• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu an kaç kiloydun canım ?hızlı giden hızlı bir şekilde geri dönüyor sabredelim inşallah yavaş bile olsa kalıcı kilo veririz.

Afiyet olsun canım .regl şişkinliği +1 bile oluyor eksi geliyorsan güzel vermişsindir. Reglin yarına kadar gelse de bir nebze rahatlasan

Ohh şükür senlik bir durum yok canım çok sevindim.Sana olan tavırlar da zamanla düzelir.

Ac ezocum görsünler dünya kaç bucak😡ama bu sefer işe mahkeme kararıyla geri alınırsan sana eziyet etmezler mi bilerek mobbing uygulamazlar mı ?Dünya kötü insan dolu🤷

Ah canım benim maşallah sana ya ♥️ merak etme yarın çok iyi geleceğine inanıyorum .menülerim ve sporum iyi olmasına rağmen ben pek yüksek eksi beklemiyorum çünkü sona yaklaştıkça gerçekten gram gram gidiyor 😞
Canım dava bitmesi 2 yıl

buralardayim bende iyyim cok sukur
bu ara kizimin randevulari yogun
yakinda ameliyat olcak
geniz eti varmis onu alcaklar
once bahsetmistim uyku abnesi var diye
bu yuzdenmis

takip ediyorum aslinda her hafta kacinci oldugunuzu felan:)
kilolarada hic dikkat edemiyorum kisir donguye girdim resmen
dikkat edemiyorum ve buraya gelemiyorum

buraya gelmedikce de hic dikkat edemiyorum:KK43:
Cok gecmis olsun canim, firsat buldukce gel buraya uzak kalma grcekten cok etkiliyor
25 Mart Perşembe Menüm
1 yumurta ile peynirli biberli omlet (peynir ve biber değişik bir kombinasyon ama yumurtayı yenilir hale getirmeye çalışıyorum😂)
4 zeytin
5 fındık 5 badem
1 dilim TB ekmeği

16:30 Yeşil elma
17:00 1 muz
19:00. 5 k yoğurt + keten tohumu+chia tohumu
Adımlarım 12160 @UcanSupurge
Spor bildirimi
Adım sayısı 7100 : 71 puan
Lesli 3 mil. 135
Jasminium84 Jasminium84
Cok guzel canim 😊
Günaydın kızlar,umarım guzel eksiler gelir bugün♥️
Ben salı günü tartilmistim 84
Bugün 81.6
Fark -2.4

Eki Görüntüle 2809739
İlk hafta odemler gitti önden,ondan dolayı bu kadar iyi verdum sanirim.
Masalllah cok cok iyi 😍😍
25 mart perşembe
10.30
1 kase sütlü mısır gevreği kase küçüktü

14.30
1 elma
1 YK yulaf
3 ksk yoğurt
Tarçın

19.00
Köz yeşil biber 4 tane köy biberi
Yoğurt
Haşlanmış brokoli 1 tabak

Su 2.5 litre
Guzel menu canim afiyet olsun
Eki Görüntüle 2809833
Geçen hafta:84.35
Bu hafta:83.30
Fark:1.05
Yüzde:1.24
Cok guzel eksi canim tebrik ederim 😊
19/03/21 60,800
-800
Yuzde 1.3 cikti
Cok az gitmis uzuldum
Eki Görüntüle 2809849
Bence gayet guzel eksi canim bozma moralinj 😊😍😍

Şu an kaç kiloydun canım ?hızlı giden hızlı bir şekilde geri dönüyor sabredelim inşallah yavaş bile olsa kalıcı kilo veririz.

Afiyet olsun canım .regl şişkinliği +1 bile oluyor eksi geliyorsan güzel vermişsindir. Reglin yarına kadar gelse de bir nebze rahatlasan

Ohh şükür senlik bir durum yok canım çok sevindim.Sana olan tavırlar da zamanla düzelir.

