- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #429.121
Aktarlar kurutulmuş sebze satıyor belki buda vardır canım.ayy kusura bakma hakkını helal et canım yaGuzel bir tarifmis ama benim kurutulmus domatesim yokacaba nerden alabilirm ki
![]()
Ayy nasıl anlattiysam kusura bakmayın kizlar.Afiyet olsun canım.Kuru domatesim kalmıştı biraz.O kadar övmüşsün ki canım çekti.Allah nasip ederse yarın deneyeceğim.![]()
Süper menü az menü canım o saate kadar niye aç durdun. Biseyler atistirsaydin yinedeİyi Akşamlar Canlar
8 Mart Menü Bildirimi
13.30 1 elma
17.30 3 yumurta ile çılbır, 2 hurma, 1 avuç beyaz leblebi
3 litre su
@UcanSupurge
![]()
kşamki ekmek 1 dilim mi olsaymış?
Aslında menü güzelde. Bisküvi ve çubuk kraker in işi yokmuş sanki menüde8 Mart menüm
11:15 bi kupa kahve, 4 bisküvi
15:30 yarım kase sebze çorbası
16:00 yarım avuç balık kraker
19:00 bir kase sebze çorbası
2 avuç kadar tavada az yağlı tavuk
Salata
2 lt su
@UcanSupurge
Geçmiş olsun canim. Allah yardımcın olsunSelam kızlar nasılsınız? Haftaya yoğun başladık yine. Bugün hiç gelemedim, bugün boğaz ve kulak ağrım var özellkel sağ tarafımda, kendimi çok uykusuz hissedyrm, şimdi yapabildgm kadar geçmiş yaparım. Sizler nasılsınız?
Güzel canım agiyet olsunMenü
14.00(geç kaldığım için kahvaltı edemedim, okulda da uygun bişey bulamadım) (o yüzden geçe kaldı)
2 haşlama yumurta
Az peynir
4 5 zeytin
Yarım domates
3 ceviz
1 tb ekmek üstüne yarım tk fıstık ezmesi
16. 00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
19.20 gibi
Fırın balık
Salata
Su. 2.5 lt
Spor
3 mile leslie
4755 adım
Allah yardımcın olsun canim. Büyüdükçe dertleride büyüyor.Selam kızlar yeni gelebildim oğlanla birbirimize girdik yine üff büyüdükçe hırçın asi ve ağzından çıkanı bilmez oluyor .bu bilgisayar oyunu meselesi çok geriyor beni bugün büyük bir patlama yaşadık.çok detaya girmeyeceğim tamamen yasaklama ,süreli izin verme vb.her yolu denedim çoçuğun aklı fikri orada delirdim delirdim oturdum ağladım ne yapayım elimden bişey gelmiyor.Menümü yazayım da uyuyayım okul var sabahtan
Güzel menü afiyet olsun08 Mart Menüm
13:30
1 yk zeytinyağı ile Biber ve Domates sosundan menemenimsi bir kahvaltılık
1 dilim TB ekmeği
10 fındık +3 ceviz +10 badem
1 yk tahin pekmez
2 kk peynir
15:30
Ara 1 hurma +1kayısı
19:30 5 kaşık yoğurt +1 k keten tohumu ve chia tohumu
3 litre su
Spor yok3800 adım :38 puan
@UcanSupurgePnrrr-12
Seviyorum seni içimi size döktüm rahatladım yoksa kukuman kuşu gibi günlerce kurar dururdum
Kimse değersiz değil etrafimiz böyle hissettirsede biz kendi değerimizi biliyoruz. Sende öylesin Allah'ın izniyle 2 kuzunu da çok güzel büyütecesin. Hiç üzülme o konuda. Başta bocalasanda sonra alışıyorsun.
Seviliyorsun