• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

guzel eksi canim kurtulursun tabi boyle devam ettikce altilatida gorursun

Baslangic icin super bnce zamanla artircaksin motive ol bak gor beyin spor yapmayinca eksiklik duyacak

Her hafta ayni kiloyu veremeyizki canim bir hafta fazla gidiyosa diger hafta az gidiyo her hafta ayni kiloyu versek erkenden mezun oluruz ya uzulme son gaz devam

Hay masallah o nasil eksidir bacim keske listede olsaydin

Umarim en kisa zamanda toparlarsin canim guzel eksi
Yok kuzum üzülmüyorum

Ok ne güzel ekşi tebrikler canim

Sagolasin canim

Kolon azaldıkça az veriyorsun dur canim bence gayet güzel en azından eksisin

Vay vay vayyy ne güzel ekşi bravo canim👏

Tebrikler canım benim
Toparlama sevindim canım ins hemencecik iyilesirsin. Özledik seni

Oo tebrikler canım güzel eksi

Tebrikler canım ne güzel eksi

Vay bir yüzde harikası da burda masallah tebrikler canim
Öyle kuzum

Odamda çalışma masam vardı geçen cumartesi balkona çıkartmıştım bugün de artık düzelteyim balkonu dedim çiçeklik yaptım :D ama çok sıcak İzmir kızlar . Koltuğum masam falan var balkonda iyice düzeltiyim de en azından yasaklarda balkon insana bir nefes olur .
Haftaya cuma hastaneye gideceğim birde yapacak birşey yok başım dönüyor fırıl fırıl baktırayım bir neden

Kv ile apartmanlar aynı bahçede yola cıkmadan gidiyoruz dedimya cesurlukla ne alakası var bunun. Siz hiç mi kimseyle görüşmüyorsunuz işe, markete, bakkala da mı gitmiyorsunuz? BEN mesela 1 bucuk senedir markete hiçç gitmedim avmye gitmedim alışverişimi internetten yapıyorum market işinide eşim hallediyor. Topluluğa hiç girmedim,çarşı, pazar hiç cıkmadım, ama kv çapraz ablamda yan apartmanda oturuyor onlarla görüşüyorum onlarla da görüşmesem evde kafayı yerdim. Bebegim 4 aylıkken pandemi bitti zaten 4 ay gaz sorunu yasadık ne çektiğimi bi ben biliyorum. Goklerce ye ne diyor bu diyerek sormak yerine bana sorabilirdin nasıl görüşyüorsunuz kv ile diye hiç hoş bi konusma şekliniz yok. Bilip bilmeden tanımadan insanları cesur diye yargılayamazsınız!
Ezo hepimize takılır öyle canım .hatta ben ona koronometre koronabekçisi gibi lakaplar taktım😂 sanırım hassas olduğun bir konuydu yazı dili işte yüz yüze gibi olmuyor yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor.Seni inciteceğini bilmeden yaptı bence .Ama sen de biraz fazla mı yükseldin :eek:

Geçen hafta :69.8
Bu hafta :69.5
Fark :-300
Yüzde :0.43

Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum :KK43:

Eki Görüntüle 2837744
Haftaya daha iyi eksi gelecek inanıyorum
Geçen hafta: 94.3
Bu hafta: 92.3
Fark: -2
Yüzde: 2,120

Eki Görüntüle 2837764

U UcanSupurge
Hey maşallah bin maşallah 🧿 haftaya deneme süren doluyor listeye güzel bir giriş olur inşallah 🥰
Ayy evet ben onlardan biriyim 🙈 bir hafta iyi bir hafta daha az gidiyor
Yasemin de genelde öyle oluyor 😅
Merhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.

23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge ❤️
Eki Görüntüle 2837782
Canım benim artık iyileş de gel biz de seni çok özledik 😕
Yaz sonu 74 idim canım al ver şeklinde 69 a indim 28 Mart da başladım tekrar buraya 72.8 falandım
Kızımın doğum günü idi unutmam
Hay masallah o nasil eksidir bacim keske listede olsaydin
Haftaya deneme süresi doluyor haftaya giriyor inşallah
Kilo bildirimi
Geçen cuma 64.65
Bugün 63.45
Fark -1200 gr
Yüzde 1,86
Eki Görüntüle 2837827
Süperrr bi eksi daha :KK9:
Tünaydın kızlar 😍🥰

geçen cuma: 60,50
Bugün: 59,70
Fark: 0.80
Yüzde: 1,32

Eki Görüntüle 2837843
Vayyyy sonunda geldi 50ler devammm az kaldı hedefe :KK36:
Geçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45
Yüzde . 3.389. İlk defa yüzde hesapladım inşallah doğru yapmisimdir
Ve hedef kiloma ulaşamadım -150 yüzünden

Eki Görüntüle 2837823
Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdık 😕 gelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum 🥰

