• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oo hadi daim olsun sürekli atla ins. Ben aldım ama kenarda bekliyor ip😂😂

Hoşgeldin canım benim. Toparlanma çok sevindim özlendin sende

Hafif güzel menü olmuş canım afiyet olsun

Börek mi😳😳😳😳
Âksamda karbonhidrat ağırlıklı dediğin gibi afiyet olsun canim

Güzel canim zeytinde ayar kaçmış sanki dün

Afiyet olsun canim

Kız diyet zeytin nasıl oluyor ki öyle biseymi var🙄😂😂
Senle ip atlama yarışı yapalım ozmn ne dersın?

Kolay gelsin canım

Sinyal de veriyormuş tam zamanı bı haftaya kalmadan alışırsınz insAllah canım bırakmazsin korkma sakin olup kızmadigin sürece sıkıntı olmaz

Hayırlı olsun karnen Beyaz leylak Beyaz leylak 🤩

Aynen ben de oturma odamın halısını vericem bı çok aşırı kirli değil ama silmeye uğrasmıycam elim ağrıyor onu verince de antrenin mutfağın halılarını balkonda yıkarım ince kaydırmaz olanlardan birden yıkanır kurur aman vala iş bitmiyor hiç Allah kolaylık versin cnm

Canım bişey olmaz bence ya ama sen bilirsin içine sinmiyosa yedirme sıfır mikropsuz ortamda büyütmekte imkansız çocukları bı şekilde tanışıp bağışıklık kazanacaklar yiyecekle korona bulaştığını sanmıyorum ben
Sağol canım 💕
Beyaz leylak Beyaz leylak tebrik ederim tekrar canim benim hayirrli olsun mezuniyetin 😍😍
Çok teşekkür ederim 😍
Beyaz leylak Beyaz leylak hayırlı olsun canım mezuniyetin darısı bizim başımıza
İnşallah çok güzel bir duygu gerçekten mutlu oluyor insan ama koruma dönemi çok zor diyet psikolojisinden çıkınca deli danalar gibi saldırdım yasaklı yiyeceklere😂
Delisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladım

Beyaz leylak Beyaz leylak ley çok çok tebrik ederim darısı bana inşallah 😍😍

Ödül veriyorum canım ama kanmiuor 😂 anlatiyorum canım zaten 2 3 aydır wc üzerine konuşuyorum onunla kitaplar okuyorum yavaş yavaş hazırladım aslında ama öyle uzmanların dediği gibi olmuyor hep 😂

Canim benim biz de seni cok seviyoruz iyi ki tanıdık seni burda sakin uzaklasma burdan 😍

Canım benim aldigim kasapta takmazdi ben hep uyarıyorum artık alıştı ama bence birsey olmaz pisecek sonucta

Evet canım bayadır sinyal var ama anca hazırlandık , yok canım ben yapım gereği de kızma zaten çok hele bu konuda hiç kızma gibi geliyor
Sağol canım 💕senin hedef kilon kaçtı ?boyun 170 di değil mi zaten şu an oldukça zayıfsın .herhalde mezuniyet çok yakın.İnan mezun olduktan sonra daha sormuş dengelemeyi öğrenmem lazım bu haftayı gözü dönmüşkük haftası ilan edip önümzdeki haftadan itibaren yine kalori hesabına göre hareket edeceğim yoksa emeklerim heba olacak
Aslımmm soğolasın😘 artık iyileştin değil mi bir daha yaşamazsınız umarım Allah uzak eylesin.Darısı başına canım ideal kiloya gelmek çok güzel birşey özgüven geliyor insana
Harikasin canim tebrik ederim ne guzel kilolar vermissin Beyaz leylak Beyaz leylak

19 zeytinmi 🧐

Afiyet olsun kizlar 😘😘😘

Saol Insallah canim
Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah
Ooooo çok tebrıklerrr😍 uzaklasma ama burdan canooooo
Buralardayım ezocum ♥️

