• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

D’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksa ☹️ama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Evet gerçekten spor olarak , rejim olarak aşırı yükleniyorsun ortalamanın üzerinde spor yapıyorsun hatta bana kalırsa yaktıklatın yediklerinden fazla bile
Evet 4 görümcem ve kayınvalidem kayinpederim hep birdikde yaşıyoruz 1 görünce de evli
Allah kolaylık versin biz uzaktayız senede 1 ay kadar bir arada kalıyoruz
Ütü spor sayılsın dk puanı 10 olsunEn Büyük KK:oha::dua::confused:
Bana da yaz 🙃 yarım saat kadar yaptım
dün ben pek giremedim canım sıkıntıdan kendmi yicem az daha
Evde olmaktan ötürü mü başka bir şeye mi sıkkınsın
Hello kızlar, menulerde neler var, kofte pattis yapıyım dıyorum kocam bey cok sever🤣🤣🤣 lakin fırında pek sevmese de fırında yapayım bareee, ya fırında niye gusel olmuyo köfte ,var mı bi puf noktası
Köftenin üzerine ıslatıp sıktığım yağlı kağıt örtüyorum patatesler üzeri açık kalıyor patatesler kızarmaya yakın köftelerin üzerindeki yağlı kağıdı alıyorum dışı çok kurumamış oluyor böylece
04.05.2021 menü

13.00

Sade Türk kahvesi

14.00

Yulaf lapası

16.00

Kefir

18.35

Bir kase hünkar çorbası

1 tabak köz patlıcanlı salata

2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )

Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedim :KK43: evde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim :KK43:

Su:3 litre
Alttaki kısma kadar hiç bir sorun yoktu gerçekten çok fazla aynı gün için lütfen dikkat et iki günümüz kaldı şurada

Evet gerçekten spor olarak , rejim olarak aşırı yükleniyorsun ortalamanın üzerinde spor yapıyorsun hatta bana kalırsa yaktıklatın yediklerinden fazla bile

Köftenin üzerine ıslatıp sıktığım yağlı kağıt örtüyorum patatesler üzeri açık kalıyor patatesler kızarmaya yakın köftelerin üzerindeki yağlı kağıdı alıyorum dışı çok kurumamış oluyor böylece

Alttaki kısma kadar hiç bir sorun yoktu gerçekten çok fazla aynı gün için lütfen dikkat et iki günümüz kaldı şurada
evde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yok :( ne dönüş var ne olumlu olumsuz bir şey :( mesela biri soruyor çalışıyor musun diye çalışmıyorum deyince ikinci sorduğu soru nasıl geçiniyorsun oluyor . rencide olmaya başladım artık :(

evde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yok :KK43: ne dönüş var ne olumlu olumsuz bir şey :KK43: mesela biri soruyor çalışıyor musun diye çalışmıyorum deyince ikinci sorduğu soru nasıl geçiniyorsun oluyor . rencide olmaya başladım artık :KK43:
Üzülme belki kabul edildiğin iş görüşmeleri bile yasak sonrasına erteledi belli mi olur
izmir maalesef bahar gelmeden yaza atlıyor
Burda da kış için aynısı geçerli yaz yok çünkü bahar var bizde

Canım spora biraz ara ver istersen sağlık herşeyden önemli ramazan bitimine ne kaldı şurda dün bende yapmadım bugün iftardan sonra insAllah yaparım
Haklisin canim biraz ara vermem gerekiyo
Çok geçmiş olsun canım diyet miyet yapılır ama sağlık bulunmaz hedef kilona gelirsin elbet çok yüklenme kendine
Saol canim haklisin
Evet gunluk dortyuz besyiz kalori yakiyorum ip ve adim sayima gore dogruysa adim sayarim da ve ipimdede kalori gostergesi var buna ragmen gram gram gitti sukur cok az kaldi hedefe

Üzülme belki kabul edildiğin iş görüşmeleri bile yasak sonrasına erteledi belli mi olur

