• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hediye fikrine bayıldım 😍
Çok mutlu oluyorlar. Böyle bi kardeş jesti olmuş oluyor kardeşim beni düşünmüş havasi falan oluyor 😂😂 tabi sonra abarttik oğluma aldigimiz her şeyi kizimin yastığının altina koyuyorduk. Bakalim kardeşin sana ne almış diye 😂😂

Kızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle oldu :KK43: yine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Gecen cuma: 63.6
Bugun: 63.00
Fark: -0.600
Yuzde: 0.944Eki Görüntüle 2838003
Gayet güzel bence tebrikler canim
Kız sahur yok ayrıca miktarları da azdı 😂 ha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir 👌
Sırrın ne kız🙄
Hele tartıdan haber ver kayınvalidene gittin geldin günahının bedelini görelim :sinirli:
Dur dur ne kadar beklersem kar😂🙄

Ama ne yapayım misafirliğe gitti mi cozutuyor hep geçen annesine de gitti magnolya sütlaç Allah ne verdiyse gömmüştü :KK70:
Gördüm gördüm. Oda benden kız cok iyi anliyorum onu 😂😂 tatli hamur işi olsun doymada sinir tanimam cidden ama 1 tepsi bitirir kalkabilirim 😂😂

Çok mutlu oluyorlar. Böyle bi kardeş jesti olmuş oluyor kardeşim beni düşünmüş havasi falan oluyor 😂😂 tabi sonra abarttik oğluma aldigimiz her şeyi kizimin yastığının altina koyuyorduk. Bakalim kardeşin sana ne almış diye 😂😂
Hediye işini bizde yapmıştık gerçekten hoşlarına gidiyor canim

Gördüm gördüm. Oda benden kız cok iyi anliyorum onu 😂😂 tatli hamur işi olsun doymada sinir tanimam cidden ama 1 tepsi bitirir kalkabilirim 😂😂
Yaa normale göre yemedim bile kv sen niye birşey yemiyorsun dedi ama ben baya kacamak yapmış bulundum tabi😂😂

Yaa normale göre yemedim bile kv sen niye birşey yemiyorsun dedi ama ben baya kacamak yapmış bulundum tabi😂😂
Hahahhhaaaaa biraz hakaretimsi gibi olmuş ama ne yapsin kadin haklı bizde de durum öyle oluyor 😂😂

Aylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..
Tövbee ne oluyor kızz giderim falan yapmayın Allah aşkına

Tebrikler canım 👏

Muhteşem tebrik ediyorum 👏

Tamam görüşelim şekerim 😘

Tebrikler canım 👏

Teşekkürler canım 🥰

Tebrikler canım 👏👏
sağol canım :KK60:

Ok ne güzel ekşi tebrikler canim

Sagolasin canim

Kolon azaldıkça az veriyorsun dur canim bence gayet güzel en azından eksisin

Vay vay vayyy ne güzel ekşi bravo canim👏

Tebrikler canım benim
Toparlama sevindim canım ins hemencecik iyilesirsin. Özledik seni

Oo tebrikler canım güzel eksi

Tebrikler canım ne güzel eksi

Vay bir yüzde harikası da burda masallah tebrikler canim
teşekkürler kuzucumm :KK60:

Haftaya daha iyi eksi gelecek inanıyorum

Hey maşallah bin maşallah 🧿 haftaya deneme süren doluyor listeye güzel bir giriş olur inşallah 🥰

Yasemin de genelde öyle oluyor 😅

Canım benim artık iyileş de gel biz de seni çok özledik 😕

Kızımın doğum günü idi unutmam

Haftaya deneme süresi doluyor haftaya giriyor inşallah

Süperrr bi eksi daha :KK9:

Vayyyy sonunda geldi 50ler devammm az kaldı hedefe :KK36:

Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdık 😕 gelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum 🥰
ahahahaaa eküricanımla aynı ilerliyoruz her şekilde :D

sağol kuzumm :KK60:

Ohh hele şükür yedin bitirdin kendini ama bak sonuç ne güzel 😍👏

Şaşırtayım derken şoka uğratma şenlik olmasın😂

Waaaawww bu ne bu gözler neler görüyor 😍listede olsan uçardık

Tebrikler canım iyilşip bu eksileri sağlıkla vermeni diliyorum Aslım benim♥️

Harika tebrikler 👏

Tebrikler canım çok güzel 👍

Meleekk ne etttinn gıııızz😂 maşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın♥️
sağol canımm :KK60:

harika canım bravo. tebrik ederim

çok iyi vermişsin canım tebrik ederim

wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin :KK43:
sağol tatlım :KK60:

