- Konu Sahibi Handandandan
- #431.881
Hagagaha evet kızxx sen deyınce farkettim ben de , eee aklım fikrim yemekte demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hagagaha evet kızxx sen deyınce farkettim ben de , eee aklım fikrim yemekte demekki
Yaşasııınnnn iki eküri derecedeyizz
19 - 25 MART ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam4.926 10.145 5.241 10.010 6.043 36.365 7.000 7.000 7.000 7.000 7.000 35.000 7.941 8.077 6.301 22.319 11.185 5.698 3.202 6.522 26.607 13.564 13.216 12.251 15.084 11.984 10.080 10.360 85.539 2.592 1.595 8.150 6.861 11.220 12.160 45.578 @elfkkk 8.989 8.164 6.034 8.350 31.537 kumsal68
10.375 12.230 14.248 10.964 15.723 11.496 13.666 88.702
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
Ben bir dilim baklava yesem +500 gelirim resmen kaçamak laneti var bendekizlar bugun baklavanin bedelini odedim +100 geldim ama hallederim bn onu
Elim ayagim cok sis ellerimi yumruk yapamiyirum nedense nedir bu sislik anliyamadim
Sağolasın canım çok yoruldum bugün belim ayaklarım ağrıyor şu anKolay gelsin ekurim
Halledeceğim tabi yeminim sağolsunregl şişliği olduğu için normal canım cumaya güzel bir eksi gelecek inanıyorum
yine mi ? hele bi halletme![]()
Sağol canım halledeceğim inşallahVallahi sen 1 kiloyu hallettin bunu mu halledemeyeceksinAllah kolaylik versin canim anne sinavi zordur
Yesil cay falan ic canim muhakkak faydasi olur cumaya eksi gelirsin
Guzel ama her ogunde karbonhidrat var mesela aksam patatese 7 kasik fazla olmus
Oyle dusunme canim muhakkak inersin moral bir bozmak yok, 70lerde takilinca benim de moralim cok bozulmustu ama sukur simdi kendime geldim
Haahaaa aynen ya nasıl güzel yazmışsın tıpatıpOoo gozunaydın canım, Allah kavustursun, annemde sana yardıma gelcem dedıgu an ben koşa koşa temıxlık yapıomçunku alttan alttan laf sokar ,teftişonemli
![]()
Sağol canım
Belki istediklerini yemek için spora gidiyorlardır zayıflarsa zaten ekleri yerim sonra da eritirim diye düşünüyor olabilirler. Gerçi ben bir İskender için 45 km yol yürümek gerektiğini öğrendikten sonra "ammann şimdi yiyeyim sonra spor yapıp yakarım "savunmsının hikaye olduğunu anladım öyle kolay değil yakmak.kızlar kuzenim ve görümcesi spora gidiyorlar hemde uzak mesafede salon dolmuşla gidip geliyorlarbiraz önce ekler tatlısı paylaşmış durumunda. her gün çikolata kurabiye falan. hey yarabbim diyorum insanlara. sözde spora gitti oluyorlar
Geçmiş olsun benimde var.Şu mevsimlerde kötü oluyorum . Öksürük krizleri oluyor boğuluyorum adeta.Levmont ya da Desmont kullanıyorum sen hangi ilacı kullanıyorsun canımsaol cnm evet alerjik astım bronşitim olduğu için maalesef bu dönemler öyle bende
Bnde giderdim yillar once 15 kilo vermistim erkek gibide kas yapmistim agirlik calisirdim tabi sonra pisman oldum 9-11:30 hergun spor yapardim
Simdi diyom bosuna para vermisim o kadar aylik 45€ verirdim
Spor yapmak istedikten sonra evde de yaparsin motivasyon onemli olan