06.05.21

10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar

15.30
2 küçük balık tava ( ikisi 1 avcum kadar anca)
Salata

19.40
4 yk yeşil fasulye
1 küçük parça fırında tavuk
1 kase cacık

Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Bence balıgın miktarından ziyade ne şekılde pişirdiğin onemli. Bence balık mıktarı sınırsuz olabılırrrrrr😍😍😍😍

Guzel menu canım afiyet olsun, ınsallah guzel atlatırsın yarını 😊

Canm kv yapıyor bugun baktım nasıl yaptgına, bol taze sloganla pazıyı tencereye yag ile koydu biraz pişince içine az mısır yarması koydu beraber pistiler, en son ıcıne burda kolendra diyorlar taze kişniş koydu, bir de somara vardı o da dere kenarlarında yetisen bir otun saplarını doğrayıp haşlıyorlar sonra kavuruyor ama ikisi de cok lezzetli ben ot sevdiğim üçün hoşuma gidiyor,
ben çok severim bu tarz yemekleri de eşim bey ot sap sevmiyor hiç yapmıyorum ona ayrı kendime ayrı yemek yapmamak için
06.05.21

10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar

15.30
Salata

19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık

Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun gayet güzel 👍🏻
6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 servis kaşığı sebze sote- yoğurtlu(az zeytinyağlı)
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata

Çayla iki minik gevrek

Su 2 lt
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yapicam bu hafta güzel geçmedi benim için -1 görebilirim insAllah canım sürekli tatlı,tuzlu biseyler yemek istiyor adet olmadığım için snrm 😩😒
Bayrama 82 görürüm insAllah su 80lerden bı kurtulsam menüm Perşembe menüsü değil malesef 😏
2 dilim pide iki gevrek çok
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
İki lahmacun yedim valla tartı öncesi iyi olmadı ama yedim 😏😏
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Tartı öncesi iki lahmacun mu 😱 geçen Perşembe de etli ekmek vardı şu perşembeye özen lütfen

Sağol canım 💕

Çok teşekkür ederim 😍

İnşallah çok güzel bir duygu gerçekten mutlu oluyor insan ama koruma dönemi çok zor diyet psikolojisinden çıkınca deli danalar gibi saldırdım yasaklı yiyeceklere😂

Sağol canım 💕senin hedef kilon kaçtı ?boyun 170 di değil mi zaten şu an oldukça zayıfsın .herhalde mezuniyet çok yakın.İnan mezun olduktan sonra daha sormuş dengelemeyi öğrenmem lazım bu haftayı gözü dönmüşkük haftası ilan edip önümzdeki haftadan itibaren yine kalori hesabına göre hareket edeceğim yoksa emeklerim heba olacak

Aslımmm soğolasın😘 artık iyileştin değil mi bir daha yaşamazsınız umarım Allah uzak eylesin.Darısı başına canım ideal kiloya gelmek çok güzel birşey özgüven geliyor insana

Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah

Buralardayım ezocum ♥️
Bu karneyi nerlerde kullanabılıos leylagım:)

ben çok severim bu tarz yemekleri de eşim bey ot sap sevmiyor hiç yapmıyorum ona ayrı kendime ayrı yemek yapmamak için

Afiyet olsun gayet güzel 👍🏻

2 dilim pide iki gevrek çok

Tartı öncesi iki lahmacun mu 😱 geçen Perşembe de etli ekmek vardı şu perşembeye özen lütfen
Eşin bey ne sevıosa onu yapcan hacıııı😍♥️🤗🤣

06.05.21

10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar

15.30
Salata

19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık

Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel menü canım afiyet olsun
6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata

Çayla iki minik gevrek

Su 2 lt
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yapicam bu hafta güzel geçmedi benim için -1 görebilirim insAllah canım sürekli tatlı,tuzlu biseyler yemek istiyor adet olmadığım için snrm 😩😒
Bayrama 82 görürüm insAllah su 80lerden bı kurtulsam menüm Perşembe menüsü değil malesef 😏
Güzel canım afiyet olsun
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Güzel canım afiyet olsun

6 Mayıs
Sahur
3 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Hoşaf suyu

İftar
Bir kecpe şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık ıspanak pirinçli yemeği (dünden kalan)
Bir orta boy patates fırında yağsız

Dokuz gibide ihlamur çayı içerim
Birazda kuruyemiş

Yatana kadar 2.5 litre su olur

U UcanSupurge valla dedegin gibi şöyle bi bakiyorumda hep karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.
Canım iftar çok fazla karbonlu. Sahurda da börek :(
İlaç kullanıyor musun canım canım ?

