- Konu Sahibi Handandandan
-
- #4.861
kızlar sanırım en sessiz takım bu. sanki bir grup değilmişiz gibi geliyor. hACER de sadece ilk gün göründü kayboldu.
neden böyle?
evet cunku cogumuz ilk defa katiliyoruz.. öyle saniyorum.. mesela ben ilk defa cuma yarismasina katildim.. bu durumdanda hosnut degilim:umursamaz:
bende ilk kez katılıyorum
kesinlikle haklısın vereliniortakpaylaşım önemli arkadaşlar ..
:lepi: ilk ben parmak kaldıram bari sırnaşık şeysırnaşık şey ben özi 77 kilo ile takıma girdim
yarışmacı arkadslara başarılar:::::))
kızlar öğle yemeğim. corba tavuk salataaaaaa
ay ay ay ne büyük heyecaaannn 16 gün kalmııışşş:teytey:
canım takıma girdiğindeki kilonu yazmışsında şimdiki kilonu yazmamışsın...öğlene kadar takıma girebilceksen yarın yaz ama giremiceksen bu akşamdan yaz olurmua.s.
hepimiz öyle yapalım arkadaşlar,aynı şekilde...
ay sorma alleysen cim yaaaa:)) şaka gibi:)
sen nasılsın:1hug:
ben de aynı şekilde günleri sayıyodum :) çabucakta geçiyooooinşallah çok eğlenirsiniz,gönlünüzce bi düğün olur opuyorumnanaktan
ben de iyiyim,oğlanla uğraşıyom işte...65 le mezun oldum ama şu an 63,5 olduuummmkaydirigubbakcemile2
ben de aynı şekilde günleri sayıyodum :) çabucakta geçiyooooinşallah çok eğlenirsiniz,gönlünüzce bi düğün olur opuyorumnanaktan
ben de iyiyim,oğlanla uğraşıyom işte...65 le mezun oldum ama şu an 63,5 olduuummmkaydirigubbakcemile2
ay ne güzel şu mezunlarrahayranım bizde mezun olabilcezmiki acep
ayyy inanmıyorum süpersin yaaaaaaa:))) cok cok tebrik ediyorum seni yaa:)
hadi bakalım allah nice nice kilolar vermeyi nasip etsin
canım merhaba ,yarın lsteleri hazırlama işi galiba sana kaldı:kedi: sabahtan okulda olacağım ,öğleden snrada il milli eğitiminde seminerim var. hacer gelene kadar durumu idare edebiliriz kaydirigubbakcemile3mrb kızlar a.s.
bende 9. takımın önceki liderlenindenim yerimseniben
Hacerin okulla ilgili bi durumu vardır ya da başka bişey...yoksa buradan mezun olduğu halde bizleri hiç yalnız bırakmadı..yani işi olmasa muhakkak buralardadır...
sizler bu takıma katıldığınızdaki başlangıç kilolarınızı ve şimdiki kilolarınızı yazarsanız çok iyi olur..yarın bildirim var malum,öğlene kadar listemizi hazırlamalıyız...
Hacer yarına kadar gelmezse ona göre ayarlarız listemizi..bende yeni kimler var bilmiyorum ona göre parmaklarınızı kaldırın yaniiii yerimseniben
canım merhaba ,yarın lsteleri hazırlama işi galiba sana kaldı:kedi: sabahtan okulda olacağım ,öğleden snrada il milli eğitiminde seminerim var. hacer gelene kadar durumu idare edebiliriz kaydirigubbakcemile3
bu arada kutlarım fıstığım 63.5 kg çok güzel bende nihayet 64 oldum. aylardan beri 66 larda geziyordum. dikkat etmeyince kilolar hopppp geri dönüyorkaydirigubbakcemile
alperenede kocaman öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?