• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

image.webp
image.webp

Kumsalcığım yeni eküricanım hadi bu hafta zirveyi zorlayalım ne dersin:KK55:ben çok iddialı konuşmak istemiyorum ne zaman iddalı konuşsam fos çıkıyor çünkü😂 ama bu hafta 60 a inmeyi çok istiyorum Ramazan a girmeden 57 i görmeyi de çok istiyorum hiç bir zaman oruçluyken kilo vermedim çünkü.Ramazanda listede olmam takıma kötü yansır o yüzden şu 1 ay biraz tempolu aktif kilo vermek istiyorum benimle yol arkadaşlığı yapar mısın 🤗 evlilik teklifi gibi oldu😂
Seve seve arkadasim kabul ediyorum teklifini😍😍
Bn cok motive basladim bu guruba insallah boyle gider gideceginede inaniyorum
hedefine inersin canim ellilere birlikte inicez insallah
Ramazanda kilo vermek bana gorede degilgercekten tam tersi siskinlik oluyo nedense

9.TAKIM KATILIM FORMU

ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75 🙈😭
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden) 😪
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında 😇
EMZİRİYOR MUSUNUZ: 😂 (7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .😂 ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum . 😊🥰
Hoşgeldiniz... U UcanSupurge kaptanımın dediği gibi kazen ile görüşüp gelin. Hemen vazgeçmeyin gruba dahil olmaktan.
19 Mart Menüm

12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran

19.30
2 kase şehriye çorbası

su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805662

20 Mart cumartesi

09.30
1,5 yumurta ile sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dikim peynir
Yarım simit

17.30
1 kase yoğurt çorbası

su: 1,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805664
Afiyet olsun canım.
19 Mart Cuma Menüm
13:30
1 orta boy tabak soğanlı kıyma kavurması
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
1 yk portakal reçeli
3 ceviz 5 badem

16:00 1 portakal +10 fındık
19:00
. 1 kase mercimek çorbası
Fırında sebzeli köfte (4_5 patates yedim)
4-5 köfte
20:30 çay +1 eti canga
3 litre su
Adım sayım 2592
U UcanSupurge
Canga nedir??? Hem de saat 8 buçukta. Bu cuma kaçamadığı geçmiş. :sinirli:
cuma kaçağı olarak akşam yemeğinde patates yedim demeni beklerdim...
12:00
Sucuklu yumurta 5-6 ince dilim sucuk 1 yumurta ile
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
3 ceviz +10 fındık

17;00 10 badem +1 portakal
19:00. 1 kase mercimek çorbası
4 köfte (dünkü yemekten yedim ama sadece köfteleri)
Salata
*yarından itibaren daha sade besleneceğim
3 litre su
Adım sayım 1595
U UcanSupurge
Afiyet olsun bugün daha güzel menün :)
SABAH 9:00
Sekersiz sutlu kahve

Oglen 13:00
Avuc ici kadar peynirli yumurta
Kucuk kase domates salatasi
On zeytin
Bi dilim ekmek

Ara16:00
Kucuk bardak greyfurt suyu taze skilmis

Aksam19:00
Orta portions yesil salata

2 litre su
Çok güzel menü canım afiyet olsun

20 Mart menüm

Kahvaltı:10.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
2 çatal kaymak
1çk bal
2 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

Akşam:16.00
4kanat
2kozlenmis köy biberi
Bol salata
2 bardak ayran

17.00
16 Antep fıstığı

Su:3 litre
Spor: 88 dk yürüyüş(10bin adım)
264 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84

20 Mart menüm

2 haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
2 çatal kaymak
1çk bal
2 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

4kanat
2kozlenmis köy biberi
Bol salata
2 bardak ayran

17.00
16 Antep fıstığı

264 puan
Menu de spor da cok guzel canim tebrik ederim z😊

20 Mart menüm

2 haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
2 çatal kaymak
1çk bal
2 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

4kanat
2kozlenmis köy biberi
Bol salata
2 bardak ayran

17.00
16 Antep fıstığı

264 puan
Hem menü çok güzel hem de spor. Afiyet olsun canım

Hoşgeldiniz... U UcanSupurge kaptanımın dediği gibi kazen ile görüşüp gelin. Hemen vazgeçmeyin gruba dahil olmaktan.