Çok güzel 👍🏻 evet ya iş yerine 6larda dönmüş olacaksın belki de :KK71:
Yok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.
inşallah 6larla giderim işe. Ne güzel kıyafetler giyerim eskisi gibi 😊❤️ Bacaklarım çok kalın olduğu için yıllardır elbise giymiyorum.
İftar 19.27
Salata içine 2 yk haşlanmış bamya peynir ve 1-2 yk ıslanmış çiğ nohut
19 zeytin 🙈 ama salata yağsız tuzsuzdu bamya da tuzsuzdu
2 dl ekmek
5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 kahve

Bugün
İftar 19.28
Peynirli salata yine yağsız tuzsuz
2 yk yeşil mercimek yemeği
1.5 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
Su 2 lt olur
1 kahve

M Manolya15
Zeytin sayısına bittim 😂 kız niye abartıyon o kadar sayıları. Kendine sınır koymayı dene canım. Bir şeyden en fazla 5 tane yiyeceğim de mesela
06.05.2021 menü

11.30

Sade Türk kahvesi

12.45

Çingen salatası

2 haşlanmış yumurta

Bir ufak dilim kepekli cevizli ekmek ( ekmeği kendim yapmıştım )

16.00

Bir bardak kefir

2 taze hurma

18.20

2 adet tavuk köfteli ( şu hazır Adana dediklerinden ) salata

Su:2.5 litre - 3 ü falan bulur

@masal3487
Afiyet olsun canım çok güzel
06.05.2021
Sahur
1.5 sb sut, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 1dılm peynır

Iftar
2 sk sarambula(pazı ve bol soğanlı bir yemek), 8 yk bakla, yogurt, 2 lokma ekmek
3 hurma

Su: 2 lt olur
Afiyet olsun canım :) sarambula nerenin hangi yörenin yemeği canım? Bir de köye gidiyorum demiştin hangi ilde acaba köyünüz 😊
Kizlar giremiyorum eskisi gibi umarim yarina guzel eksilerle geliriz
Bugun ara ogunden sonra yine kustum🤦Oysa dokunacak biside yememistim

sabah 10 00 sekersiz kahve

Oglen 13:00 iki yumurta yagda,5 tomates cheri,6 zeytin 1 dilim ekmek

ara 16:00 sekersiz kahve

aksam18:30 bir kase brokoli corbasi (unsuz patatessiz kiramasiz) avunc ici kadar balik pane ,2 catal ucu kadar sultan sarmasi (cocuktan kalan)

3 litre su

yarin misafirim var yemege umarim hafif atlatirim

8 bin adim 80 p U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım
Guzel menu canım afiyet olsun, ınsallah guzel atlatırsın yarını 😊

Canm kv yapıyor bugun baktım nasıl yaptgına, bol taze sloganla pazıyı tencereye yag ile koydu biraz pişince içine az mısır yarması koydu beraber pistiler, en son ıcıne burda kolendra diyorlar taze kişniş koydu, bir de somara vardı o da dere kenarlarında yetisen bir otun saplarını doğrayıp haşlıyorlar sonra kavuruyor ama ikisi de cok lezzetli ben ot sevdiğim üçün hoşuma gidiyor,
Dere kenarından kendiniz mi topluyorsunuz? Çok uzun süredir dikkatimi çekiyor menülerinde hep ot yemekleri var.
İyi akşamlar hanımlar 💐

