Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah bacım yorma kendini şimdi nasılsın?
Afiyetle yiyin canim.
Yorulmussun sabah dinlen kalk ins. Yapmadan olmuyor mecbur kışın yerken güzel oluyor.
nerde gece iki kere kustum demin bir şeyler yedim korkuyorum yine kusacağım diye
Afiyet olsun canım güzel geldi gözüme
Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar Hayırlı cumalar Bol eksili bir gün olsun inşallah
Benim için de iyi bir başlangıç olması dileğiyle
Hadi güzel bir başlangıç olsun inşallah
İEki Görüntüle 2903798 gcen hafta 89.200
Bu hafta 89.650
+ 450 gr

Kabul ediyorum bu hafta dikkat edemedim.
Ah inci ah korkutuyorsun beni yine

Çok geçmiş olsun geçen benim oğlum da öyle oldu ateşi hiç düşmedi bu aralar salgın galiba dikkat edin ihmal etmeyin dr u

Kizlar günaydın, ben hala koydeyim malesef tartım burda yok zaten bugün regl dün hem onun ödemi hem de köyde yediklerime dikkat edemedim ve aşırı yoruldum onun şişkinliği vardır...bugün biraz sebze toplayacağım yarın eve geçeceğim kışlık hazırlığı yapacağım biraz...inşallah güzel eksiler gelir bu hafta

Kolay gelsin canım yarın bildirim yaparsın o zaman free üye ve evinde olmadığın için

Korkma canım dil bağı basit bir işlem, hemen hallediyorlar...açık konusayjm ben her ay Dr a goturmedim çocuğumu hasta olduğunda götürdüm,bazen asiya gelen aileler soruyorlar her ay götürelim mı diye gerek yok diyorum yazık insanlara dünya para veriyorlar,
Allah yardımcın olsun canım, kışın kolaylik oluyor ama yazın da çok yoruyor insanı
Çok geçmiş olsun canım inşallah önceki gibi olmazsınız
Günaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.1
Fark -800
Tebrik ederim canım

Afiyet olsun canim

Olduğu kadar canim canları sağolsun .

Ya evin bir üyesi sonuçta. Ev kedisi olduğu belliymiş zaten. Bakarsın sizde sahiplenir siniz bir tane oglunda sevmiş. Sende aliskinmissin zaten .
Sagol cnm, oyle tabiki haklisin ama ev isi bir yana bide spor yapmak istiyorm yok yani imkansız ev bile dandini

Evet esimede dedm alalım bizde yavru kedi olsun diye bakicak o arkadaslari vs varmis kedisi olan :)
Günaydın kızlar Hayırlı cumalar Bol eksili bir gün olsun inşallah
Benim için de iyi bir başlangıç olması dileğiyle
Hayirli olsun baslangicin cnm
İEki Görüntüle 2903798 gcen hafta 89.200
Bu hafta 89.650
+ 450 gr

Kabul ediyorum bu hafta dikkat edemedim.
Haftaya eksiye gecersn insallah canim
Yaa gecmis olsn cnm insallah hastanelik olmazsiniz ya :/
Günaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.1
Fark -800
Tbrkler cok guzl cnm
Kolay gelsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…