Tebrik ederim canim guzel eksi

Tebrik ederim canim cok guzel

Masallah masallah guzel eksi
teşekkürler canımm :KK60:

Çok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucak

Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şükür 😊 iyiyiz şimdilik , biz aynı apartmanda oturuyoruz üstelik 😂 ama yaz dönemi onlar köyde kızıma baktıkları için ben de köyden gidip geliyorum ise

Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi 😂😂😂

Çok güzel ekurimmm 😍

Helal olsun supersinnnn 😊😍😍😍

Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfen 😊 sonuçta burdaki herkes birinci derece yakınlarıyla görüşüyor mecburen, ben saglikciyim ama kv ve KP riske atıyorum ama mecburum onlarla görüşmeye yoksa kizim ortada kalıyor

Hadi yaa gerçekten şaşırdım 😯 burda da dışarısı çok kalabalık anlamadım

Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirim

Olsun canım eksi eskidir üzülme 😍

Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyin
sağol eküricanımm :KK60:

Onun metabolizması inanılmaz Üstelik spor yapmayan hali bu aslında ben onunla aynı zaman listede idim biliyorum yani 🤣 rakip listesini değiştireceğim haftalık yüzde üzerinden hesaplıyoruz rövanşını almak isteyenler rakibini değiştirme diyebilir elbette
Ay evet ya biliyorum canım onun dereceleri falan var 😂
Ya zaten bayram mı kaldı 😕 en azından birkaç gün dinlenmiş olursun canım
Evet ama bayramda 9 gün evde olurum diye düşünmüştüm , belki kızımà wc egitimine başlarım falan diye düşünmüştüm,
Kız sahur yok ayrıca miktarları da azdı 😂 ha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir 👌
Soyle bakiyim kız sırrın nedir 😂
Taa ne zamandan kalmış 🤦‍♀️🤦‍♀️
Oyy kuzum benim. Benim oğlumda karnımi öperdi. Doğumdan sonra ilk karşılaşma da bebeği yatakta yalniz görmesi önemli canim. Biz birde hediyeler koyduk yatağına bak kardeşin sana neler almış diye bi tanışma oldu. Sonra tabi bi süre devam ettik. Bizimkinde cok kıskanma yok ama oyuncak kavgasi var.

Bak nasilda 12 den vurmayı biliyomm zayifliycan başka yolu yok. Bende erken sayilmaz 34 oldum 2 çocuk var ikiside küçük aşırı yoruluyorum. Ama başka çocuk düşünmüyorum Allah im bağışlasın evlatlarimizi

Almışsın biraz. Dikkat etmeye başla 60 i gecememeye çalış.

Ben 71 civariydim bildirim yapacağım diye biraz gitti 💃💃

Canim diyetisyenlerin hepsi kahvenin ödem yaptığını günde en fazla 2 fincan içilmesi gerektiğini söylüyorlar. Eğer daha fazla içersen de bol bol su içmen gerekiyormus odemi atmak için.

Masallab senin k v ile iyi gidiyor sanki. Hiç öyle negatif bir enerji almadim aranizda.

Birbirinizi tanımadığınız için öyle anlaman normal canim. Biz alıştık ezonun tarzına. Oda seni yakın hissettiği için takıldı muhtemelen. Olabilir böyle şeyler ama uzatmayalim. Hepimizin amacı zayiflamak. Böyle basit bir şey için burdan ayrılıp motivasyonunuzu düşürmeye gerek yok. Bence gitmeniz hata olur deneme süren de dolmuş hem. Tam listeye gireceksin.
Çok şükür canım iyi gidiyor, 4 yıl olacak aynı apartmanda, tabi arada tuhaflıklar oluyor ama görmüyorum genelde 😂 benm etli tuhaf anacim 😂

Kızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle oldu :KK43: yine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Gecen cuma: 63.6
Bugun: 63.00
Fark: -0.600
Yuzde: 0.944Eki Görüntüle 2838003
Tebrikler canım neredeyse yüzde 1 hemde regl şişkinliğine rağmen👏
Canım ikinizin d gitmesine gerek yok, uzatmaya gerek yok yanlış anlaşılma çok normal kalabalığz sonuçta 😊

U UcanSupurge ben rakip değişikliği talep ediyorum 😂😂😂 bu arkadaş dün mercimek ve pilav yerken ben cacık yediğim halde daha çok verdi psikolojim bozuluyor 😂😂😂😂
Zeycan öyle bir gaza basıyor sanırsın sallandıkça yağları dökülüyor kızdan😂 ben aç geziyorum aç ama çok zor veriyorum sen de bendensin😂
Acaba nedir nedir?şu sırrı paylaşsan mı bizimle 🤗

Back
X