• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım belli değil daha 12 haftalık
Oyy maşallah,sağlıcakla gelsin inşallah kuzucuk☺️
Ilk basta bazi seyler tuhaf gelebiliyor insana aldrmamaya calis, cok absurt bir insan degilsr anlasirsin bence, kendi kendini doldurma gerekli yerlerde tatli dille uyar( yani belki hic gerek kalmaz ), ben de ilk kez yakina gelince tuhaf gelmisti bazi hareketleri ama sonra alistim baktim kotu niyeti yok aldrmadim sonucta insan kendj annrsiyle bile birebir uyamiyor, cok sukur cocuga guzel bakiyorlar yeter 😊

Hmm kayninla gelmesi seni biraz bunaltabilir ama olsun insallah guzel gecer
Kayinvalide bana karışmadığı sürece anlaşırız gibi geliyor ama kaynım aşırı sorumsuz bir genc onunla nasıl olacak hiç bilmiyorum, üstelik tesetturluyim de,sürekli kıyafetlere dikkat etmekte yorabilir,zaten küçük bebeğim var sürekli emzirmek zorundayım ,ondan zor olabilir tabi.
masal3487 masal3487 canım bitmedi mi yoğunluğun ? Menülerin nirde?
Cumaya bitecek inşallah,şimdi canlı dersim var arada yazıyorum.Ogleden sonra annemi aşıya goturucem,fırsat buldukça geçmişi girip okuyorum ama pek yazamadım.

Simdiden bu kadar bunaltma kendini canm, kime sorsam ikinci cocuk daha kolay buyudu diyor ne hikmetse, vardir bir bildikleri evde baska cocuk oldugu icin belki amneye cok gelmeden kendi oyalaniyordur...benm kizm mesela o kadar alisti ki benimle oynamaya kuzeni var ayni yas o oldugunda bile beni de cagiriyor oynayalim diye

Guzel menu canim afiyet olsun
Ya benım kız da oyle, sürekloı ıhmıh , fazla mı yuzverdım ne🤣

Kayinvalide bana karışmadığı sürece anlaşırız gibi geliyor ama kaynım aşırı sorumsuz bir genc onunla nasıl olacak hiç bilmiyorum, üstelik tesetturluyim de,sürekli kıyafetlere dikkat etmekte yorabilir,zaten küçük bebeğim var sürekli emzirmek zorundayım ,ondan zor olabilir tabi.

Cumaya bitecek inşallah,şimdi canlı dersim var arada yazıyorum.Ogleden sonra annemi aşıya goturucem,fırsat buldukça geçmişi girip okuyorum ama pek yazamadım.
Ay kayın olayo sıkıntı ya, evde don atşet gezebılme lüxü onemli hele ki emzırırken😬 O gelmek zorındamı kendi kalsa evınde

Ay kayın olayo sıkıntı ya, evde don atşet gezebılme lüxü onemli hele ki emzırırken😬 O gelmek zorındamı kendi kalsa evınde
Kayınvalide o gelmezse gelmeyecekmis.Ayarladigimiz bakıcı da son anda korona var çalışıyorsunuz gelemem dedi🙄sanki öncesinde yokmuş gibi 🤷 annem geldi kırk gün baktı,kayinvalideye de mecbur kaldık,o da ya oğlumla gelirim ya gelmem deyince ne yapalım artık mecbur kabul ettim

İnşallah canım, Allah razı olsun ❤️

Geçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.

Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı. 😔 Rabbim yardımcımız olsun.

afiyet olsun Yaseminciğim ❤️

Yürüyüş yaparım sanırım eküricanım ❤️
saol cnm taa 20 nisana solunum testi randevusu verdi

kan alırsa diye aç gitmiştim hastane çıkışı babam bir yerlerde yemek yiyelim dedi yok yok doğru eve dedim :D markete uğradık baktım tansiyonum düştü çıkalım hemen dedim. çikolata bisküvi falan aldık kardeşimle babama benim canım sadece snitzel çekti ondan aldım :D oh mis gibi geldim limonlu suyumu içtim öğlen bir şey yemeden önce

Evet canim evde giydiklerine dikkat etmek falan zor yani, bir de emzirme olunca insallah kolay gecer gunleriniz
Ya benım kız da oyle, sürekloı ıhmıh , fazla mı yuzverdım ne🤣
Vallahi ben de sorguluyorum oyle cok simarikligi yok simdilik ama bana asiri duskun, seneye yarm gun krese versem belki arkadaslariyla oynamaya alisir
Canim her ayin basinda vucut olculerimiz alip yaziyoruz ve paylasiyoruz😊
kan alırsa diye aç gitmiştim hastane çıkışı babam bir yerlerde yemek yiyelim dedi yok yok doğru eve dedim :KK70: markete uğradık baktım tansiyonum düştü çıkalım hemen dedim. çikolata bisküvi falan aldık kardeşimle babama benim canım sadece snitzel çekti ondan aldım :KK70: oh mis gibi geldim limonlu suyumu içtim öğlen bir şey yemeden önce
Supersin canim, cok iyi yapmissin sonra pismanligini yasayacaktin

Evet canim evde giydiklerine dikkat etmek falan zor yani, bir de emzirme olunca insallah kolay gecer gunleriniz

Vallahi ben de sorguluyorum oyle cok simarikligi yok simdilik ama bana asiri duskun, seneye yarm gun krese versem belki arkadaslariyla oynamaya alisir

Canim her ayin basinda vucut olculerimiz alip yaziyoruz ve paylasiyoruz😊

Supersin canim, cok iyi yapmissin sonra pismanligini yasayacaktin
kesinlikle öyle cnm hani ekmeksiz çorba vs içebilirdim ama ne gerek var dedim hemde 3kişinin ona verilecek paraya marketten alışveriş yapmış olduk. cimri değilimdir ama bazen cimriliğim tutuyor :D

Aa yaşıtmış bizim bebeler, benimki de 9 nisanda 11. Aya gircek,10 bitmek uzre
Allah bağışlasın inş canım kuzularımızı, tüüüm yavruları inş🤲
Kusura bakma canim belki de gormedim bazen yogn oluyor bir girip bakayim diyorum o ara kaybediyorum, neydi sorun ?

Evet ya kesinlikle menu yazmanin faydasi var
Canım beta hcg <2 diye bir sonuç çıktı da, sana bi sormak istemiştim. G Goklerce

kesinlikle öyle cnm hani ekmeksiz çorba vs içebilirdim ama ne gerek var dedim hemde 3kişinin ona verilecek paraya marketten alışveriş yapmış olduk. cimri değilimdir ama bazen cimriliğim tutuyor :KK70:
Aynen canim ne gerek var evde daha saglikli yemek varken
Allah bağışlasın inş canım kuzularımızı, tüüüm yavruları inş🤲

Canım beta hcg <2 diye bir sonuç çıktı da, sana bi sormak istemiştim. G Goklerce
Eet canm hatirladim cevap yazmistim ona gormedin sanirm 😊 simdi tekrar yazayim, hamilelik yok gibi canim senn regl gecikmisti di mi ? Gecikne durumunda cok yuksek cikardi bu degerde gebelik yok demektir bazen cok nadir de olsa dusuk cikip sonradan gec dollenme olabiliyor ama oyle olsa bile senin cok gecikti cikardi diye dusunuyorum

Back
X