• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha kilo işine çok odaklanamadım canım sevindim senin adına 2 buçuk aylık oldu şükür okul nasıl gidiyor kızın nasıl ? Kayınvaliden mi geldi yine ?
Daha cok minik,en az dort bes aylik olmali diyete baslamak icin.

Okul cok yorucu,birinci siniflari aldim bu yil kosturmacayla geciyor.Kizim da iyi hamdolsun 16 aylik oldu.Bakici ablamiz var,sukur cok seviyor guzel anlasiyorlar,simdilik bir sorun yok,insallah hep boyle devam eder🤲

Daha cok minik,en az dort bes aylik olmali diyete baslamak icin.

Okul cok yorucu,birinci siniflari aldim bu yil kosturmacayla geciyor.Kizim da iyi hamdolsun 16 aylik oldu.Bakici ablamiz var,sukur cok seviyor guzel anlasiyorlar,simdilik bir sorun yok,insallah hep boyle devam eder🤲
İnşallah canım Allah kolaylık versin hepimize

Iyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyi 🧿bi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi🙈4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Masalllah senin bebiste 2.5aylik olmus 🧿

Iyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyi 🧿bi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi🙈4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın canım benim bin maşallah 🧿

Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🤗
İkiz hamilelik daha zor Allah yardımcın olsun

Sağlıkla kucağına al inşaallah 😍

Vee 9. Takimmmm yenidennn buluşuyorduuuuuu 🎉🎉🎉
Ben her zamanki gibi yoğun 😊😊
Çok şükür bu sefer cocuklar hasta değillerr 😂😂
Finallerim var 9 dersim var çalışmaya yetişmeye çalışıyorum. Sen nasilsinnn anlat birazzz

Vee 9. Takimmmm yenidennn buluşuyorduuuuuu 🎉🎉🎉
Ben her zamanki gibi yoğun 😊😊
Çok şükür bu sefer cocuklar hasta değillerr 😂😂
Finallerim var 9 dersim var çalışmaya yetişmeye çalışıyorum. Sen nasilsinnn anlat birazzz
Allah kolaylık versin canım her gün birbirinin aynısı eloş hava soğuk sürekli evdeyiz gelen giden de yok öyle zaten yakınlarımız burda değil biliyorsun yakında iznim bitiyor ücretsiz alacağım sonrasında yine evdeyim anlayacağın bi yaz geleydi hayırlısıyla

Allah kolaylık versin canım her gün birbirinin aynısı eloş hava soğuk sürekli evdeyiz gelen giden de yok öyle zaten yakınlarımız burda değil biliyorsun yakında iznim bitiyor ücretsiz alacağım sonrasında yine evdeyim anlayacağın bi yaz geleydi hayırlısıyla
Aminn hepimize insallah. Ayni şeyi düşündüm bu sabah. Gerçekten her gün aynı. Ücretsiz alman iyi olur ya yazla birlestirirsin büyümüş olur biraz. Hava cok soğuk demi sizde. Hiç sevmiyorum kışı ya

Aminn hepimize insallah. Ayni şeyi düşündüm bu sabah. Gerçekten her gün aynı. Ücretsiz alman iyi olur ya yazla birlestirirsin büyümüş olur biraz. Hava cok soğuk demi sizde. Hiç sevmiyorum kışı ya
Çocuklarla çıkamayacağım kadar soğuk hastalanma risklerini göze alamam gelecek yıl Eylül’de başlarsam 1 yaşında oluyor bilmiyorum muhtemelen 2 yıl kullanacağım izin güvenemem bakıcıya (tanıdığım biri olmadıkça), kreş için de epey küçük kızım 1 buçukta başladı sürekli hastaydı onu da göze alamam belki bi ihtimal annem gelirse öyle belki başlarım

Back
X