• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim aslinda cok iyi eriyemiyorum ama bu haftanin sirri bence sahurda yedigm lapa ve sahuru yatmadan yapiyorum uzun sure aclik olusuyor, cok tesekkur ederim canim

Cok sag olun kizlarrf

Cok sag ol canim benim, senin bildirimini goremedim ama guzel vermissjn alintilarda gordum , bundan sonrasin da saglikla verirsin insallah 😊😘😘

Super xanimm😍😍

Guzel menuler kizlar afiyet olsun
Saol canım :)

Bende öyle düşünüyordum önceleri kilo vermiştim iki haftada 2.500 gidiyordu ilk baslarda. Bu sefer biras canım sıkılıyor oruc mu etkiledi desem sahursuz iftardan iftara yiyorum daha cok vermem lazım anlamadım. İnsallah haftaya bir kilo gitmiş olurda biraz motive olurım
Bazen metabolizmamız bizi şaşırtıyor daha az yediğimizde kilo vermiyoruz benc biraz daha böyle beslen ya da sahur yapmaya başla bakalım ne olacak uzun süreli açlıkların işe yaradığını düşünüyorum ben.

Bende öyle düşünüyordum önceleri kilo vermiştim iki haftada 2.500 gidiyordu ilk baslarda. Bu sefer biras canım sıkılıyor oruc mu etkiledi desem sahursuz iftardan iftara yiyorum daha cok vermem lazım anlamadım. İnsallah haftaya bir kilo gitmiş olurda biraz motive olurım
Vücut kıtlık psikolojisine girmiş olabilir

23 Nisan Cuma
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahinli ekmek
Domates, salatalık
5 zeytin
1 dilim peynir
Rezenell-biberiyeli çay
2 ceviz
1 lt su

İftar
1 kepçe şehriye çorbası
4 kelebek tavuk ızgara
1 tane adana
Soğan piyazi
Köz biber
2 bardak ayran
2 lokma pide

4 kestane +10 fındık+6-7 kuru üzüm
1 çikolatalı gofret 🙈

Su 2 lt tamamlarım
Spor yok temizlik yaptım yine

:super:23 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

2- @Breeze96 & asliogretmen asliogretmen %2.007:KK9:

Back
X