• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın Hanımlar💞
Tartıya son 3 gün :KK6: :KK6:
Menülerde karbonhidrat mümkünse olmasın

Şişlik ve ödem yapacak unlu besinler, baklagiller ve turşu mümkünse olmasın
Bu hafta hedef büyük biliyorsunuz:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Sporları da aksatmayalım:spor::spor::spor:
Günaydın kaptanım
Evet canım dikiş makinesiyle,ben a101 den singer 1408 almistim,hem ucuz hem de iş görür ama çok iyi bilenler hatta satış yapıp kazanç sağlayanlar için basit bir makine olabilir,benim işimi fazlasıyla görüyor
Bende bimden almıştım şu an gayet iş görüyor ha biraz para biriktirsem yenilemek istiyorum daha fazla özellikli
Gecmis olsn cnm kiyamam sogan falan koyarm ben basucuna oyle durumlarda
Denerim canım saolasin
Kaç aylıktı canım
3.5 aylık canım
Gunaydinnnlarrr. Dün bebeğime mercümek corbasi icirmistim, bu gece halim harapti. Bütün vücudum ödem. Ellerim bileklerim agriyor. Hemen tartiya da yansıdı tabi😫😫 73 u göreyim derken umarim 75 i koruyabilirim 🤣🤣
Günaydın canım daha var cumaya eksiye geçersin biraz daha
hazir marketden almistim
İlk kez duydum ben hiç görmedim sanki
teyzem ceyizime sikis makinesi almisti
8 senedir daha acip denemedim
hevesleniyorum ama bilmedigim icinde cesaret edemoyorum
Ya ne güzel ya elektronik makineyi kullanması çok kolay netten videolarla öğreniyotumm ben modeli ne ki makinenin

Yoğurdun kilo vermeye etkisi çok fazla canım.
Öğünlerse çeşiti artırmamak adına yemiyordum
Çözümü böyle buldum :))
Karbonhidrat in yanina süt, yoğurt veya kefir öneriyorlar. Glikozla kalsiyum birleşip vucuttan atılıyormuş, dolayısıyla karbinhidratin kalorisi baya düşüyor muş.

Õrnek ben listeden çıktım kilo aldım
Örnekler cok fazla 🤣🤣 ben 2 buçuk ay izinli kaldim 1 kiloyla döndüm az ama sonuçta artı 🤣🤣oysaku bende verecegim diyordum. Gerçi benim ki biraz koronadan sebep

Günaydın kızlar 😏 bu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
Ah kuzum. Bilemedimki simdi biseyde iciremezsin,yuz ustu yatirip avucunun ortasiyla hafif hafif vur belki cikartir

Örnekler cok fazla 🤣🤣 ben 2 buçuk ay izinli kaldim 1 kiloyla döndüm az ama sonuçta artı 🤣🤣oysaku bende verecegim diyordum. Gerçi benim ki biraz koronadan sebep
Senin masallahin varya😍

bence guzel olmus afiyet olsun

bence guzel afiyet olsun

hurma kucuklerdense guzel olmus

aksam cok hafif gecirmissin

hafif bu gun olmus afiyet olsun

tatli krizlerinde tarcinli sutde icebilirsin canim oda kesiyo

hurmayi tekli sayida yemek gerekiyomus
burdan duymustum ama kimin dedigini hatirlamiyorum
tekli rakamda yenince kg yapmiyomus

muz olmasad olurmus sanki
bilrmedim.cnm

afiyet olsun guzel bence

butun ogun karbon olmus
ama misafirlikte oluncada ev sahibine bence ayip oluyo ya
Evet canim karbonlu oldu malesef 😶

Muhallebi patatesli köfte varmış gündüz akşam da patates yemeseymisin keşke miktarlar çok değil ama aynı anda olması kötü olmuş canım Afiyet olsun

Aman MaşAllah ne diktin canım

Kız ben Başak değilim ama bende böyleyimdr kağıt paraları da hem dıştan içe büyükten küçüğe sıralar hem dr Atatürklerin hepsini aynı yöne baktıririm :D

Afiyet olsun canım kahveli yoğurt nasıl oluyor

Sağol canım
Malesef oyle oldu ama patates miktarları cok azdi

Back
X