Afiyet olsun canım.

Canga nedir??? Hem de saat 8 buçukta. Bu cuma kaçamadığı geçmiş. :sinirli:
cuma kaçağı olarak akşam yemeğinde patates yedim demeni beklerdim...

Afiyet olsun bugün daha güzel menün :)

Çok güzel menü canım afiyet olsun
Teşekkürler 🙈 zaten ilk kez üye oldum ondan bir nike veremiyorum yada hangi takımdan mezun olduğumu veremiyorum çünkü mezun değilim ve hiç yarısmadım da ve başka nice filan hiç olmafı yani ben yeni üyeyim 🙈 sadece eskiden üye olmadan takip edip okuyordum okadar... ondan yani takımlar ve kurallar ile ilgili hiç bir fikrim de yok 🤦🏼‍♀️ hemen takıma dahil olmamı sağlar sanıp öyle saçma birşeyler yazdım ama oda tam tersine imiş çok utandım bu yalan için 🙈 ben kuralları filan da hiç bilmiyorum ilk kez katılacaktım ondan bilmeden bir boşlukla böyle saçma bir yalan söylemiş oldum açıkcası onun için kazen ile konuşmama gerek yok çünkü başka hesabım hiç olmadı :KK43: ilk kez yeni üye bir acemiyim. Bide böyle utancak bir şey yapınca tabi hemen geri kaçtım 🙈 kusura bakmayın. Artk burda yarışmaya utanırım zaten . Kendimi başka yerde daha rahat hissederim ondan vazgeçtim.İyi geceler.

Teşekkürler 🙈 zaten ilk kez üye oldum ondan bir nike veremiyorum yada hangi takımdan mezun olduğumu veremiyorum çünkü mezun değilim ve hiç yarısmadım da ve başka nice filan hiç olmafı yani ben yeni üyeyim 🙈 sadece eskiden üye olmadan takip edip okuyordum okadar... ondan yani takımlar ve kurallar ile ilgili hiç bir fikrim de yok 🤦🏼‍♀️ hemen takıma dahil olmamı sağlar sanıp öyle saçma birşeyler yazdım ama oda tam tersine imiş çok utandım bu yalan için 🙈 ben kuralları filan da hiç bilmiyorum ilk kez katılacaktım ondan bilmeden bir boşlukla böyle saçma bir yalan söylemiş oldum açıkcası onun için kazen ile konuşmama gerek yok çünkü başka hesabım hiç olmadı :KK43: ilk kez yeni üye bir acemiyim. Bide böyle utancak bir şey yapınca tabi hemen geri kaçtım 🙈 kusura bakmayın. Artk burda yarışmaya utanırım zaten . Kendimi başka yerde daha rahat hissederim ondan vazgeçtim.İyi geceler.
Bari gidicegin yere dogrularla git arkadas
En azindan bunu itiraf edebildin y’a👏 Ne gérek vardi ki Boyle bisiye bnde yeniyim bir hafta olck hemzn aldilar arkadaslar sagolsun cokta motive bir ortam ve samimi bir ortama denk gelmistin

19 Mart Menüm

12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran

19.30
2 kase şehriye çorbası

su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805662
2 kase şehriye Karbonhidrat olarak çok bacım
20 Mart cumartesi

09.30
1,5 yumurta ile sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dikim peynir
Yarım simit

17.30
1 kase yoğurt çorbası

su: 1,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805664
Yarım simit 😒
19 Mart Cuma Menüm
13:30
1 orta boy tabak soğanlı kıyma kavurması
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
1 yk portakal reçeli
3 ceviz 5 badem

16:00 1 portakal +10 fındık
19:00
. 1 kase mercimek çorbası
Fırında sebzeli köfte (4_5 patates yedim)
4-5 köfte
20:30 çay +1 eti canga
3 litre su
Adım sayım 2592
U UcanSupurge
canga 😱 hem de o saatte cuma kaçamağı olduğu için ses etmiyorum ama daha makul saatte tüketseydin bari
20 Mart Menüm
12:00
Sucuklu yumurta 5-6 ince dilim sucuk 1 yumurta ile
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
3 ceviz +10 fındık