Ooo ekürican nasıl böyle güzel spor uaptığın şimdi anlaşıldı kas yapacak kadar spor yaptıysan baya deneyimlisindir demektir.Zaten belliydi 1000 ip atlamak nedemek ya çok üst seviye geliyor banaKizlar ip atlarken goguslerim yerinden firliycak gibi karar verdim hergun en fazla 1000 atlamam lazim asiri derecede sikilasla oldugunu farkettim butun vicudumda goguslerden vermek istemiyorum y’a simdi gidip spor styen aliyim belki ise yarar
Çiğdem maşallah çok güzel veriyorsun.Yüzdelerin güzel ve istikrarlı farklı birşey deniyor musun sporunda ya da menülerindeMerhaba arkadaşlar
Cuma 62.65
Bugün 61.8
Fark - 850
Yüzde 1.35
Benim annemlerde kayinvalideler de oldu aşıyı.amabilk aşının koruyuculuğu yok o zaman virüs bulastiysa aşı korumamistir Allah rahmet eylesin.G Goklerce annemın amcası kovid aşısı 1. Doz oldu somra hastalandı, dr a gıttıler kovid olmuş meger ıkıncı doza sıra gelmeden, şimdi bi kısım aşıdan öldü dıyo, bi kısım kpvid bulastı ondan dıyo, annem de etkılendı cok ,korkuyo biraz aşıdan, sen ne dusunuyosun anne babalarımız olmalı mı , tüm arkadaslarımın fıkırlerını merak edıyorım
Sadece ip atlamaktan degilde zayifladim ya canim kuculdulerÇok değil halledersin cnm insAllah cumaya
Afiyet olsun canım güzel menü
Haftaya güzel eksiyle başlamışsın cnm
Yaaa benim şu an atlasam tamamen büyür sarkar gibime geliyor
Afiyet olsun canım süper menü
Şimdi alsan sabah daha rahat edersn hadi bı gayret kalk rahatlarsın rahat uyursun hem cnm![]()
Cok guzel canim afiyet olsunİyi Akşamlar Canlar
29 Mart Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 4/5 yaprak kıvırcık, 1 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı
18.30 fırında hamsi ve yeşil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
![]()
Canim muhakkak git dra insallah ilerlememistr ama gidene kadarda kegel egzersizi var soyle ki oturdugn yerde aklina geldikce yap, idrarini tutar gibi sıkiyorsun kendini yani butun kaslarinla icinden 10 a kadar say birak ve tekrar yap bunu surekli yap faydasini goreceksinKızlar haklısınız doktora gitmem gerekiyor çünkü artık utanç verici olmaya başladı
İşin kötüsü tuvaletimin geldiği hiç hissetmiyorum ama bi anda nasıl sıkışıyorum eğer o anda WC yetişemezsem azıcık da kaçırıveriyorum
Ama baksanıza lanet olasıca hastalık bitmek bi yana sürekli başa dönüyoruz hastaneye adım atmaya korkuyorum![]()
Bir dönem bende levmont kullandım çok iyi geldi ancak bitince tekrar yazdıramadım uzman yazması gerekiyormuş . Uzun zamandır da ihtimal ettim astımımı kontrol ettirmeyi bakalım çarşamba gideceğim hazır çalışmıyorkenYaşasııınnnn iki eküri derecedeyizz
Ben bir dilim baklava yesem +500 gelirim resmen kaçamak laneti var bende
Sağolasın canım çok yoruldum bugün belim ayaklarım ağrıyor şu an
Halledeceğim tabi yeminim sağolsun
Sağol canım halledeceğim inşallahAnne sınavı zor gerçekten
benimki beni bir türlü beğenemedi gitti onun istediği gibi olamam hiç bir zaman
Haahaaa aynen ya nasıl güzel yazmışsın tıpatıp
Sağol canım
Belki istediklerini yemek için spora gidiyorlardır zayıflarsa zaten ekleri yerim sonra da eritirim diye düşünüyor olabilirler. Gerçi ben bir İskender için 45 km yol yürümek gerektiğini öğrendikten sonra "ammann şimdi yiyeyim sonra spor yapıp yakarım "savunmsının hikaye olduğunu anladım öyle kolay değil yakmak.
