• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel bence afyt olsun cnm

Guzel olmus cnm afyt olsun

Afyt olsn guzel olmus canım

Guzel afyt olsun canım. Spor yapabilrsn umarm

Aksam yemiyerk az da olsa dengelemissin ama sabh ve ogle kotu olms

Kisir olmasa iyiymis ama yinede guzl cnm afyt olsun

burda farmasi satan biri varda
o marka alsammi diye dusunuyorum

urunlerine iyi diyorlar genelde. Belki internette kullanmis olanlarn yorumlarn bulabillirsn
canlarım ben farmasi satıyorum hem de kullanıyorum rujları hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım ben
katalog ürünleri cilt bakımında başarılı değil bence

baya hafif ollus canim

guzel olmus canim

guzel canim

guzel canim

baya bi kacamakli gun olmus ama aksam telafi etmissin bence

kisiri son 3 gun kala yemeseyfin daha iyiydi canim

telafi etmissin bebce spor da var
sağol canım

Guzel bence afyt olsun cnm

Guzel olmus cnm afyt olsun

Afyt olsn guzel olmus canım

Guzel afyt olsun canım. Spor yapabilrsn umarm

Aksam yemiyerk az da olsa dengelemissin ama sabh ve ogle kotu olms

Kisir olmasa iyiymis ama yinede guzl cnm afyt olsun
sağol kuzum

günaydın kızlar :KK60:
ufaklığım yine şahane uyudu :olamaz:
eşim de sabah kalkmış diyor ki gece çocuğa kızıyordun ne oldu diye :kızgın:
ne olacak beben gece gece oyun istedi 3 saat ayaktaydı benim kalkma saatine yakın uyudu :mad:
Aman gece kalkıp bakmasınlar eşim de aynını diyor bazen gece kaç kez uyandın herhalde durmadı diye 😄🤦

Aman gece kalkıp bakmasınlar eşim de aynını diyor bazen gece kaç kez uyandın herhalde durmadı diye 😄🤦
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
çok mu ütopik bişe istediğim ki :D

24 kasım salı
11:00 1 simit (okuldaydıö başım döndü kötü oldum malesef yedim)
14:00
1 yumurta ile peynirli tereyağlı omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin
4 ceviz 🙈
2 tatlı kaşığı marmelat ve 1 tatlı kaşığı kaymak
16:00 1 çk un helvası
Kaçamak olduğu için akşam yemeği yemedim su 2 litre
Spor yok
Biliyorum kötü ama bugün pek iyi değildim yorucu bir gündü ne gelirse yedim gibi oldu çok üzgünüm 🙈
Düzensiz bı menü olmuş cnm nasıl başlarsa öyle gidiyor bence bugün daha güzel gün olsun insAllah
24 ekım

09.00 menemen kucuk tava bir yumurtalı, 2 dilim tb ekmek

11.00 armut bir tane

13.00 bir kase kısır

15.00 bir hurma bir incir

18.00 1 kepce kırmızı mercımek corba, bir kepcepatlıcan yemegi, 1 dilim tb ekmelk

21.00 sütlü kahve

Su:2litre( su ıcemıyorum kış geleli)
Spor 30 dk *2:60 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun cnm güzel bence
24 Kasım Salı
Sabah 12.00
1 peynirli gözleme ( hayatımın hatasını yaptım cumaya kadar fire vermemem lazım o_O)
1 bardak çay

Akşam 16.30
karışık bir tabak salata

Spor 30 dakika yürüyüş 500 ip atlama Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun cnm gündüz yediğin için telafisi mümkün bence akşam zaten yememissin
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
çok mu ütopik bişe istediğim ki :KK70:

Sanırım öyle:D hakkını yemeyim şimdi kızımda kalkıp ben bakayım az sen uyu demisligi var ama bu minik sadece bende duruyor ki gece tek derdi emzik niyetine beni emmek 🤦🤷

Bugun bizde 6bucuk uyandk esimde uyanikmis geldi hepberaber oynuyodk, uykun varsa sen uyu dedm yok ya ama sen uyu istersen dedi bende yok dedm ama bidha soylese tamam diyebillrdm :rolleyes: gerci uyusamda bilyrm durmiycak belki yarimsaat gecmedn gelip bana sarcak oglan meme diycek mama diycek oyle daha sersem oluyorm ya

Sanırım öyle:KK70: hakkını yemeyim şimdi kızımda kalkıp ben bakayım az sen uyu demisligi var ama bu minik sadece bende duruyor ki gece tek derdi emzik niyetine beni emmek 🤦🤷
o zaman memeden kesince babasına alıştır kuzum, arada sırada o da ilgilensin
başım çatlıyor şu an uykusuzluktan

Bugun bizde 6bucuk uyandk esimde uyanikmis geldi hepberaber oynuyodk, uykun varsa sen uyu dedm yok ya ama sen uyu istersen dedi bende yok dedm ama bidha soylese tamam diyebillrdm :rolleyes: gerci uyusamda bilyrm durmiycak belki yarimsaat gecmedn gelip bana sarcak oglan meme diycek mama diycek oyle daha sersem oluyorm ya
keşek bu fırsatı değerlendirseydin :D
bana eşim böyle bişe dese ikiletmem valla :KK53:

Back
X