• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel bir tarifmis ama benim kurutulmus domatesim yok 😁 acaba nerden alabilirm ki 🤔
Aktarlar kurutulmuş sebze satıyor belki buda vardır canım.ayy kusura bakma hakkını helal et canım ya😔
Afiyet olsun canım.Kuru domatesim kalmıştı biraz.O kadar övmüşsün ki canım çekti.Allah nasip ederse yarın deneyeceğim.😍😘
Ayy nasıl anlattiysam kusura bakmayın kizlar.
🤦🏻‍♀️
İyi Akşamlar Canlar
❤️
8 Mart Menü Bildirimi

13.30 1 elma

17.30 3 yumurta ile çılbır, 2 hurma, 1 avuç beyaz leblebi

3 litre su

❤️ @UcanSupurge ❤️
Süper menü az menü canım o saate kadar niye aç durdun. Biseyler atistirsaydin yinede
kşamki ekmek 1 dilim mi olsaymış?
🥴Haklısın Su ara ekmeğe abandım resmen
8 Mart menüm
11:15 bi kupa kahve, 4 bisküvi

15:30 yarım kase sebze çorbası

16:00 yarım avuç balık kraker

19:00 bir kase sebze çorbası
2 avuç kadar tavada az yağlı tavuk
Salata

2 lt su
@UcanSupurge
Aslında menü güzelde. Bisküvi ve çubuk kraker in işi yokmuş sanki menüde ☺️
Selam kızlar nasılsınız? Haftaya yoğun başladık yine. Bugün hiç gelemedim, bugün boğaz ve kulak ağrım var özellkel sağ tarafımda, kendimi çok uykusuz hissedyrm, şimdi yapabildgm kadar geçmiş yaparım. Sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canim. Allah yardımcın olsun
Menü
14.00(geç kaldığım için kahvaltı edemedim, okulda da uygun bişey bulamadım) (o yüzden geçe kaldı)
2 haşlama yumurta 🥚
Az peynir
4 5 zeytin
Yarım domates 🍅
3 ceviz
1 tb ekmek üstüne yarım tk fıstık ezmesi

16. 00 gibi
1 kupa sütlü kahve 🍵
1 diyet bar

19.20 gibi
Fırın balık
Salata
Su. 2.5 lt
Spor
3 mile leslie
4755 adım
Güzel canım agiyet olsun
Selam kızlar yeni gelebildim oğlanla birbirimize girdik yine üff büyüdükçe hırçın asi ve ağzından çıkanı bilmez oluyor .bu bilgisayar oyunu meselesi çok geriyor beni bugün büyük bir patlama yaşadık.çok detaya girmeyeceğim tamamen yasaklama ,süreli izin verme vb.her yolu denedim çoçuğun aklı fikri orada delirdim delirdim oturdum ağladım ne yapayım elimden bişey gelmiyor.Menümü yazayım da uyuyayım okul var sabahtan
Allah yardımcın olsun canim. Büyüdükçe dertleride büyüyor.
08 Mart Menüm
13:30
1 yk zeytinyağı ile Biber ve Domates sosundan menemenimsi bir kahvaltılık 🙂
1 dilim TB ekmeği
10 fındık +3 ceviz +10 badem
1 yk tahin pekmez
2 kk peynir
15:30
Ara 1 hurma +1kayısı
19:30 5 kaşık yoğurt +1 k keten tohumu ve chia tohumu
3 litre su
Spor yok 🙈3800 adım :38 puan
@UcanSupurge Pnrrr-12 Pnrrr-12
Güzel menü afiyet olsun
Seviyorum seni içimi size döktüm rahatladım yoksa kukuman kuşu gibi günlerce kurar dururdum
😍😍😍Canım inan burdaki herkesi merak ediyorum. Gun içinde aklıma geliyorsunuz.
Kimse değersiz değil etrafimiz böyle hissettirsede biz kendi değerimizi biliyoruz. Sende öylesin Allah'ın izniyle 2 kuzunu da çok güzel büyütecesin. Hiç üzülme o konuda. Başta bocalasanda sonra alışıyorsun.
Seviliyorsun😍😍😍😘😘😘

Aktarlar kurutulmuş sebze satıyor belki buda vardır canım.ayy kusura bakma hakkını helal et canım ya😔

Ayy nasıl anlattiysam kusura bakmayın kizlar.
🤦🏻‍♀️

Süper menü az menü canım o saate kadar niye aç durdun. Biseyler atistirsaydin yinede

🥴Haklısın Su ara ekmeğe abandım resmen

Aslında menü güzelde. Bisküvi ve çubuk kraker in işi yokmuş sanki menüde ☺️

Geçmiş olsun canim. Allah yardımcın olsun

Güzel canım agiyet olsun

Allah yardımcın olsun canim. Büyüdükçe dertleride büyüyor.

