• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2738770
Ailen ve sevdiklerinle beraber nice güzel yaşların olsun canım benim U UcanSupurge :KK74:

U UcanSupurge doğum günün kutlu olsun canım🎉🎊
Sevdiklerinle ve sevenlerinle sağlıklı ve mutlu bir ömrün olsun İnşallah :KK36: :KK36:

U UcanSupurge canim nice saglikli mutlu yillarin olsun sevdiklerinle💓💓
İyi ki varsınız kızlar sizi çok seviyorum 🥰 32 olduk ya 🤓

Yaşlanıyoruz hacı daha dün 18ler-20ler de idim sanki ama ben hayatımın bu dönemini daha çok sevdim geçmişe dönmeyi hiç istemem :bicak:
Bu yaşlar güzel ama 21-22 'ye dönüp farklı bir yoldan yürümeyi tercih ederdim 😔🤐

Yaaaa ilk ben kutlayacaktimmmm 🙇‍♀️🙇‍♀️oğlumu uyuturken uyumuşum. Allah im bir ömür yüzünü güldürsün canim. Umarim hayat sana hep istediklerinle gelir. Iyi ki kilo almışım ve seni tanimişim 🥰🥰
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara U UcanSupurge

çok şükür canım korktuğumuz gibi olmadı hafif atlattılar 1 hafta oldu test vereli yakında karantinaları biter.
Cokkk şükür yaaa. Cok mutlu oldum bu habere.

Sonunda adet olabildimmm 2 hafta gecikmeli hic bukadar beklememistm ya hele dogm sonrasi gunu gunune duzenli gelirdi. Acaba sporla alakalı olabillrmi
Bendeeee bendeeeee . Mevsim geçişlerinde olabiliyor yılda 1 yaa 2 kez normal canim.
Iyi geceler kızlar geçmişe bakamadım fazla yeni oturdum börek fln yemedim çok şükür
Ama 21:00 da kahvenin yanında bitter çikolata yedim menümü yazarım birazdan
Öğlende yemiştim bence günde 1 kere yeterli
🤗🤗

Bu yaşlar güzel ama 21-22 'ye dönüp farklı bir yoldan yürümeyi tercih ederdim 😔🤐
Bu seçenek olabilirmiş 👍🏻
Yaaaa ilk ben kutlayacaktimmmm 🙇‍♀️🙇‍♀️oğlumu uyuturken uyumuşum. Allah im bir ömür yüzünü güldürsün canim. Umarim hayat sana hep istediklerinle gelir. Iyi ki kilo almışım ve seni tanimişim 🥰🥰
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara U UcanSupurge
Canım elom aklında olduğunu tahmin ettim biliyor musun ? Geçen gün sormuştun ya iyi ki varsın Ruh eşim
Oğlumu uyuturken uyuya kalmışım. Sabah 6 da uyaninca pert. Cok şükür şimdi regl oldum. Korkmaya baslamistim. Bulantim da olunca 🙄🙄
Aman 😬 nasıl tedirgin olmuşsundur Cuma’ya ödem de gider :halay:

Aaaa bu Arada bugün benim doğum günüm ve yarın GastrikAsit GastrikAsit doğuma girecekti dua edelim Nazlı’mız için sağ Salim oğluşunu kucağına alıp kavuşsunlar inşallah 🤲🏻
Aminn insallah ya merak ediyorm bayadir ugramadi iyidir insallah

Pogaca yerine ekmek olsa cok dha iyiymis afyt olsn cnm spor da var :KK9:

Kahvalti hafif kacamakli olmus onun diisnda guzel cnm afyt olsun

Guzel cnm afyt olsun spor da var :KK9:

Menemen nekadar? Guzel menu cnm afyt olsun

Guzel olms cnm afyt olsn o saate kadr hicbirsey yemeden nasil durdun :)

Sevindim cnm ya insallah tamamen gecirirler

Hmm bende hic yapmiyordm. Birden haftada 5 gun yapmaya basladm acaba dedm ama agır da yapmiyorm gerci haklısın sanki.

Haklisn cnm sanrm adetimden dolayi surekli tatli istegi var bu ara carsamba persembe olunc tutabiliyorm kendmi ama boyle zamanda tutamiyorm ya :KK43:

Pasta olmasa guzelmis menun cnm afyt olsun. Yarin ne sporu yapicaksn cnm leslie mi
canım düno kadar işim vardı ki yemek yerken oturabildim sadece o yüzden zorlamadı tek öğün

Pogaca olmasa super menuymus canim

Sabah baya tatli olmus canim. Ama gerisi guzel

Guzel canim

Patates kucukse guzel canim bence

Guzel bence canim

Guzel bence canim

Cok degilmis bulgur canim.
Boregin dilimide kucukse eritmissindir ins

Karabasan eskiden çok görürdüm annem de sık yaşar.Yorgunluk stres ve herşeyi incik cincik çok kafaya takanlarda daha sık yaşanıyor .ben öyle gözlemledim

Acaba başkaları da benim gibi bunu görür görmez kaç Gr altın alacağını hesaplamış mıdır😂😂

Ben de yaptım ve çok üzgünüm 1 dilim yedim🙈

İnşallah doya oya gezmeyi arkadaşlarımla buluşmayı normal ve rutin gelen ama şu an yapamadığım herşeyi özledim

Hangi bölümü okuyorsun canım?

Geçmiş olsun canım

Kalori hesabı çok yaptım işe yarıyor fat secret uygulamasını öneririm.Dezavantajı şu süreklilik sağlanamıyor.Sıkılıyor insan

Merhaba canım hoşgeldin ben Asude .Aralıklı Oruç uzun süredir beslenme tarzım benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama diyetsiz yine zayıflayamadım.Günlük kalori alımı gerçekten önemli.

Ayetel Kürsi kale gibi .İçine girince ferahlıyorsun

👏👏 Kopmayacağını biliyordum

Afiyet olsun kahve yağ yakıcı bir içecek ama malesef nefret ettiğim için bir fincanı dahi bitiremiyorum.İçebilmeyi isterdim.

Kolay gelsin canım.Ben de açık havada yürüyüşe sardım bu aralar resmen canım çekmeye başladı😊

Geçmiş olsun canım

Kesinlikle yapalım.Menümü şimdi yazacağım bugün yoğundum.
muhasebe ve vergi uygulamaları canım

Back
X