Geçmiş olsun benimde var.Şu mevsimlerde kötü oluyorum . Öksürük krizleri oluyor boğuluyorum adeta.Levmont ya da Desmont kullanıyorum sen hangi ilacı kullanıyorsun canım
Ooo ekürican nasıl böyle güzel spor uaptığın şimdi anlaşıldı kas yapacak kadar spor yaptıysan baya deneyimlisindir demektir.Zaten belliydi 1000 ip atlamak nedemek ya çok üst seviye geliyor bana
Çiğdem maşallah çok güzel veriyorsun.Yüzdelerin güzel ve istikrarlı farklı birşey deniyor musun sporunda ya da menülerinde
Xanim fazla karbonhidratli bir menu olmus her ogunde var, sabah tost 2 dlm ekmek yapar, oglen yayla corbasi ve sehriyeli yemek aksam patates yani biraz daha azaltman lazimKahvaltı 09:00
2 kepek ekmekle kaşarlı tost (1 dilim kaşardan yapıldı)
Öğle yemeği 12:30
1 kase yayla çorbası
4 yk zeytinyağlı enginar kalbi
4 yk şehriyeli güveç
Akşam yemeği 18:00
3-4 parça fırında fileto
5-6 tane fırında mantar-sarımsak-domates
4 yk yoğurt
1 yk patates püresi
Ara öğün 21:30
1 fincan Yeşil çay
Su : yatana kadar 2,5 lt olacak
Canim asidan kac gun sonra olmus bu onemli, ayrica asinin 2 dozu tamamladiktan 15 gun sonra koruyucu oldugu soyleniyor bu asi suan en az yan etkisi olan asi, gunde kac kisiye yapiyoruz ve 2. Doz icin de geliyorlar bir sprun duymadik acikcasi, ilk doz asidan sonra covit olan cok duyduk bunin sebebi de asinin henuz koruyucu olmamis olmasi belki akrabaniz asi oldum diye rahat davranip virusu kapmistrG Goklerce annemın amcası kovid aşısı 1. Doz oldu somra hastalandı, dr a gıttıler kovid olmuş meger ıkıncı doza sıra gelmeden, şimdi bi kısım aşıdan öldü dıyo, bi kısım kpvid bulastı ondan dıyo, annem de etkılendı cok ,korkuyo biraz aşıdan, sen ne dusunuyosun anne babalarımız olmalı mı , tüm arkadaslarımın fıkırlerını merak edıyorım
Cok guzel canim29 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta beyazı, 1 dilim tb ekmek
13.00 hurmalı bar
15.00 sütlü türk kahve
17.00 ton balıklı yeşil salata
3 litre su
Spor yok ( zopppaaaaa)
Benim annem ergenligmde cok yapardi begenmezdi isimi ama simdi kendsi sen benden guzel yapiyorsun, senn evin daha toplu diyorYaşasııınnnn iki eküri derecedeyizz
Sağol canım
Belki istediklerini yemek için spora gidiyorlardır zayıflarsa zaten ekleri yerim sonra da eritirim diye düşünüyor olabilirler. Gerçi ben bir İskender için 45 km yol yürümek gerektiğini öğrendikten sonra "ammann şimdi yiyeyim sonra spor yapıp yakarım "savunmsının hikaye olduğunu anladım öyle kolay değil yakmak.
Geçmiş olsun benimde var.Şu mevsimlerde kötü oluyorum . Öksürük krizleri oluyor boğuluyorum adeta.Levmont ya da Desmont kullanıyorum sen hangi ilacı kullanıyorsun canım
Ooo ekürican nasıl böyle güzel spor uaptığın şimdi anlaşıldı kas yapacak kadar spor yaptıysan baya deneyimlisindir demektir.Zaten belliydi 1000 ip atlamak nedemek ya çok üst seviye geliyor bana
Çiğdem maşallah çok güzel veriyorsun.Yüzdelerin güzel ve istikrarlı farklı birşey deniyor musun sporunda ya da menülerinde
Canim asinin koruyucu hale gelmesi icin 2 dozun tamamlanip ustunden 14 gun gecmesi lazimBenim annemlerde kayinvalideler de oldu aşıyı.amabilk aşının koruyuculuğu yok o zaman virüs bulastiysa aşı korumamistir Allah rahmet eylesin.
