• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız biliyor musun geçen gün kayınvalide bizim kiyafetleri katılıyordu,bu patik eline geldi direk:
- aaa ne çirkin bir patik.
-hic güzel değil
-renkleri çok karışık.
-kirmizi rengi zaten sevmem dedi.O gün bugündür ayağımdan cikarmiyorum 🤣🤣😊
Patikler benimde dikkatimi çekti hatta dedimki niye patikle tartılmış 100 Gr fark yapıyodur😂

Foto

Eklentiler

• IMG_20210416_175823.webp
    IMG_20210416_175823.webp
    23 KB · Görüntüleme: 22
Regl dönemi yaklaşıyor mu ? uykusuzluk da yapar . İnşallah haftaya toparlarsın canım
Geçen hafta perşembe maydanoz tarçın falan kaynatmistim ondan oldu sanırım.bir hafta erken geldi reglim.normal de olmadı.uyku düzenim hiç kalmadı.sahura kadar oturuyor evdekiler ben de oturuyorum.sabah kalkıyorum dersi biten yatıyir ben yine ayaktayım.Birde hurma 4 tane yiyordum o da masum değil gibi geliyor.

Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Yaaaaa çok güzel patiklerin 😍 bayıldım... ayrıca 1.3 bravo çok iyi eksi canım
U UcanSupurge
Gecen hafta 58,8
Bu hafta 57,8
Fark 1,6 cikti
Eki Görüntüle 2827147
Canım fark 1,6 değil. 1 kilo gitmiş geçen haftadan. Bravo canım benim hedefine kaç kilo kaldı?
16 Nisan Kilo Bildirimi

9 Nisan : 69,85

16 Nisan : 69,45

Fark : 400 gram

Yüzdeliği : 0,572 gram

U UcanSupurge ❤️

( Maalesef wc çıkma problemi yaşıyorum 😔 daha iyi olabilirdi. )
Eki Görüntüle 2827188
Tebrik ederim 👍🏻 Güzel eksi
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 60.8
Bu cuma 60.0 😍😍😍😍😍Eki Görüntüle 2827206
Fark -800 Gr
Yüzde 1,315
U UcanSupurge
Çok güzel eksi canım harikasın 🤩
Geldim geldim U UcanSupurge
Geceb hafta:65.8
Bugun:65.0
Fark: -0.800
Yuzde:1.216Eki Görüntüle 2827219
Canım beniiiim harika kilo vermişsin 👏🏼👏🏼
Eki Görüntüle 2827269 gecen hafta:82
Bu hafta:82.30
Fark:+300 gram😔
Yüzde:0,36
Sağlık olsun canım benim. Üzülme haftaya en az 1 kilo verirsin

Yaaaaa çok güzel patiklerin 😍 bayıldım... ayrıca 1.3 bravo çok iyi eksi canım

Canım fark 1,6 değil. 1 kilo gitmiş geçen haftadan. Bravo canım benim hedefine kaç kilo kaldı?

Tebrik ederim 👍🏻 Güzel eksi

Çok güzel eksi canım harikasın 🤩

Canım beniiiim harika kilo vermişsin 👏🏼👏🏼

Sağlık olsun canım benim. Üzülme haftaya en az 1 kilo verirsin
İnşallah canım.😘

Kızlar gunaydın ben 71.00 im . Ama kemdimi 65 gıbı hafıf hıssedıyorım, bu karın sporu bıle ıyı geldı bana , karnım cok acıyo o ayrı 🤣 azimle devam inşş,🙏🙏🤗🤗
Oruç tutuyor musun canım oruçluyken spor çok zor ya yapamıyorum olmuyor 😢 benimde basen bacak inceltmem lazım artık kilo gitti ama görüntü fit durmuyor onada çok üşeniyorum
GEÇEN CUMA: 76,9

