- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.081
Benim diyetisyenim turkiyede, online aliyorum diyeti. Instagramdan bakabilirsiniz diyetisyen Çiğdem Çimen Koçak. Bu yeni diyetisyenim, gectigimiz 10 yilda bir kac farkli diyetisyenle calistim (once sehir sonra ulke degistirince bulundugum yerde birisi olsun istedim ama verim alamadim) sizinle paylastigim bilgiler cogunlukla eski diyetisyenimin bana ogrettikleri, maalesef kendisini gecen sene kaybettik o yuzden baska bir diyetisyen arayisina girdim. Sonra tesadufen cigdem hanimi kesfetrim instagramda. Çiğdem hanimla da gecen hafta basladik (ve yine tesaduf benim eski o cok sevdigim vefat eden diyetisyenimin universiteden ev arkadasi cikti) ama enerjisi yaklasimi cok hosuma gitti. Whatsapp uzerinden takip ediyoruz. Suan icin memnunum, tamamen benim ihtiyaclarimi, gunluk yeme aliskanligimi goz onunde bulundurarak liste hazirliyor. soru sordugumda cok hizli cevap veriyor. fiyati da piyasayi bildigim icin bana uygun geldi. dusunurseniz instagramdan kurcalayin derim. Gerci sadece hesabini takip edip genel bilgi de alabilirsiniz, cok guzel paasimlar yapiyor.Senin diyetisyenin de ordami canim yoksa türkiyede mi. Online mi alıyorsun diyeti