- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.581
O zaman gözünü karart ve çöpe atYa öyle dolaba kaldirmalik kadar değil
bizim disarda bi kabimiz varCuma ya hedefim olan 73 u tutturamayacagim gibi, 73.7 olup yüzde 3 olsunn istiyorummm. Son iki gün detoks yapacagim. Cocuklarin kalan yemeklerini meyvelerini yeme gibi pis bir huy edindim nasil birakacagim bilniyorum
gecmis olsun canimParkta oglan dustu nazaramı geldi bilmem evin önunde tekrar dustu 2cide dudagi kanadi morardievde surekli memedeyiz her 2 dkya bi meme diyor diş patlamis bitane alttan onun huysuzluguda var ustekilerde patlamak uzere :/ cok zor durumdayız
Yaa aslında çoğu zaman oğluma veriyorum o yrmek istemedi mi kalıyor. Mecbur oyle yapacağım artıkın. Tam ağzıma atacakken bu sözün gelsin aklimaO zaman gözünü karart ve çöpe at
Evet canimmm. Bende biriktireyim. Eşim inerken götürsünbizim disarda bi kabimiz var
ona koyyorum kuslar veya kediler yiyo israf olmuyo
sen apartamandami yasiyosun
gecmis olsun canim
Peki nasıl aktive edebiliyorum canımTakım rozetin aktif mezun rozetin aktif değil canım şu megafonişaretinin sarı (aktif) olması lazım
Amin kuzum sağolTamam canım
Sanırım çok şey kaçırdım tanış galiba
Bizde nasıl olcak acabaallah kolaylık versin
Anlayamıyorum canım ya...
Üyeliğiniz açık olsa görebilirdim
Yarın bi işyerinde bilgisayardan bakayım en iyisiŞu emoji skorunun üst kısmında kocaman bir yıldız görüyorsan tamamdiryildiz
Çok geçmiş olsun kuzumParkta oglan dustu nazaramı geldi bilmem evin önunde tekrar dustu 2cide dudagi kanadi morardievde surekli memedeyiz her 2 dkya bi meme diyor diş patlamis bitane alttan onun huysuzluguda var ustekilerde patlamak uzere :/ cok zor durumdayız
Bu kadın bdv'ye konu açmıştı evliliği ile ilgili
Yazmış ya canım :))Peki nasıl aktive edebiliyorum canım
Onun adına açılmıştır canim. Bu kadın konu acacak biri değil.Bu kadın bdv'ye konu açmıştı evliliği ile ilgili
Biriktir canım.Ya öyle dolaba kaldirmalik kadar değil
Kendi açmıştı canımOnun adına açılmıştır canim. Bu kadın konu acacak biri değil.
Ayyyyy canımm kafam gitti yemin ederim okuduğumu da anlamıyorum ki gerçektenYazmış ya canım :))
Rozetlere kısmına gelip duyuru işaretine tıkla.
Mezun rozetin aktif değil.
9.takım rozetin aktif
Eki Görüntüle 2710703
Aaaa farkında olmadan aktive etmişim, mezun rozetini yaparken farkettimYazmış ya canım :))
Rozetlere kısmına gelip duyuru işaretine tıkla.
Mezun rozetin aktif değil.
9.takım rozetin aktif
Eki Görüntüle 2710703
Oğlum bayılıyor zaten hayvanlara. Ilk öğrendiği şey hayvanlar ve sesleri. Dışarda da elinde çubuk kraker falan varsa illa bi kedilere falan da veririz. Ama bunu da biriktirip veririz güzel olur.Biriktir canım.
Akşama doğru çocuklarla birlikte dışarıya bırak hayvanlar için.
Hayvan sevgisi, şefkat, merhamet duygularının da gelişmesine katkı sağlar.
Herşeyi biz yemek zorunda değiliz :))
Nerden biliyon kendi olduğunuKendi açmıştı canım
İkisi de gözüküyor şimdi canımAaaa farkında olmadan aktive etmişim, mezun rozetini yaparken farkettim
iyi geceler canim:)Iyi geceler hatunlar
piskolog degilmi bu kadinBu kadın bdv'ye konu açmıştı evliliği ile ilgili
neler yedin acaba gidip bi bakiyimSaatlerdir bilgisayar karşısında ders hazırlığı yapıyorum.
Biraz mola verip buraya bakayım dedim.
Daha menümü bile yazmamışım.
Hoş yazsamda beni Suriyeye kadar kovalarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?