- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.521
Ah bacım yorma kendini şimdi nasılsın?Kizlarr iyi geceler. Temizliğin ucundan tuttum sık giremiyorum iki gündür.
Misafir yastıkları vardı onları havalandırdim. Yün olanları çırpıp geri doldurdum. Elyaf yastıkları yıkadım. Yorgunluktan mi yoksa hasta oluyorum bilmiyorum boğazım ağrıyor vücudumu da kesiyorlar sanki. Daha da bitmedi yarın da yün yastiklarimi yikacagim sabahtan .
Sizler neler yaptınız bugün bakalim
nerdeAfiyetle yiyin canim.
Yorulmussun sabah dinlen kalk ins. Yapmadan olmuyor mecbur kışın yerken güzel oluyor.
Afiyet olsun canım güzel geldi gözüme19 Ağustos Perşembe
10.00
Fırında az yağla kızarmış 1 dlm beyaz ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber
15.00
1 şeftali
6 üzüm
1 kase yoğurt
18.00
Pırasa yemeği. 1tabak
Cacık 1 kase
1 dlm ekmek TB
Şu 2bucuk litre
Afiyet olsun canımMenum:
10:00 Kahve, 1 yumurta ile omlett, 5 zeytn, 1 kk peynr, domates saltlk
12:30 2 hurma, 2 ceviz
16:00 sütlü kahve
18:30 6yk taze fasulye, cacık, salata
Ögle uykusu yapmadı yine ve duzenimiz oldugu icin ben nubara hicbirsey yetisemiyorum
7.000 Adım
2.5lt Su
Hadi güzel bir başlangıç olsun inşallahGünaydın kızlarHayırlı cumalar Bol eksili bir gün olsun inşallah
Benim için de iyi bir başlangıç olması dileğiyle
Ah inci ah korkutuyorsun beni yineİEki Görüntüle 2903798 gcen hafta 89.200
Bu hafta 89.650
+ 450 gr
Kabul ediyorum bu hafta dikkat edemedim.
Gelenler gitmiş kaldığımız yerden devamGünaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.1
Fark -800
Çok geçmiş olsun geçen benim oğlum da öyle oldu ateşi hiç düşmedi bu aralar salgın galiba dikkat edin ihmal etmeyin dr uGünaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Allahım çok uzun zaman oldu şu rakamı görmeyeli bana da nasip et
Daha 1 ay olmadı böyleydik hastanede yattık ikimiz deÇok geçmiş olsun geçen benim oğlum da öyle oldu ateşi hiç düşmedi bu aralar salgın galiba dikkat edin ihmal etmeyin dr u
Kolay gelsin canım yarın bildirim yaparsın o zaman free üye ve evinde olmadığın içinKizlar günaydın, ben hala koydeyim malesef tartım burda yokzaten bugün regl dün hem onun ödemi hem de köyde yediklerime dikkat edemedim ve aşırı yoruldum onun şişkinliği vardır...bugün biraz sebze toplayacağım yarın eve geçeceğim kışlık hazırlığı yapacağım biraz...inşallah güzel eksiler gelir bu hafta
Korkma canım dil bağı basit bir işlem, hemen hallediyorlar...açık konusayjm ben her ay Dr a goturmedim çocuğumu hasta olduğunda götürdüm,bazen asiya gelen aileler soruyorlar her ay götürelim mı diye gerek yok diyorum yazık insanlara dünya para veriyorlar,Bi de Bu sefer 14 aydır gittiğimizden baska bi dr a gittik. Dilbagı var dedimben şok. Dogumundan beri Her ay gittiğimiz doktor hiç bundan bahsetmedi. Konusmasında sıkıntı yarayabılır dedi , nabıcam bılmıorum ya
Allah yardımcın olsun canım, kışın kolaylik oluyor ama yazın da çok yoruyor insanıYoruldum bugün pazara gittim gitmez olaydım kışlık hazırlıklara başladım yoruldum fasülye pahalıydı mevsime göre 2 buçuk kilo aldım onları pişirip kavanoza koydum 2 buçuk kilo kapyadan yağlı turşu yaptım bi dünya da domates aldım Menemenlik içinSürekli başıma iş çıkarıyorum sanki ya
Çok geçmiş olsun canım inşallah önceki gibi olmazsınızGünaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.1
Fark -800
Evet canım , aslında cumaya gelirim diye düşünmüştüm o yuzden getirmedim, sen nasıl oldun simdiKolay gelsin canım yarın bildirim yaparsın o zaman free üye ve evinde olmadığın için
Öyle valla yordu beniAllah yardımcın olsun canım, kışın kolaylik oluyor ama yazın da çok yoruyor insanı
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım inşallah önceki gibi olmazsınız
Demin bir şeyler yedim inşallah kusmam yineEvet canım , aslında cumaya gelirim diye düşünmüştüm o yuzden getirmedim, sen nasıl oldun simdi
İnşallah canım, eğer devam ederse daha fazla halsiz kalmadan git draDemin bir şeyler yedim inşallah kusmam yinehalsizim başım ağrıyor
Sagol cnm, oyle tabiki haklisin ama ev isi bir yana bide spor yapmak istiyorm yok yani imkansızAfiyet olsun canim
Olduğu kadar canim canları sağolsun .
Ya evin bir üyesi sonuçta. Ev kedisi olduğu belliymiş zaten. Bakarsın sizde sahiplenir siniz bir tane oglunda sevmiş. Sende aliskinmissin zaten .
Hayirli olsun baslangicin cnmGünaydın kızlarHayırlı cumalar Bol eksili bir gün olsun inşallah
Benim için de iyi bir başlangıç olması dileğiyle
Haftaya eksiye gecersn insallah canimİEki Görüntüle 2903798 gcen hafta 89.200
Bu hafta 89.650
+ 450 gr
Kabul ediyorum bu hafta dikkat edemedim.
Yaa gecmis olsn cnm insallah hastanelik olmazsiniz ya :/Günaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Tbrkler cok guzl cnmGünaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.1
Fark -800
Kolay gelsn cnmKizlar günaydın, ben hala koydeyim malesef tartım burda yokzaten bugün regl dün hem onun ödemi hem de köyde yediklerime dikkat edemedim ve aşırı yoruldum onun şişkinliği vardır...bugün biraz sebze toplayacağım yarın eve geçeceğim kışlık hazırlığı yapacağım biraz...inşallah güzel eksiler gelir bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?