• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

8 Kasım Pazar

12:00
12 kaşık kabak türlü
3 kaşık yoğurt
1 salatalık
1 domates

18:00
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu

su: 1 buçuk litre (şimdilik)
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan
1000 ip atlama 200 puan ( yazıyorum ki yapayım)
Toplam:305 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Menün güzel ama bugün kilonu etkilemese bari kuru fasülye ve turşu.
Sporunu da kıskandım :)

MENUM:

Ac karnına limonlu su 1 hurma

9:30 kahve 2 parca cikolata

11:30 2 dilim cvdar, 1tk krem peynir, 2 domates cherry, 2 dilim pastırma, 1 tavada yumurta

14:30 3yk yogurt, 2yk yulaf, 1yk chia, yarım muz, 2 gün kurusu

17:30 1 bardak süt, 1 tk kakao, yarım muz (tatlı krizi geldi yemegede vardı boyle idare ettim)

19:00 3 adet köfte, 3 dilim patates, 1 tane köy biberi, 1 cherry, yarım sogan (hepsi fırında pisti), kucuk kase Salata

2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Yazacaktım sen de yazmışsın zaten. Tatlı krizi gelmiş belli ki. Aslında böyle zamanlarda canın hangi tatlıyı istiyorsa 1 seferde onu yemek daha mantıklı geliyor bazen. Yemeğin az olmuş, keşke parça parça tatlı yemek yerine daha doyurucu bir öğle yemeği tercih etseydin.
Sporun çok güzel :KK200:

Gecen hafta(cumA) :74.0
Bugun :74.2
Fark:+200

Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artı😔 özürrrrr,cumaya toparlarım
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))

Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artı😔 özürrrrr,cumaya toparlarım
Hallediceksin insallah cnm ben sana inaniyorumm, sporada yeni basladin belki oda odem yapmistir
Pnrrr-12 Pnrrr-12 bugunku spor planım ne , ben 50 dk leslie planlıyorum😻
Superr
Cuma 76.3
Pazartesi 76.5

Bugun oruca niyetlendim gece yatmadan 1 saat once biseyler yiyip yatmistim o etken olmus olabilir
Onun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallah
Ben sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir 🤗🤗
500gr cok az bencede yansir cnm sen azimle devam et yeterki
Cuma: 67,1 idi
Pazartesi: 65,5
İnşallah bu cuma da 64leri görürüm. :dua:
Woww super goruran insallah canim
Menün güzel ama bugün kilonu etkilemese bari kuru fasülye ve turşu.
Sporunu da kıskandım :)

Yazacaktım sen de yazmışsın zaten. Tatlı krizi gelmiş belli ki. Aslında böyle zamanlarda canın hangi tatlıyı istiyorsa 1 seferde onu yemek daha mantıklı geliyor bazen. Yemeğin az olmuş, keşke parça parça tatlı yemek yerine daha doyurucu bir öğle yemeği tercih etseydin.
Sporun çok güzel :KK200:
Aynen belkide oyle yapmaliydim :/
Sagol cnm

Bi cok geldi gozume ama sagliksiz bisi yok afiyet olsn cnm

Afyt olsun cnm guzel menu spor bildirimini bekliyorum

Sade ve guzel cnm spor da var

Guzel olmus cnm gayet, afiyet olsun

Bencede kendine iyi geleni yap cnm :) enazindna denemis oldun ama oda iyi

Guzl cnm afyt olsun spor da super :)
aynen hep merak ediyordum yapabilir miyim diye en azından bana iyi gelmediğini öğrenmiş oldum if ile yola devam :)

Motivasyonu kaybetmek yok yarın sil baştan devam
yooooo asla yok öyle bişe
dünkü yemelerimin telafisini bugün yapmak için planım hazır bile :KK49:

Aa evet m.yakut listesi bu demi. Bugün mu basladin. Takipteyim canim. Bire bir uygulayacak misin.

Seninle aramizda tam 10 kilo fark var. Hadi inşallah görelim bir an önce.