Burda da kış için aynısı geçerli yaz yok çünkü bahar var bizde
bilmiyorum canım :( evimin karşısında iş buldum arada bir anacadde var birde en fazla 10 dk yürüme mesafesi. perşembe günü aradı adam. yasaklarda çıkabiliyor musunuz dedi. malum çalışmıyorum sokağa çıkma yasağım var dedim. tamam ben şuan yoldayım yarın arıcam sizi dedi. cuma arayacaktı sözde ama ses seda yok :(

Haklisin canim biraz ara vermem gerekiyo

Saol canim haklisin

Evet gunluk dortyuz besyiz kalori yakiyorum ip ve adim sayima gore dogruysa adim sayarim da ve ipimdede kalori gostergesi var buna ragmen gram gram gitti sukur cok az kaldi hedefe
Bence gayet iyi veriyorsun boşuna kendini üzme detoks vs ye ihtiyacın yok hiç girme bi daha detoks sonrası benim bütün diyet motivasyonum bitmiş olurdu benlik değil yani hiç

bilmiyorum canım :KK43: evimin karşısında iş buldum arada bir anacadde var birde en fazla 10 dk yürüme mesafesi. perşembe günü aradı adam. yasaklarda çıkabiliyor musunuz dedi. malum çalışmıyorum sokağa çıkma yasağım var dedim. tamam ben şuan yoldayım yarın arıcam sizi dedi. cuma arayacaktı sözde ama ses seda yok :KK43:
Yasaktan dolayı iş azdır belki de yasak sonrasına ertelediler alımları

Hello kızlar, menulerde neler var, kofte pattis yapıyım dıyorum kocam bey cok sever🤣🤣🤣 lakin fırında pek sevmese de fırında yapayım bareee, ya fırında niye gusel olmuyo köfte ,var mı bi puf noktası
Vallahi menüde ne var bilmiyorum canım 😁 köydeyiz bugün çalışmıyorum aksama ne yapacağız onu da bilmiyorum 😁 ben fırında yapmam köftesi genelde tost makinasında ya da yağsız tavada yapıyorum
04.05.2021 menü

13.00

Sade Türk kahvesi

14.00

Yulaf lapası

16.00

Kefir

18.35

Bir kase hünkar çorbası

1 tabak köz patlıcanlı salata

2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )

Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedim :KK43: evde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim :KK43:

Su:3 litre
Yemekten sonrakileré kadar çok güzeldi canım, evet evde olmak zor ama suan çoğu kişi evde zaten, insallah kısa zamanda güzel bir iş bulursun

evde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yok :KK43: ne dönüş var ne olumlu olumsuz bir şey :KK43: mesela biri soruyor çalışıyor musun diye çalışmıyorum deyince ikinci sorduğu soru nasıl geçiniyorsun oluyor . rencide olmaya başladım artık :KK43:
Hakkinda hayirlisi olsun canim vardir kismetin biryerlerde uzulme zor b. Surecten geciyoz cok ii anliyorum ama gecicek oyle dusun

Bence gayet iyi veriyorsun boşuna kendini üzme detoks vs ye ihtiyacın yok hiç girme bi daha detoks sonrası benim bütün diyet motivasyonum bitmiş olurdu benlik değil yani hiç
Yok detox benimde isim degil hep baslamisidir yarim yamalak yapmisimdir sonrasinda daha bir kotu oluyorum

Valla niyetli degilim komsum sicak pisi getirmisti oglen onu yedim midem donuyo halen yattim cocukla wcye gitmiyim diye yoksa gerisi malum aksama cicuklara ton balikli moricette yaparim bnde sadzce yogurt yemeyi dusunuyorum en iyi o geliyo serin serin

Vallahi menüde ne var bilmiyorum canım 😁 köydeyiz bugün çalışmıyorum aksama ne yapacağız onu da bilmiyorum 😁 ben fırında yapmam köftesi genelde tost makinasında ya da yağsız tavada yapıyorum

Yemekten sonrakileré kadar çok güzeldi canım, evet evde olmak zor ama suan çoğu kişi evde zaten, insallah kısa zamanda güzel bir iş bulursun
inşallah cnım

Süpürgem harika bir püf noktası geçen köfte yaptım kurudu ya deneyeceğim 👍

Back
X