- Konu Sahibi Handandandan
-
- #5.161
arkadaşlar öğle yemeğimde patlıcan yoğurt ve salata yedim bende..
ya bazen canım herşeyi istio yaaa
arkadaşlar bugün bir arkadaşım bana kahvaltıdaydı saatlerce sofradaydık konuşmaktan ne yediğimi ve ne kadar yediğimi anlayamadım. ama baya tok kalktım şimdi salatayla öğle yemeği yaptım akşamıda meyve tabağı ile süsleyeceğim ee bu kadar yemenin bi bedeli olsun . baktımda listeye 2 şişman benim sıralamada bunu terse çevirmeliyim siz ne nersiniz bakalım çoookmu hızlı başladım sizce
kolay gelsin canım yardıma gelelim mi ,malum hava sıcak temizlik çok zevkli olmaz tek başına şakkıdıiyi haftalar canlarımm a.s.
birkaç saat sonra size doğal reçeteler yazacağım
ama şimdi temizlik yapmam lazım :gitme:
merhaba,
hacerin teklifi ile bende geldim..biraz kendimden bahsedeyim..
57 ile evlendim..pko yüzünden inanılmaz bir kilo alımı başladı bende.ee yemeyide seven insanlarız tabi..:kedi:
74 ile hamile kaldım.82 ile doğum yaptım.hamileliğimde az kilo aldım.8 kilo kadar..doğumdan 1 hafta sonra 10 kilo tamamen gitmişti nasıl olduğunu anlamadım.72ye düşmüştüm.
sonra ye süt olsun dediler dediler 77-78lere kadar çıkardılar beni bu aile büyükleri yokmu:çok üzgünüm:
geçen hafta iyice sinir küpü halinde rejime başladım.ben fazla azimli ve inadımdır.damarım tuttu mu yaparım malesef.1 haftada sıkı bir diyet ve rejimle 73 e kadar düştüm yani 5 kilo verdim.diyetin yanında akşamlarıda yürüyüş yapıyoruz eşimle.
şimdi hedefim evlendiğim kiloya inebilmek.ama uzun vadede düşünüyorum bunu.
yapabileceğpim konusunda da kendime inanılmaz bir güvenim var.takımında fazlasıyla etkili olabileceğine inanıyorum..kaydirigubbakcemile5
artık bende varım..:lepi:
ya kızlar bu işe 15 günde ne kadar ilerlete biliriz ne kadar kilo verebilirim 15 günde sizce 15 gün sonra annemler bize gelece bendeki farkı görsünler istiyorumda bana yardımcı olurmusunuz bu 15 günü beraberce azimle geçirelim ha ne dersiniz cevap bekliyorum
yanlarin nasil batyo onu anlamadimki, simdi sana neden oldugunu soyleyim :)
aslinda diyetteyken cok sey oluyo nedenini bilmeden bakalim sonumuz hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?