BUGÜN: 76,4

FARK: 0,5

YÜZDE: % 0,65019

Aaaa evet kaptanım. Geçen haftanın tartı fotoğrafını da koydum :) yanlışlıkla yazmışım. Çok özür dilerim.
Tebrikler canım👏
Kız kardeşlerim gece 2 de pilav makarnayla ekmek yiyorlar. Lanet olsun bu hayat :bicak: :rapci:
Benim erkek kardeşim cipsini tatlısını kuruyemişini eksik etmez yıllardır aynı kiloda bu insanlar doğuştan çok şanslılar
Ya bu konuda çok farklı düşünceler var ama bence denemiş biri olarak şimdiki aklım olsa 2 yıl ücretsiz izni tamamlardım. Zaten yorucu bir süreç ve cidden ayaklanınca diş çıkarınca insanlıktan çıkıyorsun bi dönem ki ben hala o dönemdeyim😬 bi de iş yükü anneyi yıpratıyor bence. Kadının kendine bu kadar yüklenmesine gerek yok ya. Adamlar çeksin maddi yükü de biraz
Sana yüzde yüz katılıyorum .Anne olmak dünya kadar yük zaten birde iş stresi Süpermenmiyiz biz

Ay her duyduğumu canım istiyor yahu.

Kruvasan çok severim. Hatta uno markasının kruvasan la alakası olmayan ama piyasaya göre idare eder olanlarından alırdım. evde bi ara denicem. evde yapılması daha sağlıklı . ama kahvaltımda orj fransız usulü bir kurv. kahve ikilisi ile yapmak isterdim.

Ben ekleri çok severim 57 olup mezun olduğumda kutlama olarak ekler yiyeceğim😂
ya ben tatlısız kuduruyorum kaptanım yaaa. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Vallahi bak ramazanda gözüm dönüyor. Eskiden ramazanda vazgeçilmezim Colaydı. Valla düşünmemeye çalışıyorum da içmiyorum . yoksa su yerine tüm akşam onu içerdim sağlıksız sağlıksız.

Masum tatlılar yemeye çalışıyorum ve bunun karşılığı olarak da sahuru feda ettim ben.
Sahuru hayatımdan çıkardım
Aynen canım ya ne yapacağız bu tatlı bağımlılığını nasıl gidecek bu lanet başımızdan 21 gün şekersiz deneyin canınız istemeyecek dediler yooo baya baya tatlı istedi canım.En çok istediğim tatlı düşkünlüğümün azalması 😟
Arkadaşlar Beyaz leylak Beyaz leylak dışında spor yapabilen var mı acaba ???

Ben sabah 6 da yola çıkıyorum işe geliyorum . 5.30 çıkıyorum eve gidene kadar 18.45 oluyor. Koştur koştur arkadaşlara yardım ediyorum . İftardan sonrada acayip ağırlaşıyorum. sokaklar açık olsa yine yürüyüşe çıkardık . Oda yok . Spor yapacak gücü nerden buluyorsunuz yahu helal olsun.
😂😂😂 Mesajına çok güldüm canım spor konusunda etiketlenecek en son insanım ben 😂 sadece 1 gün yaptım bu konuda G Goklerce ve kumsal68 kumsal68 çok iyiler hayretle izliyorum onları
Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Tebrikler harika 👏
Tebrikler 👏
16 Nisan Kilo Bildirimi

9 Nisan : 69,85

16 Nisan : 69,45

Fark : 400 gram

Yüzdeliği : 0,572 gram

U UcanSupurge ❤️

( Maalesef wc çıkma problemi yaşıyorum 😔 daha iyi olabilirdi. )
Eki Görüntüle 2827188
Evet belki daha fazla olabilirdi ama üzülme çünkü istikrarlı bir şekilde hep eksi ile geliyorsun.Haftaya efsane sahalara geri dönsün 😉

Aynen kendisi🤣🤣

Sağlık olsun canım,haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah🙏

hahahaha sen de mi begenmedin yoksa 🤣🤣
😂😂Yok güzel patiklerin ama ben tartılırken tokamı bile çıkarıyorum 😂 ondan şaşırdım
Kilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Tebrikler Elifim harika bir eksi ile mezun oluyorsun inşallah bir daha kilo almazsın buraya sadece sohbet için gelirsin😘

Back
X