Canim acaba sen bu aralar diyeti sıkı yaptığın için biraz gerilmiş olabilir misin. Sabah eşim kizima dedi ki "senin de artik baya sesin cikmaya başlamış, cok gürültü yapiyorsun"🙄🙄
Bende dedim ki bence senin tahammülün azalmış yoksa ses ayni ses. Demem o ki sen inatlasiyorsan ve bir an önce bitsin diye sabirsizlaniyorsan gerginliğin onu da germiş olabilir 🤔

Bence de katiliyorum. Sürdürülebilir olmali kesinlikle.

Cok rahatsiz edici bir ses değil mi sence de 🤔
Off o sesi her açtığımda benim başım ağrıyor du onu da bu sese maruz biraktiğim için galiba. Yani bilmiyorum anne karni sesinden dolayi diyorlar ama cok katilmiyorum. Bence mutlaka bir yan etki bırakıyordur.

Sevdiğim için degil canim. Diyetisyen listelerinde görüyorum. Sanırım. Met. Hızlandırıyor yada bağırsak çalıştırıyor 🤷‍♀️🤷‍♀️

Bennnn 🖐🖐 alamadimmm.

Bencedeee. Meyveleri posalariyla birlikte yemek en doğrusu 👍👍
yok kuzum, şu an hiç diyet yapıyor gibi gergin değilim ki
kendimi çok kasmıyorum aman bir an önce vereyim diye aksine kendim için bişeler yapıyor olup bir de bunun karşılığını görmeye başladığım için aksine keyfim o anlamda çok yerinde
kızım gerçekten bu ara ekstra gergin sinirli alıngan
babam bile dedi, ki babam deli olur büyük kızımın üzerine, kızım bu şimdiden böyleyse ergenliği nasıl olacak bilemem diye :D

Bismillah 🤭🤦 korkmayın emi merak ediyorum ne konuştunuz okuyorum alıntı yapmadan da olmuyor tekrar geri dönmemek için toplu yaoiorum🤷

Yok canım tatlı krizi değildi irmik helvası yapmıştım ben o gün insan hiç yemedim tuttum kendimi ama şu sütlac puding gibi sütlü tatlıları zaafım var :KK43:

Mükemmel menü idi diyemeyeceğim

MaşAllah baya iş yapmışsın canım emeğine sağlık

Allah kolaylık versin canım günler yetmiyor resmen işlere ya çorba nasıl oldu bu arada ben hiç deneyip yapmadım ama :KK70:

Sabah ki yumurta sayısı çok geldi bana kekte var pek o gibi bugün afiyet olsun canım ay bu ara tarhana çorbası benim favorim oldu resmen 😳😋

Afiyet olsun canım süper menü bence

Turşu dışında güzel canım afiyet olsun

Bende iyiyim çok şükür canım idare ediyorum

Akşam mercimekli kabak yemeği iki tabak çok geldi onun dışında güzel Afiyet olsun

Güzel menü canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Afiyet olsun canım menü güzel spor daha daha güzel

Saol canım

Kızıma bende öyle yapardım hiç çıkmamıştı geçen sefer oğluma da vermeme rağmen çıktı insAllah çıkmaz bu sefer

Niye kız çok değil ki Bayadir da yemiyordm

insAllah canım

Güne geç başlıyorum kahvaltı yaptıktan sonra da hemen açıkmıyorum canım günler kısa olunca iki öğün yetiyor
sağol kuzum :KK60:
ama sabah uyandığımda ev nasıldı pırıl pırıldı di mi diye bi sor yoookkkk tabii ki de değildi :D

@Ucmelekannesi
Ne dersin bu hafta Jasminium84 Jasminium84 ve U UcanSupurge tepetaklak edelim seninle :KK70::KK70:offf cok pis hirslandim :KK71::KK71:
sence bizi geçebileceğinize inanıyor musun cidden :rapci::KK45::KK53:

Bugün bildirim var dimi benim mi kafam karıştı göremedim kimsede 😂😂
Cuma:74.0
Bugün:73.8
Fark: -200
tebrikler canım, cumaya güzel bir eksi geliyor yani
:KK49:

toparlarsın inanıyorum sana :KK60:
ahhhh bu bebişler ahhh, düzenli uyuyun artık leeyyyynnnnn analarınız kilo vermeye çalışıyor

Cuma 76.3
Pazartesi 76.5

Bugun oruca niyetlendim gece yatmadan 1 saat once biseyler yiyip yatmistim o etken olmus olabilir
Allah kabul etsin canım

vaaaayyyyy tebrikler, neler yaptın anlata bakem :KK200:

Reglin ödemi inşallah cumaya kadar iner kaptanım
maydonoz suyu salatalık suyu falan içi bol bol canım

Reglin ödemi inşallah cumaya kadar iner kaptanım
maydonoz suyu salatalık suyu falan içi bol bol canım
Çarşamba ve Perşembe aralıksız molasız 10 saat ayakta olacağım, ona güveniyorum canım, yemek aramız bile olmayacak...
Kgk içip çıkarım, gelince de salata yerim

Kgk diyince yarın BİM 'e Hindistancevizi yağı geliyor, lazım olursa diye yazayım dedim

Günaydın kızlar sağlık ocağına gittik oğlumun aşısını yaptırdık ordan eşim annemlere bıraktı bizi köydeki ablamlar burda tartıldım ama wc çıkamadım henüz bugün keten tohumu falan yicem tuvalet için
Cuma: 89.1
Pazartesi: 89.3
Fark: +200
Düzenli spor yaparsan, akşam yemeklerini de biraz erken yesen -1 kg garanti olur canım sana

Çarşamba ve Perşembe aralıksız molasız 10 saat ayakta olacağım, ona güveniyorum canım, yemek aramız bile olmayacak...
Kgk içip çıkarım, gelince de salata yerim

Kgk diyince yarın BİM 'e Hindistancevizi yağı geliyor, lazım olursa diye yazayım dedim
süper o zaman, güzel denk gelmiş canım
sağol söylediğin için markası ne acaba bi bakayım

Hallediceksin insallah cnm ben sana inaniyorumm, sporada yeni basladin belki oda odem yapmistir

Superr

Onun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallah

500gr cok az bencede yansir cnm sen azimle devam et yeterki

Woww super goruran insallah canim

Aynen belkide oyle yapmaliydim :/
Sagol cnm
Sagol canım benım ınsss🤗🤗

süper o zaman, güzel denk gelmiş canım
sağol söylediğin için markası ne acaba bi bakayım

IMG_20201109_111634.jpg

Günaydın kızlar bildirimim gelsin direk

Cuma: 68.4
Bugun: 68.8
Fark +400gr

Halledicem inşallah. Birazı ödemdir zaten
Halledip eksiye geçersin insAllah canım
Bugün bildirim var dimi benim mi kafam karıştı göremedim kimsede 😂😂
Cuma:74.0
Bugün:73.8
Fark: -200
Güzel cnm pazartesi eksi olmakk avantaj

Su ictiysen o farkeder cnm
Cuma 76.3
Pazartesi 76.5

Allah kabul etsin gece yedillerinden dolayı artidasindr
Günaydın hayırlı haftalar herkese :KK200: :KK36:
Günaydın hayırlı haftalar benim
Ben sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir 🤗🤗
Cumaya eksiye geçersin insAllah
Hadi insAllah cnm süper eksi
sağol kuzum :KK60:
ama sabah uyandığımda ev nasıldı pırıl pırıldı di mi diye bi sor yoookkkk tabii ki de değildi :KK70:
Yaaa evet nasıl oluyor anlamıyorum ama öyle oluyor
Düzenli spor yaparsan, akşam yemeklerini de biraz erken yesen -1 kg garanti olur canım sana
Evet cnm insAllah hedefim o yönde

sağol canım

Halledip eksiye geçersin insAllah canım

Güzel cnm pazartesi eksi olmakk avantaj

Su ictiysen o farkeder cnm

Allah kabul etsin gece yedillerinden dolayı artidasindr

Günaydın hayırlı haftalar benim

Cumaya eksiye geçersin insAllah

Hadi insAllah cnm süper eksi

Yaaa evet nasıl oluyor anlamıyorum ama öyle oluyor

Evet cnm insAllah hedefim o yönde
valla kuzum benim iki tane bücürden kaynaklı
öğlen bi ton sildim süprüdüm dağınıklık topladım
küçüğüüm uyanıp da salonda dolanmaya başladığı anda zaten ortalık toz duman oldu :D
gerisini sen düşün büyüğüm kocam derken sabah ev savaş alanı gibiydi yine

Back
X