Ac ezocum görsünler dünya kaç bucak😡ama bu sefer işe mahkeme kararıyla geri alınırsan sana eziyet etmezler mi bilerek mobbing uygulamazlar mı ?Dünya kötü insan dolu🤷

Ah canım benim maşallah sana ya ♥️ merak etme yarın çok iyi geleceğine inanıyorum .menülerim ve sporum iyi olmasına rağmen ben pek yüksek eksi beklemiyorum çünkü sona yaklaştıkça gerçekten gram gram gidiyor 😞
Canım dava bitmesı 2 yılı bulıyo, ozamana kadar ordaki yonetıcının orda olcagının garantısı yok. Davayı kazanırsam ya gel işe başla dicekler yada 4 ay işe baslatmama tazmınatı odicekler, bu secım işvereneait oluyor, zaman ne gosterıcek bakalım.. şeytan dıyor Cumhurbasksnlıgınaşikayet et ya da linkedınde çok baglantısı olan arklarınla yay , firmanın itibarı sarsılır ki buna cok onem veroyorlar, dogum ıznındeişten cıkarmak ne demek.

60 kilo dan 56-57 olmak istiyom ramazana kadar

Kizlar gunaydin 😍 bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku 😑
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735
20210326_074725_001-1.webp

Sag ol canim insallah, zaten dun tartildim bugunle ayni kiloda ciktim yani dun yediklerime gore eksi gelmem gerekiyordu wc sorunu falan da yasamadim kesin regl kaynakli boyle oldu
Su regl donemi kilo artisi veya kilo verememk dzlirtiyo insani ya d’un acliktan gucum yoktu uyuyup kalmisim ben 1 kilo gideer diye dusunurken -800 nedirki y’a

Evet canim insani cok huzursuz eden bir durum ama inan zamanla unutulacak ve eskiye donecek

Birsey olmadiysa sorun yok canim 😊

Aksam biraz kalabalik ama porsiyonlari az en azindan,

Helal olsunn sanaa 😍😍😎😎😎 iste irade budur 😍😍😍
inşallah canım benim :KK60:

Valla, onlarla birlikte ben de sürüncem de ,belki içim sogur işte. ..
sürün ama inan için rahatlayacak
eşime de mobingin alasını uyguladı eski işyeri, istifaya zorladılar o da istifa etti ama mahkemelerde sürünmek uğruna dibine kadar aradı hakkını iyi de yaptı, hatta avukat da tuttu eşim aldığı tazminatın büyük kısmını ona verdi ama hiç pişman değil, üstüne para bile verecek olsam yeter ki hakkım bunlar da kalmasın dedi
sen de sakın bırakma yakalarını
sinir oldum yaa :sinirli:

inşallah kuzumm :KK60:

Kizlar gunaydin 😍 bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku 😑
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
ama demek ki reglin gelince şahane bi eksi bekliyor bizi yuppiiii :KK49::KK60:

Ahh ahh hep motivasyon dusukligu bunlar, bak hedefe cok az kaldi birakma devam et haftaya cok guzel bir eksi gelecek kesin
aynen öyle canım
bugünü de geçireyim malum bugün cuma beyn,m cumayı kaçamak günü olarak kodlamış vaziyette :olamaz:
yarından itibaren kendimi toplayacağım kara göründü aslında az daha sabretsem

Halsizligin hala gecmedimi
Şekerini olctunmu tekrar
Hafif var canım yok olcemedim akşama uğrar annemlere alır anca yarın olcerim
Allah korusun covid mi oldun hakikaten yoksa
Bilmiyorum ya bu kadar hafif olur mu ki mutasyonlunun ölüm oranı daha düşük diye duydum onun daha mi hafif oluyor ki hiç bilemedim ya
Eki Görüntüle 2809833
Geçen hafta:84.35
Bu hafta:83.30
Fark:1.05
Yüzde:1.24
Çok iyi canım ya MaşAllah 🤩👏
19/03/21 60,800
-800
Yuzde 1.3 cikti
Cok az gitmis uzuldum
Eki Görüntüle 2809849
Eksi eksidir tebrikler canım haftaya 50leri göreceksin insAllah
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Regl kaynaklıdır canım kesinlikle yine de eksidesin tebrikler 🤩👏
Bu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii 😔

geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32

Eki Görüntüle 2809900
Acil toparlamak gerek canım neyse ki eksisin yine de tebrikler 😉🤩