17;00 10 badem +1 portakal
19:00. 1 kase mercimek çorbası
4 köfte (dünkü yemekten yedim ama sadece köfteleri)
Salata
*yarından itibaren daha sade besleneceğim
3 litre su
Adım sayım 1595
U UcanSupurge
Evet canım epey kalabalık geliyor ama bakınca da pek bir şey yok gibi
Takıma girersem mi ceza alırsınız yani ?
Öyle bir şey var ise girmeyeyim .Kalsın Vazgeçtim girmekten peki. Tanıştığımıza memnun oldum. Size iyi kilo vermeler dilerim. İyi akşamlar.
Canım yeni gelen her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız mezun mu ? İzinde mi ? Diskalifiye mi ? Kendi isteği ile mi ayrılmış gibi sen de eski üye olduğunu söyleyince bunu öğrenmemiz gerekirdi 😕
Yaa cok uzakmis yaa off bilmiyorum annemn yanina gidince arti gelirsem takimi kotu etkilemekten korkuyorum :KK43: cumaya kadar dusunup karar verelim olur mu ?

Cank kizin da kendini wc egitiminden dolayi gergin hissediyordur muhakkak, birde ustine yegenin gelince hem mutluluk hem kiskanclik bir arada oluyor
Tamam canım ne kadar kalacaksın ?
20 MART MENUM

SABAH 9:00
Sekersiz sutlu kahve

Oglen 13:00
Avuc ici kadar peynirli yumurta
Kucuk kase domates salatasi
On zeytin
Bi dilim ekmek

Ara16:00
Kucuk bardak greyfurt suyu taze skilmis

Aksam19:00
Orta portions yesil salata

2 litre su
Akşam öğünün epeyce hafif böyle giderse çabucak gidecek kilolar anlaşılan bence işin sırrı günü erken ve hafif kapatmak
@UcanSupurge zopanin gücü 👍
Fark etmez miyim 😁 geçen hafta 5bin yukarısını görmemiştik oysa
20 Mart menüm

2 haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
2 çatal kaymak
1çk bal
2 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

4kanat
2kozlenmis köy biberi
Bol salata
2 bardak ayran

17.00
16 Antep fıstığı

264 puan
Afiyet olsun canım iki yumurta olunca iki dilim ekmek fazla geldi sanki
Allah’a emanet ol canım bizde de kafa karışıklığı oldu maalesef inşallah dilediğin kiloya tez vakitte sağlıcakla inersin

Yarım simit 😒

canga 😱 hem de o saatte cuma kaçamağı olduğu için ses etmiyorum ama daha makul saatte tüketseydin bari

Canım yeni gelen her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız mezun mu ? İzinde mi ? Diskalifiye mi ? Kendi isteği ile mi ayrılmış gibi sen de eski üye olduğunu söyleyince bunu öğrenmemiz gerekirdi 😕

Akşam öğünün epeyce hafif böyle giderse çabucak gidecek kilolar anlaşılan bence işin sırrı günü erken ve hafif kapatmak

Allah’a emanet ol canım bizde de kafa karışıklığı oldu maalesef inşallah dilediğin kiloya tez vakitte sağlıcakla inersin
1 hafta kalacagim canim

Yarım simit 😒

Çok teşekkürler 🙏🥰 inşlh. Hep beraber tüm isteyenler ideal kilosina kavuşsun.
Bari gidicegin yere dogrularla git arkadas
En azindan bunu itiraf edebildin y’a👏 Ne gérek vardi ki Boyle bisiye bnde yeniyim bir hafta olck hemzn aldilar arkadaslar sagolsun cokta motive bir ortam ve samimi bir ortama denk gelmistin
Bende anlamadm ney nasıl niye oldu 🤣 nasıl saçma bir gereksiz boşluk ne alaka filan diye ama yalandanda nefret eden biri olarak zaten anın da rahatsızlıl duydum ve o yüzden tektar buraya açıklama yapma gereği duydum. Açıklama yapmadan gitsem içim rahat etmezdi. Demekki böyle olması gerekiyormuş nasip. Vardır herşey de bir hayır diyorum. 🙏 hepimiz için her şeyin hayırlısı ve booolllll booooollllll kilo vermeler inşlh.

Back
X