- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #437.001
Hemde tok tutucuKesinlikle kefir bağırsaklar için harika bir probiyotik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde tok tutucuKesinlikle kefir bağırsaklar için harika bir probiyotik![]()
Hiç denemedim canım :) daha 1-2 senedir içebiliyorum kefiri riske atmayayım şimdi :)Kendin yapınca daha da uyguna gelir1 litresüt fiyatı
Hey yavrum hey hem birinci hem bireyselde derecemiz varyazarhanim35 ve tüm ekip hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum
![]()
Saol canım :)Canim aslinda cok iyi eriyemiyorum ama bu haftanin sirri bence sahurda yedigm lapa ve sahuru yatmadan yapiyorum uzun sure aclik olusuyor, cok tesekkur ederim canim
Cok sag olun kizlarrf
Cok sag ol canim benim, senin bildirimini goremedim ama guzel vermissjn alintilarda gordum , bundan sonrasin da saglikla verirsin insallah
Super xanimm
Guzel menuler kizlar afiyet olsun
Teşekkür ederim canımKiz yok ne idolu bugun cok yedim meselaainsallah hedefe ulasabiliriz hepimizz
Supersinzzz kizlarrr canimm takimimmm cok guzel bir sonuc,yazarhanim35 tebrik ederim canimm
![]()
Afiyet olsun canım23.04.2021
Sahur
2 yumrta ile mantrli omlet, 1 dlm peynir,5 zeytin,domates, salatlk
Iftar
2 kepce yayla corba(bulgurlu), avuc ici kadar guvec eti, avuc ici kadar pide,salata
20.30 1 dlm pasta2 catal kunefe
Su: 2 lt
Yani tam kertme de sayilmaz ama, kilolarınız yakın birlikte mezun olursunuz demiştiKertmiş miydi? kaçırmışım ben onu
Oruç tut kız insanın ağzı ayrılıyor kilo falan kalmıyor aklında
Kaç kilo verdin gııııHerkesi tebrik ederim kızlar emzirmekten kaynaklı sanırım bu Ramazan bi süzülmeye başladım ilk defahergün de tutamıyorum ama ağZım ayrılıyor resmen
![]()
Hepsine tutamadım dayanamıyorum ara ara tutuyorum spor da yapamıyorum ama başladığından beri 1.5 kilo vermişim. Hayatımda ilk defa Ramazan’da kilo verdimKaç kilo verdin gıııı
Bazen metabolizmamız bizi şaşırtıyor daha az yediğimizde kilo vermiyoruz benc biraz daha böyle beslen ya da sahur yapmaya başla bakalım ne olacak uzun süreli açlıkların işe yaradığını düşünüyorum ben.Bende öyle düşünüyordum önceleri kilo vermiştim iki haftada 2.500 gidiyordu ilk baslarda. Bu sefer biras canım sıkılıyor oruc mu etkiledi desem sahursuz iftardan iftara yiyorum daha cok vermem lazım anlamadım. İnsallah haftaya bir kilo gitmiş olurda biraz motive olurım
Vücut kıtlık psikolojisine girmiş olabilirBende öyle düşünüyordum önceleri kilo vermiştim iki haftada 2.500 gidiyordu ilk baslarda. Bu sefer biras canım sıkılıyor oruc mu etkiledi desem sahursuz iftardan iftara yiyorum daha cok vermem lazım anlamadım. İnsallah haftaya bir kilo gitmiş olurda biraz motive olurım
23 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ| @Breeze96 %1.215 |
|
| G Goklerce %2.154 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|