- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #430.281
Oy benim canım bin maşallah![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy benim canım bin maşallah![]()
![]()
sağol canımHaklısın canım biliyorum bende diyorum kendime bunu ama
Tebrikler kızlar süper eksiler![]()
tebrikler canımm
sağol kuzummGünaydın canım hadi bismillah de tartıl ve başla anca toparladık bırakmak yok
Günaydın canım Allah şifa versin böbreğinden dolayı mı ödemin var acaba ?
Vay vay vay maşallahharikasın canım
Ya hiç inancımı kaybetmemiştim o eksi gelecekti ve geldi
Oh sonunda haftaya artık 6ları görmüş olacağız![]()
Anladim canim ben seni listedesin saniyordumSağol canım liste baya uzak bana daha çekip yuklemekle uğraşmıyorum listeye girmeye yakın çekmeye başlarim![]()
Cok sag ol canimtebrikler ekürimm süpersin
sağol canım
tebrikler canımm![]()
Tebrik ederim canim harikasin
Cok sag ol canimGünaydın canım hadi bismillah de tartıl ve başla anca toparladık bırakmak yok
Tebrikler canım güzel eksi
İns canım benimGünaydın canım hadi bismillah de tartıl ve başla anca toparladık bırakmak yok
Yok canim free iyiyim söyle ben . İstikrarlı bir şekilde eksiye düşersem liste kilomada o zaman gelmiş olursam listeye girmek istiyorum ve mezun olmakAnladim canim ben seni listedesin saniyordum
Cok sag ol canim
Cok sag ol canimne yalan soyleyim ben bi ara dedim bu hafta olmayacak galiba diye ama cok sukur sanirm son 2 gun fark ettirdi
sağol canım
tebrikler canımm
sağol kuzumm![]()
Anladim canim ben seni listedesin saniyordum
Cok sag ol canim
Cok sag ol canimne yalan soyleyim ben bi ara dedim bu hafta olmayacak galiba diye ama cok sukur sanirm son 2 gun fark ettirdi
Teşekkürler kızlarTebrikler canım güzel eksi
İns canım benim
Yok canim free iyiyim söyle ben . İstikrarlı bir şekilde eksiye düşersem liste kilomada o zaman gelmiş olursam listeye girmek istiyorum ve mezun olmak
Tebrik ederim canımGEÇEN CUMA: 80,1
BUGÜN: 79,2
FARK: 0,9
YÜZDE: % 1,1235
Evet unutmusum su ve aksam satini acemilik.nefsimede yazdiklarimada Daha dikkatli olcam sozz manti yok!!Çok güzel canım
SüperSu her zamanki gibi
Afiyet olsun canım Çarşamba günü ekşili köftenin patates ve havucunu yemediysen tamamen güzel
Akşamki mantı yerine bir tane daha but yiyebilirmişsin canım öğünlerini saatleri ile yaz canım ve su miktarını eklemeyi unutmuşsun
Hadi sağ Salim gidip gelin canım güzel haberlerle inşallah
Akşam öğününün saati hiç olmamış hem cuma öncesi
Güzel canım 3te 1 tavuk deyince göze fazla geliyor ama diğer öğünler hafif olduğu için günü kurtarır
Çok güzel akşam öğünün biraz geç olmuş canım
Çok güzel canım![]()
Bırakmadın canım çok teşekkür ederim tavsiyemi dinledin iki gün akşamı sebze + yoğurt ile kapattınCok sag ol canimne yalan soyleyim ben bi ara dedim bu hafta olmayacak galiba diye ama cok sukur sanirm son 2 gun fark ettirdi
Maşallah size canlar hepiniz ayrı harikasınız en umutsuz dediğiniz zaman bile çok güzel eksiyle geliyorsunuz çok tebrik ediyorum canımGEÇEN CUMA: 80,1
Cok guzel canim tebrik ederimGEÇEN CUMA: 80,1
Cok sag ol canimBırakmadın canım çok teşekkür ederim tavsiyemi dinledin iki gün akşamı sebze + yoğurt ile kapattınVe bugün güzel bir ödülü hak ettin
Maşallah size canlar hepiniz ayrı harikasınız en umutsuz dediğiniz zaman bile çok güzel eksiyle geliyorsunuz çok tebrik ediyorum canım![]()
Tebrikler ekürim19 Mart Kilo Bildirimi
12 Mart : 72,750
19 Mart : 72,100
Fark : 650 gram
Yüzdelik olarak : 0,893 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2804632
Eküricanım daha iyisi için uğraştımTebrikler ekürim![]()
Eksi eksidir canım.haftata ikimizin de daha iyi olur inşallahEküricanım daha iyisi için uğraştımama olmadı. Şişkinliğim geçmedi. İnşallah haftaya daha iyi olur.
Tebrik ederim canım, sen harikasın![]()
Geçen cuma. 71.4
Bu cuma. 70.5
Fark. -900
19 Mart Kilo Bildirimi
12 Mart : 72,750
19 Mart : 72,100
Fark : 650 gram
Yüzdelik olarak : 0,893 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2804632

İnşallah canımkızlar tebrik ederiiiimm harikayıııızz harikayııızzz