Sağol canımÇiğdem maşallah çok güzel veriyorsun.Yüzdelerin güzel ve istikrarlı farklı birşey deniyor musun sporunda ya da menülerinde
Benim babamın dayısı olmuş 70 kusurlarında hiç bir sorun olmadı diyor. Bir tanıdık 80 lerinde oldu daha önce kalp tansiyon şeker geçmişi varmış kadının . Kasım da oğlunu kaybetti covid den sonra işte geçen ay başı aşıdan sonra kalp krizi geçirip anjiyo olmuş anjiyo sırasında damarı patlayıp vefat etmiş ama iğne mi tetikledi krizi bilinmiyorG Goklerce annemın amcası kovid aşısı 1. Doz oldu somra hastalandı, dr a gıttıler kovid olmuş meger ıkıncı doza sıra gelmeden, şimdi bi kısım aşıdan öldü dıyo, bi kısım kpvid bulastı ondan dıyo, annem de etkılendı cok ,korkuyo biraz aşıdan, sen ne dusunuyosun anne babalarımız olmalı mı , tüm arkadaslarımın fıkırlerını merak edıyorım
Evet canim spor eksperyansum vardir esim hep der erkek dogucakmissinda iste olmamisYaşasııınnnn iki eküri derecedeyizz
Sağol canım
Onada güven yok tanıdığım bir hemşire aşısını olduğu halde hastanede yatıyor şimdi.Xanim fazla karbonhidratli bir menu olmus her ogunde var, sabah tost 2 dlm ekmek yapar, oglen yayla corbasi ve sehriyeli yemek aksam patates yani biraz daha azaltman lazim
Canim asidan kac gun sonra olmus bu onemli, ayrica asinin 2 dozu tamamladiktan 15 gun sonra koruyucu oldugu soyleniyor bu asi suan en az yan etkisi olan asi, gunde kac kisiye yapiyoruz ve 2. Doz icin de geliyorlar bir sprun duymadik acikcasi, ilk doz asidan sonra covit olan cok duyduk bunin sebebi de asinin henuz koruyucu olmamis olmasi belki akrabaniz asi oldum diye rahat davranip virusu kapmistr
Cok guzel canim
Benim annem ergenligmde cok yapardi begenmezdi isimi ama simdi kendsi sen benden guzel yapiyorsun, senn evin daha toplu diyorartik bana yoruluyorsun birak ben yaparim falan diyor...
Canim asinin koruyucu hale gelmesi icin 2 dozun tamamlanip ustunden 14 gun gecmesi lazim
Afiyet olsun canım, doyurucu bir menü birazcık da karbonhidratlıKahvaltı 09:00
1 kase yayla çorbası
4 yk şehriyeli güveç
3-4 parça fırında fileto
4 yk yoğurt
1 yk patates püresi
1 fincan Yeşil çay
afiyet olsun canım29 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta beyazı, 1 dilim tb ekmek
13.00 hurmalı bar
15.00 sütlü türk kahve
17.00 ton balıklı yeşil salata
3 litre su
Spor yok ( zopppaaaaa)
Sadece ip atlamaktan degilde zayifladim ya canim kuculdulerben rahatsiz oluyrdum iyi oldu, istedigm gibu giyinemiyordum
Cok guzel canim afiyet olsun
Canim muhakkak git dra insallah ilerlememistr ama gidene kadarda kegel egzersizi var soyle ki oturdugn yerde aklina geldikce yap, idrarini tutar gibi sıkiyorsun kendini yani butun kaslarinla icinden 10 a kadar say birak ve tekrar yap bunu surekli yap faydasini goreceksin
Afiyet olsun eküricanım, akşam yemeğini daha da erkene çekmişsin.29 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
2 dilim sucuk ile sahanda yumurta
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:15.30
4 anne köftesi
8 acibiber turşusu
1dilim tam buğday ekmeği
17.00
1elma
Su:3 olur
Spor:45 dk yürüyüş (uçansüpürge nin sopası olmasa kolumu kaldıracak dermanım yok.)
