- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.861
Aynen. Mesela benimde genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor İftar ama sahur yapmıyorum ya da ara sıra yaparsam cok hafif tutuyorum bence işin sırrı tatlıda gibi geliyor bana tatlı pasta çikolata olmayınca daha kolay kilo gidiyor. Orucun etkisi de büyük bakalım ramazandan sonra nasıl olcak uzun süre aç kaldığımız icin kolay gidiyor ben bide gündüz hep hareket halindeyim hic dinlenemiyorum. Tabi birde melekle biz yeni başladığımız için vereceğimiz kilo fazla oldugu icin de hızlı gidiyo olabilir biraz zayıfladıkça zorlaşıyor kilo vermek. Bide bide bide diyip durdum ama emziriyorum kız aksama kadar sömürüyor beni İftar yaklaşınca artık boş çekiyo bişey kalmıyorAslında çok kaçamak yapmıyor karbonhidrat ağırlıklı ama miktarları az tutuyor bi dün sahurdaki 3 böreği fazlaydı
İnşallah canım sağlıcakla görelim inşallahİnşallah bu mesajı da tekrar gösterirsin canım ya.ne olur olsun.insallah olsun 6 larıda göreyim
Anladım canım bi doktor görsün de bakalım ne diyecekBana ilaç vermiyorlar canım diğer değerlerimi etkilemesin diye ama bakalm
Şu dönen ok işaretinin sağındaki üç noktaya tıkla canım sonra da [ ] şu parantez işaretine tıkla düzelirArkadaslar benim bu mesaj bölümü soluk renk oldu imojilere falan giremiyorum nasıl düzeliyor bu
Aynen dengelemeye çalışıyorsun muhakkak ve emzirdiğin için metabolizman da hızlı çalışıyorAynen. Mesela benimde genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor İftar ama sahur yapmıyorum ya da ara sıra yaparsam cok hafif tutuyorum bence işin sırrı tatlıda gibi geliyor bana tatlı pasta çikolata olmayınca daha kolay kilo gidiyor. Orucun etkisi de büyük bakalım ramazandan sonra nasıl olcak uzun süre aç kaldığımız icin kolay gidiyor ben bide gündüz hep hareket halindeyim hic dinlenemiyorum. Tabi birde melekle biz yeni başladığımız için vereceğimiz kilo fazla oldugu icin de hızlı gidiyo olabilir biraz zayıfladıkça zorlaşıyor kilo vermek. Bide bide bide diyip durdum ama emziriyorum kız aksama kadar sömürüyor beni İftar yaklaşınca artık boş çekiyo bişey kalmıyor
Anladim canim. Cok takip edemiyorum dun yorumlarda görmüştümAslında çok kaçamak yapmıyor karbonhidrat ağırlıklı ama miktarları az tutuyor bi dün sahurdaki 3 böreği fazlaydı
Tamam canım oldu sagolŞu dönen ok işaretinin sağındaki üç noktaya tıkla canım sonra da [ ] şu parantez işaretine tıkla düzelir
Hadi tartıl merak ediyorum
Az yemek bence ben diyetten önce çok yiyen bininsandim yani hiç dikkat etmedim çikolata pasta neler neler ve az yemek şimdi bana çok koyuyor tek tesellim cuma günü tartidaki eksilerMelek sırrını bizimle paylaşır misin. Nasil bu kadar kacamaga rağmen bu kadar verdinsence sırrı ne
Bi şey de kalmadı mezuniyeteAz yemek bence ben diyetten önce çok yiyen bininsandim yani hiç dikkat etmedim çikolata pasta neler neler ve az yemek şimdi bana çok koyuyor tek tesellim cuma günü tartidaki eksiler
Eksi çok güzel canım tebrik ederimGeçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurgeFit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
Süpersin canım tebriklerKızlar tünaydın
Evde olunca kk’ya girmem zor oluyor hakkınızı helal edin hiç takımla ilgilenemiyorum haftalardır
bildirimimi yapayım
geçen hafta: 59,70
Bu hafta: 59,10
Fark: 600 gr
Yüzde: 1
Eki Görüntüle 2843716
Maşallah çok güzel canım tebrikler
Tebrikler canım 7 Li rakamlara geçmen ayrı güzel olmuş böyle devam
Oruçlu gibi devam et
Saol canim insallah y’a valla korkmayz basladimAfiyet olsun canım güzel menü senin bu kusmalar nasıl olcak bilemedik vala geçer insAllah
Haftaya halledersin canimGünaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin
geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah
Eki Görüntüle 2843570
Gecmis olsun canimTansiyonum için hastaneye geldim kızlar. Doktorun istemediği tahlil kalmadıKan var mı diye soran yok
tebrik ederim canim
Bnce detoxsla kirabilirsin direnc noktasiniSorma yapıştılar , bu kıloda baya kalmıstım ben gecmıste, direnc noktam sanırım
Valla buyuk konusmssun benide unuttun galiba gel kapisalim sporda gunluk en az 400 puanlik spora varmisinÇok az puanmış yaneyse cok atlıcas demekki, burda spor rekoru kırıcam ,cok buyuk konustum
Tebrik ederim canimGEÇEN CUMA: 75,4
BUGÜN: 75,00
FARK: 0,4
YÜZDE: % 0,5305
Sabah işe geç kaldım. Hemen kalkıp tartıldım. Bu bakımdan WC çıkamadım. Hiç kaçamak yapmadım. Hatta doğru dürüst yemek yemedim. Geçen hafta 3 öğün beslendim ve güzel verdim. Yemek yemediğim zaman veremiyorum
Abooo bin kere masallah bu ne kiz kurtmu var midendeGeçen haftaki kilo: 92.3
Eki Görüntüle 2843669
Tebrik ederim canim guzel eksiKızlar tünaydın
Evde olunca kk’ya girmem zor oluyor hakkınızı helal edin hiç takımla ilgilenemiyorum haftalardır
bildirimimi yapayım
Eki Görüntüle 2843716
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim canimGeçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291
Bugün yine hafif kanamam geldi menüler biraz karbonhidrat ağırlıklı idi ama kacamagin yoktu siskinligin geçemedi bir turlu
Regl den ötürüdür canım bitince bütün şişlikler de giderGeçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291
Bugün yine hafif kanamam geldi menüler biraz karbonhidrat ağırlıklı idi ama kacamagin yoktu siskinligin geçemedi bir turlu
Haftaya güzelbir eksi gelir inşallah canmGünaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin
geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah
Eki Görüntüle 2843570
Hep ne geliyorsa başa bu kocandan geliyorKızartmaydı kızkocam bey ölesevıyo ,suçlu hep o
Geçmiş olsun canimKadına tansiyon dedim bilinen bir hastalığınız var mı dedi astım ile tiroid dedim tiroit testi de istedi benden4 tüp kan verdim
O kadar kaçamağà rağmen iyi bence
Güzel canım tebriklerGecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Bence yapın karadeniz türü çok güzel yerler varNe kadar şanslısınBiz de bu yaz Karadeniz turu yapacaktık. Eşimle tanıştığımızdan beri hep Ege’de tatil yapıyorduk bu sene Karadeniz inşallah
Ay kuzum neden böyle oldu acaba
Çok geçmiş olsun canım benim haberdar et bizi mutlaka
Güzel eksi canım tebrikler
Eksi eksidir. Tebrik ederim canım
Güzel canım, eğer 3 öğün le kilo verebiliyorlar devam et kilo vermen durduğunnda değişiklik yaparsinGEÇEN CUMA: 75,4
BUGÜN: 75,00
FARK: 0,4
YÜZDE: % 0,5305
Sabah işe geç kaldım. Hemen kalkıp tartıldım. Bu bakımdan WC çıkamadım. Hiç kaçamak yapmadım. Hatta doğru dürüst yemek yemedim. Geçen hafta 3 öğün beslendim ve güzel verdim. Yemek yemediğim zaman veremiyorum
Süpersin kız tebrik ederimGeçen haftaki kilo: 92.3
Eki Görüntüle 2843669
Çok güzel menü canım afiyet olsun6 mayıs perşembe
Sahur
2 yumurta
3 ince peynir
Domates
Salatalik
Tarçınlı süt
2 kayisi
1 hurma
Iftar
Yoğurtlu kabak 1 y.kaşığı yesil mercimek ekledim
Bol salata
1 hurma
Su 2 litre
U UcanSupurge
Güzel ekürim artık 50 lerden yaziyorsun darısı bize inşallahKızlar tünaydın
bildirimimi yapayım
Eki Görüntüle 2843716
Çok güzel canım tebrik ederim
Reglé rağmen harika bir sonuç tebrik ederim
Geçen hafta 68.5
Bu cuma 67.9
Fark - 600
Yuzde %0.870
Kız üç melekkkkk geçen hafta 67.9 imişsin kilo almışsın yaGeçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291
Şişkinlik yüzünden böyle olmustur canım ama bildiğin gibi karbonhidrat da şişkinlik yapıyorGeçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?