işi yapmasa kurutsa katlasa yerlestirse demi
![]()
Taritiyla kusumKacc kilo aldin kiz doğru söyle
Hahhhh haaaa çok güldüm buna e bi de o vardi demiiiAaaa niye oyle diyon o barnak varya o barnaklarim nasil yoruluyor makinalarin dugmesine basarkeen![]()
Kiz o sana küsmüş olmasin her seferinde ağırlık bindiriyon üstüneTaritiyla kusum![]()
Gelmedi maaaleseffff

belli olmuyo mu kafayi siyirdigim 

Gelir ins ya anca . herkeste ayni olmuyor demekki. Baska bi sikintin yoksa takilmamaya bakHahhhh haaaa çok güldüm buna e bi de o vardi demiii
Kiz o sana küsmüş olmasin her seferinde ağırlık bindiriyon üstüne![]()
![]()
![]()
Gelmedi maaaleseffffbelli olmuyo mu kafayi siyirdigim
![]()
Duygularimiz karsilikli demekiz o sana küsmüş olmasin her seferinde ağırlık bindiriyon üstüne![]()
![]()
![]()
![]()
Insallahhhh yakindirrrr. Cok şükür tabikiiiGelir ins ya anca . herkeste ayni olmuyor demekki. Baska bi sikintin yoksa takilmamaya bak
Lahmacun içi hazırlayıp fırına gönderdim ama sanırım ben yiyemeyeceğim.Akşama ne yimek yapicanizzzz...
Dün tartılmış mıydın tatlım.burdayim ortmenim
![]()
1 taneyle yetinebilirsen ye ama daha fazla yeme sakın. Unutma bu hafta 1. Olmamiz lazimLahmacun içi hazırlayıp fırına gönderdim ama sanırım ben yiyemeyeceğim.
Başım ağrıyor, midem bulanıyor![]()
Menü muhteşem ama sen çorba içip yanına salata ye canım.Mercimek corbam var yanina da boregim var![]()
Aynisini senden de bekliyoruz canimMenü muhteşem ama sen çorba içip yanına salata ye canım.
İyi hatırlattın, makinada serilmeyi bekleyen çamaşırlar varHala bir makine daha yikanacak var ya![]()
Hiç bişey yemeyebilirilirim bile, o derece fenayımAynisini senden de bekliyoruz canim![]()
![]()
![]()
Bende şimdi attim süpürge de bitti. Şimdi yemeğe bakayimİyi hatırlattın, makinada serilmeyi bekleyen çamaşırlar var![]()