U UcanSupurgeJasminium84
Tebrikler canım, bence güzel bir yöntem, keşke bende başarabilsemSağol canım
4-5 gündür akşamları salata yiyorum ve günü kapatıyorum. Ptesi ve salı hala midemi dinlendiriyorum. Dün akşam mesela sadece salatayla kapattım günü bu akşam 6da yedim, o zamana kadar 1 fincan kahve dışında bişey girmedi midemeyarın da yine öyle yapıcam. Bugün salata artı, 1 muz ve çok çok az fıstık yedim. Kapattım günü, yarın akşama kadar. Cuma, ctesi de hep sadece salata yedim. Buraya yazamıyorum ama 1 haftadır aşağı yukarı böyle beslendim.salatalarım doyurucu. Mutlaka haşlanmış kurubaklagil var 2 yk, 1-2 kk peynir ama yağ tuz yok. Bol domates ve sebze. Koca Bi kase oluyor ve zor bitiriyorum. Ramazana kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. Ramazana da hazırlanmış olurum hem. Bu Bi haftadır böyle ama genel olarak ptesi salı midemi dinlendirmek çok işe yarıyor diye düşünüyorum canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Desene benimde kucukcekCanim benim goguslerim kuculdu ip atlamaktan mi bilmiyorm ama cok hosuma gitti
Canim sen de demistin her menunde kacamak vardi ondan olabilir
Cok guzel canim
Tebrik ederim cok iyi![]()
ip guzel topluyo vucudu istedigim styen bulamadim esarpla sikica bagladim daha ii oldu yarin baska yere bakiyim belki bulurumO zmn VK çok dikkat et bacım![]()
afiyet olsunİyi Akşamlar Canlar
29 Mart Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 4/5 yaprak kıvırcık, 1 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı
18.30 fırında hamsi ve yeşil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
![]()
afiyet olsunKahvaltı 09:00
1 kase yayla çorbası
4 yk şehriyeli güveç
3-4 parça fırında fileto
4 yk yoğurt
1 yk patates püresi
1 fincan Yeşil çay
bence olmali ama asi olmadan once iki test yapiyolar su an vrus varmi yada kan testi gecirdinmi uc ay once gecirmissen yapiyolar yada pozitifsen uc ay bekliyolar bu surec ii takip edilip yapilmli bnceG Goklerce annemın amcası kovid aşısı 1. Doz oldu somra hastalandı, dr a gıttıler kovid olmuş meger ıkıncı doza sıra gelmeden, şimdi bi kısım aşıdan öldü dıyo, bi kısım kpvid bulastı ondan dıyo, annem de etkılendı cok ,korkuyo biraz aşıdan, sen ne dusunuyosun anne babalarımız olmalı mı , tüm arkadaslarımın fıkırlerını merak edıyorım
Afiyet olsun umarim erken yatiyosundur gece acikirsin bu menuyle bn oluyom acliktan oldugum yerde sizip kaliyom29 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
2 dilim sucuk ile sahanda yumurta
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:15.30
4 anne köftesi
8 acibiber turşusu
1dilim tam buğday ekmeği
17.00
1elma
Su:3 olur
Spor:45 dk yürüyüş (uçansüpürge nin sopası olmasa kolumu kaldıracak dermanım yok.)
U UcanSupurgeJasminium84
Şuan yapılan alman aşısı mı , çin aşısı bitmiş galıba, sagol canım yorumun içinXanim fazla karbonhidratli bir menu olmus her ogunde var, sabah tost 2 dlm ekmek yapar, oglen yayla corbasi ve sehriyeli yemek aksam patates yani biraz daha azaltman lazim
Canim asidan kac gun sonra olmus bu onemli, ayrica asinin 2 dozu tamamladiktan 15 gun sonra koruyucu oldugu soyleniyor bu asi suan en az yan etkisi olan asi, gunde kac kisiye yapiyoruz ve 2. Doz icin de geliyorlar bir sprun duymadik acikcasi, ilk doz asidan sonra covit olan cok duyduk bunin sebebi de asinin henuz koruyucu olmamis olmasi belki akrabaniz asi oldum diye rahat davranip virusu kapmistr
Cok guzel canim
Benim annem ergenligmde cok yapardi begenmezdi isimi ama simdi kendsi sen benden guzel yapiyorsun, senn evin daha toplu diyorartik bana yoruluyorsun birak ben yaparim falan diyor...
Canim asinin koruyucu hale gelmesi icin 2 dozun tamamlanip ustunden 14 gun gecmesi lazim
Bu kontroller herkes için yapılıyor mu, yoksa kendımız mı yaptırmalıyız oncesındeDesene benimde kucukcek
ip guzel topluyo vucudu istedigim styen bulamadim esarpla sikica bagladim daha ii oldu yarin baska yere bakiyim belki bulurum
afiyet olsun
afiyet olsun
bence olmali ama asi olmadan once iki test yapiyolar su an vrus varmi yada kan testi gecirdinmi uc ay once gecirmissen yapiyolar yada pozitifsen uc ay bekliyolar bu surec ii takip edilip yapilmli bnce