- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #4.561
selamlar 9. takımın fıstıkları .....
aleysen hastamısın canım geçmiş olsun .....
kekim sen nasılsın ankaraya geldigini duymuştum yaptırdımmı test falan .
leylacığım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et tatlım. kilo konusunuda fazla kafana takma. sonuç olarak herşey senin elinde daha dikkatli beslenerek kilonu korursun. bacağın içinde çok üzüldüm :a015: yeniden geçmiş olsun Şenizbugün birsürü şey yedim ben yaaaa..hastaneden geldim bi de moral bozukluğuyla ekmeğin içine kızartma doldurup yediiimmmmsenağlama yaaaa bi de hastanede merdivenden düştüm,bacağım şişti fena ağrıyo mafoldumben ben bu hafta mezun olayım bari..üff napcaamıda bilmiyom..bundan sonra takıma yararımdan çok zararım olur beniiimmm..kilo alırsam yandııımmm mafoldumben
geçmiş olsun leylacım
kız sende mezun olursan takım bitiyor vall
bende haftaya memlekete gidiyorum 2 hafta ordayım dönüncede tatile gidecez yani haftaya mezun olmayı düşünüyorumk hedefimin yanına bile ulaşamadım aslında ama sonuçta 12 kilo verdim mezun olmuş olayım artık
ee kızlar o zaman takımdaki diğer arkadaşları başka takımlara transfer edip takımı kapatacaz galiba
veya ben liderlik yapar yeniler alıp takıma idare ederim diyen arkadaş varsa kaptanlığı devredip öyle ayrılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?