Güzel menü afiyet olsun

😍😍😍Canım inan burdaki herkesi merak ediyorum. Gun içinde aklıma geliyorsunuz.
Kimse değersiz değil etrafimiz böyle hissettirsede biz kendi değerimizi biliyoruz. Sende öylesin Allah'ın izniyle 2 kuzunu da çok güzel büyütecesin. Hiç üzülme o konuda. Başta bocalasanda sonra alışıyorsun.
Seviliyorsun😍😍😍😘😘😘
Canım dışardaydım. Atıştıracak sağlıklı bir şey yoktu. Ama inan hiç acıkmadım. Aklıma bile gelmedi yemek. 🥰

Selam kızlar yeni gelebildim oğlanla birbirimize girdik yine üff büyüdükçe hırçın asi ve ağzından çıkanı bilmez oluyor .bu bilgisayar oyunu meselesi çok geriyor beni bugün büyük bir patlama yaşadık.çok detaya girmeyeceğim tamamen yasaklama ,süreli izin verme vb.her yolu denedim çoçuğun aklı fikri orada delirdim delirdim oturdum ağladım ne yapayım elimden bişey gelmiyor.Menümü yazayım da uyuyayım okul var sabahtan
Allah kolaylık versin canım.kac yasında oğlun.Umarım düzelir 😘

Bugün yürümek istiyorum ama ağrım sızım fazla nihayet regl oldum şişkinlik inşallah cumaya gider kızlar.Cuma günü bana sürpriz olacak bakmsyacağım kesinlikle böyle daha rahatım .sonuçta kaçamak yapmıyorum .salı çarşamba perşembe hem 10.000 adım hem yanına spor yapsam ne güzel olur ya.bu gün sıcak su torbası modundayım ama kararlıyım bişeyler yapacağım biraz dinlendikten sonra

8 Mart Salı

12.30
4 yk et kavurma
2 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt

19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru patlıcan dolması
Havuç salatalık

su: 3,5 lt
Adım:
83658646-2238-4187-B63D-4FF9F9DB6CBD.webp

Baya olmuş canım. Herhangi bir şüphen yok anladığım kadarıyla. Gelir ins hemen

Yok canım telefon evde hiç vermem. Ananeye gidince yüzlenir o verir arada.
Evde çizgi film izler oda en fazla bir saat. Genelde oyuncaklarıyla kalem kitapla oynar.
Ben şuna buluyorum kabahati
Mesela ilk daha dillenirken suya uf ufff dedi ben düzeltmeye çalıştım ama ablaları direk su istiyor diyip getirip verdiler. Bişey anlatmaya çalışınca hemen önerilerde bulunup isteğini yaptılar. Arada bende katıldım bu duruma. Sorun bu diye düşünüyorum ama bakalım ne diyecek yarın.
yok kuzum mümkün değil başka birşey olması, stres, yorgunluk, tiroid sanıyorum ki bunlar etkiledi
eğer olur da cumaya kadar olamazsam cumartesi doktora gideceğim zaten

Ahh canim benim bunlt hep herseyimi kendim yaparim kafasindan oluyor, sen oylesin gordugum kadariyla ve hep nasil olsa zehra basinin caresine bakar diye dusunuyorlar kimse demiyor ki yapabilir mi ? Her ailede her isini kendi yapan ve hic bir isini yapamayanlar var ve herseyini kendin yapinca asiri yipraniyorsun, ben de kimseden birsey isteyemem hep ben yaparim kafasi ama sonra cevrende alisiyor nasil olsa yapar diye kimse sormuyor yardim etmiyor...aileden uzak olmak cok zor gercekten canim ve ikinci cocuk icin kizma kendine bak sabret cok guzel gunler bekliyor seni ❤

Senin isin de cok zor canim, insan kimseden birsey isteyemiyor sadece esinden isteyebiliyor ama senin esin de yaninda yok, Allah yardimcin olsun tez vakitte kavusun insallah ❤

Amin canim senin de az kaldi gelecek o gunler 😍😍😍

Sıknti etme canim her cocuk ayni olmuyor, belki tembellik ediyordur senin ki, cogu cocukta var bu huy konusmaya gerek duymuyorlar,

Baya olmus canl muhtemelen tiroit ilacin degistigi icin etkilwnmistir, sogan suyu denyebilirsin canim ama ilacla ayni anda saglikli olmaz, sen ilaca basladiysan devam et sadece kahvaltida falan bol maydanoz tuket
tamam kuzum maydonoz alayım da bugün onu eklerim öğünlerime

Oyyu leylağim benim 😘kaçırmışsin sen yabancilardi öyle farkedecek kimse yoktu ama elbisem zayif göstermişti baya görümcelerim fidan gibisin diyorlardi. Kızın annesi ve avlasi k.v ve görümceme baya övmüşler beni. Anlata anlata bitiremedi diyordu görümcem cok çalışkan pratik güzel demişler fena gaza geldim bende hemen buraya yazdim sen görmemişin 🥰🥰

