• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar bu hafta etap sonuncusu ne yazık ki benim geçen hafta verilen kilolarla gelen rahatlık bir yana asıl olarak az su içmem buna sebep oldu 2.5 litrenin altına düşmeyen ben 2 nin üstüne bile çıkmadım bu hafta hareketsizdim aynı zamanda ayrıca ölçüsüz yemek porsiyon miktarını bildirmemek de buna sebep oldu bu hafta daha dikkatli olacağım takımımın da sonuncu olmasına sebep oldum çok üzgünüm altın kural aktiflik bol su hareket :110:
bu hafta ki hatalarım genel çapta bunlardı çok üzgünüm hepinizin hakkına girdiğim ve takımın sonuncu olmasına sebep olduğum için pişmanım haftaya hepimiz için güzel şeyler olsun teker teker çok özür diliyorum hepiminizden böyle düşüncesiz olduğum için hakkınızı helal edin kusura bakmayın :KK42:

bu hafta ki hatalarım genel çapta bunlardı çok üzgünüm hepinizin hakkına girdiğim ve takımın sonuncu olmasına sebep olduğum için pişmanım haftaya hepimiz için güzel şeyler olsun teker teker çok özür diliyorum hepiminizden böyle düşüncesiz olduğum için hakkınızı helal edin kusura bakmayın :KK42:
Olan oldu artık, üzme bu kadar kendini...

Bundan sonraki haftalarda önce kendin için sonra takımın için dikkat menülerine.

Üniversiteye fit bir genç kız olarak gitme isteğini erteleme.

Unutma ilk imaj önemlidir

Olan oldu artık, üzme bu kadar kendini...

Bundan sonraki haftalarda önce kendin için sonra takımın için dikkat menülerine.

Üniversiteye fit bir genç kız olarak gitme isteğini erteleme.

Unutma ilk imaj önemlidir
teşekkür ediyorum anlayış için canım kaptanım Hoppa

O zaman tamam canım üzülmediysen mutlu oldum inşallah gönlüne göre olur yeni işin
Nasıl gidiyor eğitimlere katılıyordun en son
Amin canım inşallah.üzülmek değilde kırıldım açıkçası neyse kendileri biliyor diyorum. Bakalım şimdilik iyi gidiyor güzel sonuçlarını alırım inşallah.

ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) @medine66 (59.6)
  2. ) denizbenimadim denizbenimadim (59.9)
  3. ) @Furha63 (65.3)
  4. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (66.3)
  5. ) cgdmk cgdmk (66.5)
  6. ) yazarhanim35 yazarhanim35 (69.8)
  7. ) Jasminium84 Jasminium84 (69.9)
  8. ) Beyaz leylak Beyaz leylak (70.1)
  9. ) E ela_2019 (70.1)
  10. ) M Manolya15 (70.7)
  11. ) E evseem (72)
  12. ) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (73)
  13. ) masal3487 masal3487 (73.8)
  14. ) Pembe Lotus Pembe Lotus (84.2)
  15. ) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (88)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

* denizbenimadim denizbenimadim hacı taht yine gitti elinden
* E ela_2019 kilolarınız aynı ama Beyaz leylak Beyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
* yazarhanim35 yazarhanim35 hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
* cgdmk cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63 Pnrrr-12 Pnrrr-12
* masal3487 masal3487 verdiği sözü tutarsa Ucmelekannesi Ucmelekannesi ni sollayacak haftaya
* E evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
* Pembe Lotus Pembe Lotus Fit mutlu anne Fit mutlu anne ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar

O hep böyle etiketliyor seni de N niran diye etiketliyor 🤣

Back
X