• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma 69.8
Bugün 69
Fark -800 💃💃💃💃
Vay anasını yiğidim siz neler yapıyorsunuz öyle ya 👏🏻👏🏻
Dayanamadım zaten tartıldım 1.200 gitmiş cumadan bu yana çok mutluyum 😂😂
Vay maşallah uçuyorsunuz iki eküri helal olsun pizza olmasa 1 buçuktu belki de
Yok canım tansiyonum düşmedi. Yoğun bi mide bulantısı vardı. Ben de uyudum bütün gün. Akşam kalktım bi tuzlu ayran içtim iyi geldi. Balkonda oturdum biraz. Sabah da 5te uyandım. Kalktım kahvaltı yaptım. O da iyi geldi. Bugün bir şeyler yedim ama ara ara yine bulanıyor.
Enfeksiyon mu kaptın acaba ?
Eloş çok hızlısın ya , ben az once bi tantuni gömdüm , cok canım cekıyodu bayadır😬
Ah ezooo giden 100 gramı getireceksin illa :KK12:

Aynen ya MaşAllah hızlı ilerliyor Ayla- Ayla- kaç saatlik açlıkla tartiliyorsun merak ettim kız 😱😜
Simdi rakibiz diye kıskanıyor diyecekler ama sahurda yapmadın diye biliyorum :KK53: :KK48: en kötü 15-16 saat açlıkla tartildin dimi bende 14 saatlik açlıkla demin -1.050 eksi geldim hani :deli:

Ben tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Cok guzel bir eksi simdiden tebrik ederim
Kızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
Gecmis olsun canim neyse ki négatifsin dikkat et kendine yorma fazla
Oooo kabak fazlasıyla işe yaramış harika 😍😍
Saol canim ogle gorunuyo
Waaaawww harikasın ya muhteşem 😍👏👏👏
Saol canim
Oğlanın yaninda uyuya kalmışım bildirimi yapamadım kızlar
Cuma: 83.85
Pazartesi: 83.30
Fark: -550
Her günki saatimden biraz erken tartıldım bı 50-100 gr daha eksik çıkmış olabilirim 😌 dünki etlerden sonra çok korkmuştum şükür buna
Cok guzel canim tebrik ederim
Waooww süper canım tebrikler🤩👏
Saol canim
Cuma 69.8
Bugün 69
Fark -800 💃💃💃💃
Super masallah
Masallah ne guzel eksi boyle
Vayy çok iyi yaa cumaya rekor kircaz topluca
Galiba oyle gorunuyo herkez super ekside

Vay anasını yiğidim siz neler yapıyorsunuz öyle ya 👏🏻👏🏻

Vay maşallah uçuyorsunuz iki eküri helal olsun pizza olmasa 1 buçuktu belki de

Enfeksiyon mu kaptın acaba ?

Ah ezooo giden 100 gramı getireceksin illa :KK12:
Aynen pizzaya rağmen çok iyi kaptann😊😍

Tebrikler cnm

Vay anasını metabolizman sahane kız 🙈😒 tebrik ederim cnm
Normalde yavas çalışıyor benim hipotroidi var bende ilaç kullanıyorum ama tatlıyı hamur işini kızartmayı hayatımdan cıkarınca da kolay zayıflayabiliyorum. Emziriyorum ve sahursuz oruc tutuyorum vaya etkisi var bence ikisinin

Simdi rakibiz diye kıskanıyor diyecekler ama sahurda yapmadın diye biliyorum :KK53: :KK48: en kötü 15-16 saat açlıkla tartildin dimi bende 14 saatlik açlıkla demin -1.050 eksi geldim hani :deli:
Ooo sende beni geçeceksin valla daha az yemem lazım 😂😂 Yok canım diye kıskancan 😍😍

Normalde yavas çalışıyor benim hipotroidi var bende ilaç kullanıyorum ama tatlıyı hamur işini kızartmayı hayatımdan cıkarınca da kolay zayıflayabiliyorum. Emziriyorum ve sahursuz oruc tutuyorum vaya etkisi var bence ikisinin
Haklsin onları direk çıkarınca güzel gidiyor hakikaten ve bende emziriyorum ama sahur yapıyorum ya ben normalde de ramazanda çok acıkan biriyim emziirince iyice acikiyom iftarta saldirmayim diye yiyorum
Dün işte iftar yaptım 7 buçukta bugun aksam 5 gibi tartıldım neredeyse bir gün 😂😂😂
🤗👍Tamamdr cnm anladım
Yok canım diye kıskancan 😍😍
Bu hafta az hirslan yaw ben geçeyim

Back
X