Bu aralar biraz motivasyonum düştü çünkü çok bunalımlı geçiyor şu sıralar eminim hepinizin öyledir ama ben artık kaldıramıyorum hiç bişey yapasım gelmiyor sürekli yatmak istiyorum 😞 sizlere de pek yardımcı olamadım kusura bakmayın lütfen bu hafta kendime bile hayrım olmadı bilmiyorum belki de regl dönemi diye böyle oldu umarım yarın yeni bir başlangıç olur haftaya inşallah daha güzel olur artık 50 Li rakamları görmek istiyorum 🤲
Canım ben de bunaldım. Mekanların kapalı olması benim psikolojimi bozuyor. Akşamları arkadaşlarla hep çıkardık. Şimdi hiç sosyal bir ortamım yok. Bu sene boşanmazsam hiç boşanmam herhalde 😂😂😂
06.05.21

10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar

15.30
Salata

19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık

Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım gayet güzel. Şu diyet barları her gün yemesen mi acaba? Paket gıda olduğu için sağlığa zararlı sanki. Onun yerine kuruyemiş yesen kuzum?
6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata

Çayla iki minik gevrek

Su 2 lt
Afiyet olsun canım. akşam pideyi fazla buldum. Sen de yazmışsın zaten perşembeye göre biraz fazla
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Afiyet olsun canım. Sen de demişsin perşembeye göre fazla olmuş
Benle de yapalım 😂

6 Mayıs Perşembe
Sahur
2 yumurta ile marul salatası

İftar
1 servis kaşığı patates yemeği
3 ksk Kuru biber kavurma
Salata bolca
1 bardak şekersiz erik komposto
2 yeni dünya
3 çilek.

Şu 2 litre oldu yatana kadar 3 olur belki
Afiyet olsun
Yok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.
inşallah 6larla giderim işe. Ne güzel kıyafetler giyerim eskisi gibi 😊❤️ Bacaklarım çok kalın olduğu için yıllardır elbise giymiyorum
Ben de bi müddet antidepresan kullandım epey kilo almıştım o sıra

06.05.2021
Sahur
1.5 sb sut, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 1dılm peynır

Iftar
2 sk sarambula(pazı ve bol soğanlı bir yemek), 8 yk bakla, yogurt, 2 lokma ekmek
3 hurma

Su: 2 lt olur
Güzel bence canim afiyet olsun canim
Kizlar giremiyorum eskisi gibi umarim yarina guzel eksilerle geliriz
Bugun ara ogunden sonra yine kustum🤦Oysa dokunacak biside yememistim

sabah 10 00 sekersiz kahve

Oglen 13:00 iki yumurta yagda,5 tomates cheri,6 zeytin 1 dilim ekmek

ara 16:00 sekersiz kahve

aksam18:30 bir kase brokoli corbasi (unsuz patatessiz kiramasiz) avunc ici kadar balik pane ,2 catal ucu kadar sultan sarmasi (cocuktan kalan)

3 litre su

yarin misafirim var yemege umarim hafif atlatirim

8 bin adim 80 p U UcanSupurge G Goklerce
Sultan sarması azmis güzel bence menun afiyet olsun canim
06.05.21

10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar

15.30
Salata

19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık

Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel menü bence canim afiyet olsun
6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata

Çayla iki minik gevrek

Su 2 lt
Akşamki ersite azmis ama pide bile olmasa iyi canim afiyet olsun
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Lahmacun mu Perşembe için olmamış sanki canim.ama sahurun hafif kurtarır ins
Kv bendeyken pek mümkün değil canim benimki

6 Mayıs menüm

Sahur:
1sahanda yumurta
Yeşillik
Kk peynir

İftar:
Fırınlanmış iki kabak (yemem artık deyip iki kilo daha aldım :KK70: :oha::confused::confused:)
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek

Ara:minik bir elma

Su:2,5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Ahahaaa kabağa bayıldım.
Afiyet olsun Güzel menü canim afiyet olsun

Back
X