70.5 benım yıne :KK43:
Aaa son bikaç menün çokça hafifti arada menü paylaşmadığın günler ölçü kaçmadı değil mi ?
Kızlar bizim burada bankaya gidenlere ceza kestiler bsnkalar 10-16 arası açık değil miydi gidilebiliyordu diye biliyorum ?kim ne zaman ne için çıkabilir anlayabilmiş değilim ?
Aaaa banka açıksa bankaya gitmek niye yasak o zaman bankalarda kapalı olsun şaşırdım
Odamda çalışma masam vardı geçen cumartesi balkona çıkartmıştım bugün de artık düzelteyim balkonu dedim çiçeklik yaptım :KK70: ama çok sıcak İzmir kızlar . Koltuğum masam falan var balkonda iyice düzeltiyim de en azından yasaklarda balkon insana bir nefes olur .
Haftaya cuma hastaneye gideceğim birde yapacak birşey yok başım dönüyor fırıl fırıl baktırayım bir neden
Git canım git çok sık düşüyor tansiyonun ihmal etme

GEÇEN CUMA: 76,2
BUGÜN: 75,4
FARK: 0,8
YÜZDE: % 1,0498

günaydın canlarım sabah o kadar gergin uyandım ki çok şükür gitmiş. İnşallah haftaya 75den de kurtulurum.
Ohh hele şükür yedin bitirdin kendini ama bak sonuç ne güzel 😍👏
Yok geçen hafta regl dönemimdi canım stresli bir hafta geçirdim ödem topladım muhtemelen ya da vücudu kıtlık korumasına girdirdim çok az beslenerek depo yaptı galiba aç bırakacağımı sanıp 🤣 bugün şaşırtıp devam ederim o zaman kırarım muhtemelen
Şaşırtayım derken şoka uğratma şenlik olmasın😂
Geçen hafta: 94.3
Bu hafta: 92.3
Fark: -2
Yüzde: 2,120

Eki Görüntüle 2837764

U UcanSupurge
Waaaawww bu ne bu gözler neler görüyor 😍listede olsan uçardık
Merhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.

23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge ❤️
Eki Görüntüle 2837782
Tebrikler canım iyilşip bu eksileri sağlıkla vermeni diliyorum Aslım benim♥️
Kilo bildirimi
Geçen cuma 64.65
Bugün 63.45
Fark -1200 gr
Yüzde 1,86
Eki Görüntüle 2837827
Harika tebrikler 👏
Tünaydın kızlar 😍🥰

Eki Görüntüle 2837843
Tebrikler canım çok güzel 👍
Geçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45

Eki Görüntüle 2837823
Meleekk ne etttinn gıııızz😂 maşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın♥️

Kilo bildirimi
Geçen cuma 64.65
Bugün 63.45
Fark -1200 gr
Yüzde 1,86
Eki Görüntüle 2837827
harika canım bravo. tebrik ederim
Tünaydın kızlar 😍🥰

Eki Görüntüle 2837843
çok iyi vermişsin canım tebrik ederim
Geçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45

Eki Görüntüle 2837823
wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin :(

70.5 benım yıne :KK43:
Sabit misin yani gecenki kilonu hatırlamıyorum ama artı olmandan iyidir bence canim
Odamda çalışma masam vardı geçen cumartesi balkona çıkartmıştım bugün de artık düzelteyim balkonu dedim çiçeklik yaptım :KK70: ama çok sıcak İzmir kızlar . Koltuğum masam falan var balkonda iyice düzeltiyim de en azından yasaklarda balkon insana bir nefes olur .
Kolay gelsin canim bende ciciklerimi balkona çıkardım balkonumu düzenledim bugün ne güzel oldu.
Geçmiş olsun niye dönüyor acaba tansiyonunu olctunmu canim hic

Aaa son bikaç menün çokça hafifti arada menü paylaşmadığın günler ölçü kaçmadı değil mi ?

Aaaa banka açıksa bankaya gitmek niye yasak o zaman bankalarda kapalı olsun şaşırdım

Git canım git çok sık düşüyor tansiyonun ihmal etme
Bikaç akşam çekirdek çitlemiş olabilirim🙈
Eşim her aksam çitlıyor canım cekıyor😬

Kilo bildirimi
Geçen cuma 64.65
Bugün 63.45
Fark -1200 gr
Yüzde 1,86
Eki Görüntüle 2837827
Tebrik ederim canim guzel eksi
Tünaydın kızlar 😍🥰

Eki Görüntüle 2837843
Tebrik ederim canim cok guzel
Geçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45

Eki Görüntüle 2837823
Masallah masallah guzel eksi

Ekurim senin eksini cok merak ediyom kesin gecmissindir benide benim artik en zor anlarim zorluycak beni belliki Beyaz leylak Beyaz leylak
2 gündür sabitim canım ondan önce hergün 200 -300 Gr gidiyordu😍 sürpriz olsun yine de güzel ama benim beklediğim değil belki bugün düşmüşümdür.5 te tartılacağım WC işini halletmem lazım derslerim bitsin koridorda koşayım biraz😂😂

Gecen hafta 57,300
Bu hafta 57,100 🤦
Fark -200
Yuzde 0,34
C18A8072-BABD-4B4D-9D44-E2BF103F71AE.webp

Back
X