• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slm kizlar ara ara girdim ama pek okuma firsatim olmadı. Cok yoğun bir tempom var. Kinamizi düğünümüzü yaptik. Kiz tarafı bende kaldı kalabaliktik cok yorucuydu. Bi bel ağrısı oldu iğne ilaç hiç bir şey fayda etmedi. Şimdi şehir dışından gelen kayın görümce falan onlari da ağırlamam gerekiyor. Bayrama da annemlerin yanina geçeceğim hoc hazirligim yok kızım diş çıkarıyor 39.5 ateş duanızı bekliyorum.

Slm kizlar ara ara girdim ama pek okuma firsatim olmadı. Cok yoğun bir tempom var. Kinamizi düğünümüzü yaptik. Kiz tarafı bende kaldı kalabaliktik cok yorucuydu. Bi bel ağrısı oldu iğne ilaç hiç bir şey fayda etmedi. Şimdi şehir dışından gelen kayın görümce falan onlari da ağırlamam gerekiyor. Bayrama da annemlerin yanina geçeceğim hoc hazirligim yok kızım diş çıkarıyor 39.5 ateş duanızı bekliyorum.
Canım ya hem çocuğun hastalığı hem misafir Allah yardımcın olsun şükür düğün olmuş bitmiş

Bugün bi sağlık ocağına gidip kan idrar filan vereyim en son iki ay kadar önce vermiştim köye gideceğiz malum yaklaşık bir ay yokuz 😕
Senin memleketine mi gideceksiniz canim.

Tahlil vermen iyi olur canim temiz çıkar ins.

Oy çok geçmiş olsun canım. Misafir düğün çocuğun hastalığı baya yorulmussundur sen. Rabbim kolaylık versin kuzucuguna şifa versin ins

Senin memleketine mi gideceksiniz canim.

Tahlil vermen iyi olur canim temiz çıkar ins.
Yok canım kayınvalidemler yaz için köydeki evlerine geldiler köye gideceğiz bayram seyran derken görümcem, kaynım aile olarak gelecek bir araya toplanacaklar yani

Yok canım kayınvalidemler yaz için köydeki evlerine geldiler köye gideceğiz bayram seyran derken görümcem, kaynım aile olarak gelecek bir araya toplanacaklar yani
Kalabalık olacaksınız yani bı yandan güzel bı yandan baya yorucu oluyor. Güzel geçer bayram kalabalıkla. Kız 1 ay da baya var Allah kolaylık versin🤭

Kalabalık olacaksınız yani bı yandan güzel bı yandan baya yorucu oluyor. Güzel geçer bayram kalabalıkla. Kız 1 ay da baya var Allah kolaylık versin🤭
Amin canım eşim pek mutlu da benim mod aynen böyle 🙄 bu halimle nasıl rahat edeceğim onu da düşünüyorum bi yandan

Amin canım eşim pek mutlu da benim mod aynen böyle 🙄 bu halimle nasıl rahat edeceğim onu da düşünüyorum bi yandan
Aralarda bol bol yat uzan dinlen canim. Hizmet etmeye çalışma sisiyorum diyip nazlan azıcık .

O kalabalıkta nerde yer bulup nerde yatacağım canım 😕 bir de kızım var
Valla haklısın düşünemedim.
kızın eşinle falan durur yine belki. Erkekler istedikleri her yere uzanıp uyuyorlar biz yapamıyoruz işte yok kp mi geldi yok kaynimmi derken . Neyse ins senin içinde güzel en azından eğlenceli geçer canim . Şimdiden modunu düşürme kafa dengiyse herkes bizim şen şakrak geçer Allah'tan yoksa o kalabalık başka türlü çekilmez😂😂

Valla haklısın düşünemedim.
kızın eşinle falan durur yine belki. Erkekler istedikleri her yere uzanıp uyuyorlar biz yapamıyoruz işte yok kp mi geldi yok kaynimmi derken . Neyse ins senin içinde güzel en azından eğlenceli geçer canim . Şimdiden modunu düşürme kafa dengiyse herkes bizim şen şakrak geçer Allah'tan yoksa o kalabalık başka türlü çekilmez😂😂
Köyde pek evde durmuyor bizim adamlar da sürekli misafir gel git oluyor

Dizinde doğum gününüz kutlu olsun canim nice yaşları olsun
Amin cnm sagolasin
Gecmis olsun insallah iyi olur kuzun hemen cik. Baya yogun Sun Allah kolaylik versin cnm
Bugün bi sağlık ocağına gidip kan idrar filan vereyim en son iki ay kadar önce vermiştim köye gideceğiz malum yaklaşık bir ay yokuz 😕
Insallah hersey temiz cikar cnm gonul rahatligiyla gidip gelirsn, gercekten kalabalikti zor az da deglmis
Günaydın hanimlar💕

Arada girip okuyorum. Yazamıyorum. İllaki birşeyler çıkıyor. Şimdi de kayınvalidem gildeyiz iki gündür. Fırsat bulamiyorum.
Böyle de kilo veremiyorum. Son 3 kiloyu veremedim gitti.
Gunaydn cnm. Düzen olmayinca olmuyor malesef

Ne zaman gidiyorsunuz canim göz açıp kapayıncaya kadar geçer sağlıkla gidip gelin .
Cuma günü görümcemLer gelecek bi gece bizde kalacaklar Cumartesi gideriz muhtemelen
Günaydın hanimlar💕

Arada girip okuyorum. Yazamıyorum. İllaki birşeyler çıkıyor. Şimdi de kayınvalidem gildeyiz iki gündür. Fırsat bulamiyorum.
Böyle de kilo veremiyorum. Son 3 kiloyu veremedim gitti.
Son kilolar en zor kilolar kesinlikle ne kadar kalacaksınız kayınvalidende ?
Gunaydinlarr takıldım 73 de ya :KK43:
Bence tatile gidince düzenim bozulacak diye tam motive olamıyorsun canım

Back
X