Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendini daha iyi hissetmene sevindim, kendini kötü hissedersen dışarı çık, kahve iç, olmadı diyete ara ver. Sağlığın kendini iyi hissetmen daha önemli.

Günün ilk bildirimini yapayım,

Geçen Hafta Cuma: 74,4
Bugün : 73,9
Fark: 0,5 kg

Dün oğlumun doğum günüydü, 1 dilim pasta yedim

Dünkü menüm:
8:30 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
13:30 yarım kase yayla çorbası

15:00 kahve

18:00 5-6 kaşık bol sebzeli makarna, 1 bardak ayran

20:00 1 dilim pasta

Spor: 6 bin adım
Su 2,5 litre

ben sadece şunu söyleyebilirim dünya hassas kalpler için yoğunluğu çok ağır bir yer canım. bu kadar şeyi görüp duyup okuyup etkilenmemek mümkün değil.
bununla birlikte ben de bir rutine girdiğimde bunalıyorum bir süre sonra ve o döngüyü bir şekilde kırmam rutinin dışına çıkmam gerekiyor.
sonra tekrar devam ediyorum
diyet süreci sıkı ve monoton bir süreç aslında arada ruha es vermek gerekebilliyor. en azından benim gibi monotonluğun ruhunu boğduğu bir insansan böyle olması olası

Canım çok üzüldüm, bence hepsi olabilir yani sen çok iyi bir diyet süreci geciriyorsun ama birden kısmak seni bu şekilde etkilemiş olabilir, ben kilo verdiğim zaman haftada bir gün oddul yapıyordum o beni mutlu ediyordu, biraz kendine zaman ayirabilsen toparlarsin...hmm belki de dönem dönem hepimize olan birşey bu bazen hayatı sorgulariz ya onun gibi olabilir

kizlar gunaydinlar,

hemen bildirim yapayim sonra islere kosucam. Firsat bulunca gelicem tahminen ogleden sonra gelebilirim ancak.

gecen cuma 69.10
bugun 68.00
fark -200 gram

bu hafta psikolojik olarak cok zor bir haftaydi, bence biraz odemde yaptim bu surecte. Ama elimden geleni yaptigim icin acikcasi cok da uzulmedim. Haftaya daha cok gidecegine eminim, her hafta bir olmuyor. Bir de kalici kilolara yaklastim. Neyse kendimi toparliyorum, onumuzdeki gunlerde daha guzel sonuclarla gelecegime eminim :)

Iyi gelmistir arkadaslarla takilmak cnm. Izin iyi düsünmüssün biraz rahat edersin
Tebrikler cnm güzel gitmis

Canim nerde yanls yazdin ama az verdign icin aciklama yaptigna göre 68.9 yazcaktn sanrm. Dedign gbi her hafta bir olmuyor bende gecen hafta sadece -200gr vermistm dikkat etmeme ragmen ama bu hafta -1.7kg gitti seninde haftaxa cok güzel eksi gelr insallah canim

Kızlar günaydın, bu hafta kötü gecirdim gelemedim, zaten reglim de gecikti felaket siskinligim var, korkuyorum da inşallah birşey çıkmaz neyse kilomu paylaşıp bu hafta diyete başlıyorum
Bu sabah:67.3
Sikma canini basladin sonucta gidicek kilolar yeterki pes etme canim

Evet galiba dediğin gbi koruma olmasa 1 sene olcak hep 61 59 gidip geliyorum

Dün menü veremedim
Sabah 12gbi
Menemen ve maalesef bal kaymak ekmek yedim
Akşam bulgur köfte ve yoğurt çorba yedim 1er kase kadar
Cay saati bisküvisi yapmasam olmuyor sanki

günaydın kızlar
yazdım sanmıştım ama yazmamışım
geçen hafta 67
bugün 68
artı 1 olmuşum maalesef
açıkçası hiç dikkat etmedim. midem çok bulanıyor ve birtek karbonhidrat ve maalesef beyaz ekmek bastirıyor ve yiyorum ne yalan söyleyim. almamak için çok direniyorum ama galiba bulantı hapını alcam. hiç iyi değilim çünkü. hayat kalitem çok düştü

ahhh canım yaaa, ülke olarak o kadar ağır şeyler yaşıyoruz ki ne yazık ki ruhsal olarak etkilenmemek için taş olmakk gerekiyor
araştırmaların da gösteriyor ki diyet süreci de etkiledi demek ki seni, inşallah arkadaşının verdiği şey şifa olur sana
çok çok çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah

Sikma canini basladin sonucta gidicek kilolar yeterki pes etme canim
İnşallah canım,bırakmadan aslında 2 ayda hallederim ama sürekli birşey çıkıyor
Dün menü veremedim
Sabah 12gbi
Menemen ve maalesef bal kaymak ekmek yedim
Akşam bulgur köfte ve yoğurt çorba yedim 1er kase kadar
Cay saati bisküvisi yapmasam olmuyor sanki
Offo çay saati bitiryor bizi
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.9
Fark -300
Sevineceğim tek taraf 65 leri görmek uzun zamandır görmüyordum.
Çok güzel canım tebrik ederim
Şuan çok kasma kendini, kotuysen de al ilacı yapacak birşey yok canım, çok zor bulantı

Kızlar bugün 3 öğün yedim denebilir sabah yumurta ve peynir öğle ve akşam simit yarım daha yedim. Bi peynir daha
Cay saati de üf cok kötü geçti bugün özür dilerim

Eklentiler

• 181FAE96-D947-44DD-834B-8F7461B546B3.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 45
  • C6BA0019-178A-4AD8-BC4A-C1818E90D78A.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…