Bi dikkat et bakalim. 1 hafta var bence ve tam zamanıgibi

Dil bağı varsa emmede de sıkıntı olurdu canim. Emmeyle ilgili bi sıkıntı yaşadınız mi hiç. Bazende bir anda patır patır konuşmaya başlıyorlar. Nedenini de farketmissin cok geç sayilmazsin. Uzerinde durursan gelişir. Bol bol kitap oku. Ben akşam uyuturken okuyorum genelde 2 kitap ezberledi benim okumamla. Sekillerle okuduklarimi bagdastirip aklinda tutuyor ise yarayabilir

Canim maydanoz suyu işe yarıyor birde aspirin kan sulandirip açabilir. Ama kullandığın ilaçlarla olur mu onu bilmiyorum
ya inşallah kuzum, maydnozu alayım da bugün işe yarar umarım
aspirin de bi tane attım bugün bikaç gün düzenli içeyim bakayım inşallah gelir bi an önce

Bugün yürümek istiyorum ama ağrım sızım fazla nihayet regl oldum şişkinlik inşallah cumaya gider kızlar.Cuma günü bana sürpriz olacak bakmsyacağım kesinlikle böyle daha rahatım .sonuçta kaçamak yapmıyorum .salı çarşamba perşembe hem 10.000 adım hem yanına spor yapsam ne güzel olur ya.bu gün sıcak su torbası modundayım ama kararlıyım bişeyler yapacağım biraz dinlendikten sonra
ahhh darısı başıma :D

Ergenliğin tripleri de eklenmiş 17 yaşında sakinlesmeye başlıyorlarmış.Rabbim çocuklarımıza akıl fikir versin.Kolayca geçsin şu ergenlikler🙏
ayyy amiinnn canımm :dua:
benim büyük kızım da bildiğin küçük ergen, 13-14 yaşlarını düşünmek bile istemiyorum :olamaz:

yok kuzum mümkün değil başka birşey olması, stres, yorgunluk, tiroid sanıyorum ki bunlar etkiledi
eğer olur da cumaya kadar olamazsam cumartesi doktora gideceğim zaten

tamam kuzum maydonoz alayım da bugün onu eklerim öğünlerime

ya inşallah kuzum, maydnozu alayım da bugün işe yarar umarım
aspirin de bi tane attım bugün bikaç gün düzenli içeyim bakayım inşallah gelir bi an önce

ahhh darısı başıma :KK70:
Yaseminciğim bende senin gibi regl gecikmesini stres ve tiroide bağladım. Hep gecikirdi ama ilk defa bu kadar uzun gecikmişti. Sonunda boş gebelik yaşadım. Bazen olmaz dediğimiz şeyler oluyor. İstersen ilacı kullanmadan sen yine de bir test yap.

Günaydın kızlar bugun biraz eksi gordum șükur koruma sureci zor olsa da dengeledigimi dusunuyorum tabi mezun oldugum kiloda degilim ama enazindan 65 66 siniri icerisindeyim. Bu arada esim evden kurs aliyor soylemistim sanirim zaten o yuzeen yogunluguk artti kahvalti oglwn yemek aksam vs derken hic zaman bulamiyorm kendime. Sukur kursu biticek bu hafta ama bu defa da kv ye gitmedik 5 ay civari oldu ona gidicez hatta gelirse getirelim biraz diyor esim kvde olabillir tarzı konusmus sanirim. Hayirlisi bakalm. Belki bu ara cok sık gelemem o yuzden spor listesine bakicak biri olursa cok iyi olur. Hem suan listede olup spor aktif yapanlar cok takımda ekstra bir motivasyon olucaktir inșallah ben pek katılım sagliyamaz oldum.

Çocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
Canim ya seni anliyabiliyorum bende yanlizim burda kimsemiz yok ne esim taraf ne benim. Tabi senin Anne olayi farklı ama ben sanmıyorumki merak etmesin kizisin sonucta belki oyle gormus oyle biliyodur. Bazen yaslilar yersiz laf soliyebiliyor ne yaptinda agladi olayi mes3la benm oglan herseye agliyor elinde oyuncagni ust uste takamadim diye bile agliyor yani sebebmi lazim cocuklara. Allah kolaylik vwrsin cnm ama sakın kendini degersiz hissetme, bu duygusalliklar biraz da hamilelik hormonlarindandir :)

ayyy amiinnn canımm :dua:
benim büyük kızım da bildiğin küçük ergen, 13-14 yaşlarını düşünmek bile istemiyorum :olamaz:
Ben çocuğumu tanıyamıyorum bebekken de ağlamalı sızlamalı bir çocuktu aşırı inatçı takıntılı ama hallediyordum günün sonunda sözüm dinleniyordu şimdi etkisiz elemanım resmen gerçekten zormuş ergenlik başladı belli sivilceler falan yavaş yavaş kendini gösteriyor ama en çok huyları değişti .ne bileyim hepimizin Allah yardımcısı olsun

Back
X