- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #441.701
Geçmiş olsun canım benim kızımda düştü iki üç kere parkeye bişey olmadı. Rabbim koruyor onları ben inanıyorum Benimkinin de uyku saatiydi en son 1 saat zor oyalamıştım uyuttum dua ederek bişey olmadı şükür. Düşmeden büyüyen cocuk yok üzme kendini
Sağol canım benim,inşallah bir şeyi yokturOyy geçmiş olsun canım benim. Yoktur birseyi ins korkma kendinize suclama bazen yanındayken bile kaşla göz arasında oluyor olacak olan.
Oyy maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Ayy oda güzelmiskendi adını koymak ta ne biliyim yani
![]()
Oyy kuzum benim ya,bazadan mi dusmustu ?Şimdi Zehra'nın etikette gördüm cnm düşüyorlar malesef benim oğlan da düştü 3 ay önce köprücük kemiği kırılmıştı olacağı varsa oluyor bende çok vicdan azabı çektim ama şükür iyileşti röntgen cektirdinz mi
Biz her zaman gittiğimiz özel hastaneye gittik,çocuk cerrahi,çocuk doktoru muayene etti,cerrah takip edelim,tomografi çok önermiyorum radyasyondan dolayı dedi,en ufak bir kusma bir sikayet olursa hemen cektirwlim dedi,bir kaç saat bekledik orda sonra eve geldik,yirmi dört saat takip edince.Kendi çocuk doktorumuzda vücudunun her yerine baktı kırık çıkık var mı diye,normal görünüyor dedi. Ama direk kafa üstü düşmüş,anlı mosmor