Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Önceki cuma 70
Pazartesi 69.6
Kizlar ara tartı ins cumaya biraz daha artar eksi
Çok güzel canım tebrik ederim 😍.

U UcanSupurge canım çok geçmiş olsun , negatif çıkmasına inşallah biran önce ishalin de biter, gebelikte ben de yaşamıştım ama seninki kadar şiddetli değildi, hastanede takip edilmen daha iyi canım Allah yardımcın olsun

Kizlar sabah tartıldım inanın öyle yoğundu ki fırsat bulup da giremedim buraya, izinde olan arkadaşlar vardı o yüzden baya yogunduk, burdan giderken kaç kiloydum hatırlamıyorum 🙈 ama mezuniyet kilom 60.4 , sabah 62.8 çıktım inşallah cumaya biraz veririm

Kizlar sabah tartıldım inanın öyle yoğundu ki fırsat bulup da giremedim buraya, izinde olan arkadaşlar vardı o yüzden baya yogunduk, burdan giderken kaç kiloydum hatırlamıyorum 🙈 ama mezuniyet kilom 60.4 , sabah 62.8 çıktım inşallah cumaya biraz veririm
Bence çok aşırı değil artık. Bir haftaya halledersin çünkü daha yerleşik kilo değil çünkü.

26 temmuz pazartesi
10.00
4 YK kavurma
1 dlm ekmek
Yeşil biber

15.30
1 çay bardağı çekirdek
2 elma
1 burçak bisküvi

19.30
2 kepçe mercimek çorba
Salata
Semiz otlu yogurt

Şu 3 litre

Bence çok aşırı değil artık. Bir haftaya halledersin çünkü daha yerleşik kilo değil çünkü.
İnşallah canım ama ben biraz yavaş veriyorum , olsun halledeyim de bir hafta geç olsun
26 temmuz pazartesi
10.00
4 YK kavurma
1 dlm ekmek
Yeşil biber

15.30
1 çay bardağı çekirdek
2 elma
1 burçak bisküvi

19.30
2 kepçe mercimek çorba
Salata
Semiz otlu yogurt

Şu 3 litre
Canım çekirdek ve burçak fazla olmuş sanki

Çok güzel canım tebrik ederim 😍.

U UcanSupurge canım çok geçmiş olsun , negatif çıkmasına inşallah biran önce ishalin de biter, gebelikte ben de yaşamıştım ama seninki kadar şiddetli değildi, hastanede takip edilmen daha iyi canım Allah yardımcın olsun
İnşallah canım çok sağol 🙏🏻

Hayırlı geceler kızlar 🥰
U UcanSupurge canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun
Şükür ki negatif çıkmış testin
Rabbim şifa versin

Bi süredir menü paylaşamadım yoğunluktan
Artık kaldığım yerden devam
Dün regl oldum davul gibiyim maalesef
Menü bildirimi
Kahvaltı
Tereyağlı bir yumurtadan omlet
3-4 dilim kaşar
3-4 ceviz içi
2 dilim salam
3 çatal ucu reçel

Akşam 15:00
5 bulgurlu lahana sarma
İki fırında şinitzel

Ara 18:00
2 şeftali
Bir avuç leblebi

Hayırlı geceler kızlar 🥰
Rabbim şifa versin

Menü bildirimi
Kahvaltı
3-4 dilim kaşar
3-4 ceviz içi
2 dilim salam
3 çatal ucu reçel

5 bulgurlu lahana sarma
İki fırında şinitzel

2 şeftali
Bir avuç leblebi
Sağolasın canım çok teşekkür ediyorum bugün inşallah taburcu olup evime giderim yoruldum artık hastanede

Hayırlı geceler kızlar 🥰
Rabbim şifa versin

Menü bildirimi
Kahvaltı
3-4 dilim kaşar
3-4 ceviz içi
2 dilim salam
3 çatal ucu reçel

5 bulgurlu lahana sarma
İki fırında şinitzel

2 şeftali
Bir avuç leblebi
Sinitzel yağlı oluyor heralde ama erken saatte yediğin için gayet iyi bence menun afiyet olsun

Bugün acayip sis uyandım tartıya çıkmaya korkuyorum şu anda gece 2bucuktu yattigim ondan kaynaklı büyük ihtimal. Şu anda ellerim açıyor sislikten bı ödem suyu mu yapsam acep maden suyum vardı evde yapıyım bari.

Takım artık canlanır sayfalarına yetisemedigim günlere geri döner diye bekliyorum:dua:

Tatiller bitmedimi kizlar gelin gari😂😂😂

Bugün acayip sis uyandım tartıya çıkmaya korkuyorum şu anda gece 2bucuktu yattigim ondan kaynaklı büyük ihtimal. Şu anda ellerim açıyor sislikten bı ödem suyu mu yapsam acep maden suyum vardı evde yapıyım bari.

Takım artık canlanır sayfalarına yetisemedigim günlere geri döner diye bekliyorum:dua:

Bende aynı durumdayım maalesef
Ve o basküle çıkma gafletinde bulundum +1😱
Regl olmamın etkisi galiba 😑

Taburcu etmiyordu da eve gidip bol su içmem ve sorumluluğu aldığıma dair imza karşılığında çıkardı eve gidiyorum şimdi canım

Hoş geldin canım sağolasın 🥰
Aman dikkat et canim ishal ve kusma da susuz kalmamak zaten çok önemli bide hamilelik var üstüne.
Evde daha rahat edersin minnosunda aklın kalmamış olur .

Bi sen bi ben bi bizim kız kaldık ya , motive olamıyoruzzz gaz lazım gazzzgelin hadeeeeew

Back
X