• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

WC sorunum var gibi aslında ama nasıl cozucem bilemedm bugün su içtim yeteri kadar başka ne yapabilirim ki

Yok kız şu an baya rahatszm aslnda aynadaki görüntümden

Afiyet olsun kaptanım hafif olmuş

Başlangıç için fena sayılmaz cnm Afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Saol cnm

Aynen cnm amin cümlemizin

Evet biraz öyle oldu cnm
Canım kabıxlık sorunumu ? Ben kabızlıkiçin bi kür tarifi atmıstım onu dene bence işe yarıyı;)

2 kasım MENUM:

10:30 2 dilim cavdar, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 2 dilim hindi fume salam

11:30 kahve 1 kare bitter

15:30 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 1ck keten tohumu, 10 Badem, yarım yesil elma, tarcın

19:00 1 Cupra, 2 dilim patates, yarim sogan, yarım domates, biber (hepsi fırında), 1 kase Salata, no on torku icecek

2.5 lt Su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
210 mekik 42p =toplam 162p
İçecek olmamış sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun
2.11.2020 pazartesi
Bugün çok saçma bi menüm oldu menü bile denemez aslında 🙈

13.00
1 elma
1 avuç kabak çekirdeği

16.00
1 elma

20.30
1 kase yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
Fırında kereviz
2 tane lokum 😔

Su: 3 lt
Afiyet olsun canım güzel menü lokum olmasa olurmuş tabi
2 kasım pzt
09.00
1 kahve
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Salatalık

10.00
1avuç çiğ kuruemiş

11.00
1 poğaça (arkadaşım yapıp okula getirmiş 😒

15.00
6 yk etli nohut
2 yk pirinç pilavı

19.30
4 ızgara kanat

2 lt su
İşim biterse spor yapıcam inş
2 ekim

08.00
yarim muz
1evuc findik

11.00
1dlm peynir
1 wasa
avuc ici kadar yufka
2 yumurtadan omlet
5 6 findik

16.00
sutlu kahve
1 hurma
1avuc karisik cerez

18.30
1 kase ton balikli salata
1 kepce corba
3 lahana sarmasi

su 2lt
spor 70dk tempolu turuyu 210 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım çeşitli bı menü olmuş
Canım kabıxlık sorunumu ? Ben kabızlıkiçin bi kür tarifi atmıstım onu dene bence işe yarıyı:KK66:
Tam kabız değilim gibi ama tamamen rahatlayamiyorum canım görmüşümdr ama hiç aklıma yok canım
Senınkı kac aylıktı ya insallah ıkıncı kez sormuyorumdur ,netlescek zamanlabende :)) hadikonusalımınki 10 aylıktı sanırım
12sinde 4 aylık olacak canım
Banyoyu sürttum gece gece , ocagı aspiratoru temızledım oh miss , bu saatte yaptım yaptım gunduz bebiş alıkoyuyo full
Ohh eline sağlık canım benim mutfak var toparlancak ama ben yattım valla yarına kaldı

Tam kabız değilim gibi ama tamamen rahatlayamiyorum canım görmüşümdr ama hiç aklıma yok canım

Ohh eline sağlık canım benim mutfak var toparlancak ama ben yattım valla yarına kaldı
Ayyy siz bizden de küçükünüz 🧿 biz de 9 unda 5 aylık olcaz 🙏

1 kuru incir
2 kuru kayısı
2 kuru erik
Hepsini 1,5 çay bardağı suda haşla.
Üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle karıştırıp blendardan geçir
Bu karışımı 3’e bölüp her sabah 2 bardak ılık su ile 3 gün boyunca aç karnına tüket 🤗😘

Canlı dersler Cumartesi günü de yapılabiliyor gün yetmiyor ve yoğunluk oluşuyor

Sağlıcakla kirletin dinlenseydin keşke
Haftasonunakadar yorgunluk ve uykusuzluktan tükenip ,sonra eşime cocugu satıp ıkı gun uyuyabıldıgım kadar uyuyup toparlancam inşş , evı b.k goturcek yoksa :)) yetişemıyorum. Hiçbişeye. Ya ıkı cıcuklular işe başlayanlar nasılyetısıyosunuz herseye, sorun bende mi 🥴

Haftasonunakadar yorgunluk ve uykusuzluktan tükenip ,sonra eşime cocugu satıp ıkı gun uyuyabıldıgım kadar uyuyup toparlancam inşş , evı b.k goturcek yoksa :)) yetişemıyorum. Hiçbişeye. Ya ıkı cıcuklular işe başlayanlar nasılyetısıyosunuz herseye, sorun bende mi 🥴
Ben huniyi takarım herhalde:KK53:

Ya sana sordummu senınkı kac aylık, ev hanımısın kac cocugun var :))) kimse yokken tanıyıverıyım seni , sen neden uyymadın:))
Ben takımın zombisiyim 🤣 geceler Takımın ışığını ben kapatırım
ben Zehra canım öğretmenim bi kızım var 2 buçuk yaşında

Back
X