- Konu Sahibi Handandandan
-
- #5.321
pokaaa son 10 güüüünnnn hatta 9..... :))) ayyyyy ne büyük heyecaaaannn...kız ben bile çizelgeye baktıkça heyecanlanıyorummm :))
kızlar bakıyorumda diyetler baya iyi gidiyooo..kaçamaklar arada olur ama aşırıya kaçmamak gerek...
iiiii akşamlar sabah bakanlar için günaydın teşşekkürler pokahontas:sm_cool: 2gündür canım sıkkınkafam dalgın birde siteyi pek bilmiyorum:bbo: sizlerin paylaşım sayfanızı bulamadım her yere mesaj bıraktım desem doğurdurkafamçokkarıştı tekrar teşekkürler fıstık inan makbule geçti sesimi duymandelikafadulden şimdilik bay sabaha görüşürüz mirmirmirmirhaaa .... bu arada canımın sıkkınlığı site içerinden değil oğluşum rahatsız ondandı şükür oda iiileşti sizlerle buluşma sayfasınıda buldum iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günlerde buluşmak niyeti ile bayyyyy:teytey:
ayy KAS canım özür dilerim yeni gördüm mesajını
hazır vücudun çalışmaya başlamışken bence sporu bırakma
hamlamışsın demekki, ne güzel gevşiyorsun
ben hala kpss çalışıyorum :roflol:
ara verdim bakayım dedim
es_se maşallah canım
zemusum sen de süper gidiyorsun
bu hafta sonuçlar nasıl olacak bakalım
iyi geceler herkese ben derse devam edeyim opuyorumnanaktan
günaydin
ben dün denedim oruc tutmayi..cok zorlandim..yasadigim yerde aksam cok gec oluyor
ama diyetim icin ertelemiycem.her yil bi aksilik oluyor ben busene cok istiyorum
saniyorum buhafta performansim düsük olucak..
halbuki sporumu diyetimi hic aksatmadim
ama arada olur böyle diymi?
tsklerr sizlerinde kandili mübarek olsun
pokahostas pes etmeye hic niyetim yok ama uzerinde bi hüzünümsü bisey var bi gariplik cöktü.. Yarin cuma .. Ins 800 grmi vermis olurumda cizelgemdede bi oynama yaparim
birde ben yarin ölcülerime bakicam daha once almistim ölculerimi bakalim fark var mi :)
hayir..otarz bisey kullanmiyorum hic
tembelim biraz galiba
sen kullaniyomusun canim?
dügüne kalmis 9 gün delikafadulden
heyecanlimisin?
yasaminda degisiklikler olucak mi ..yasmaya alistigin yerlerdemi yasiycaksin yine? evin fln.. ayy ne degisiktir simdi.. bende mi tasinsam -tatlicadiarzu- degisiklikler istiyor canim (esim duymasin)beni nankörlükle suclayabilir-tatlicadiarzu-
iyi kandiller ozi..
ya okuyorum bende pokocumda ne bileyim..ben yapmiyorum bikac kez dusundum yururken strecliyim kendimi diye ama eminim en fazla iki hadi üc kere yaparim
biliyorum kendimi tecrübeyle sabitim :) test etmistim kendimi
ama biraz toparlaniyim belki yürüslerde sterc yaparim
ayrica beni lahana yagi bulmam neredeyse imkansiz
ay cok yasa emi pia öldüm gülmekten :))))))
ben yaşadığım yerde yaşamaya devam edicem canım benim. arada 1 durak sadece . yürüyerek 10 dk :) o yüzden mutluyum. eğer çok uzağa gitsem kötü olurdum biliyorum..
heycan aşırı yok bende ala ala ya:)))) ama en çok tatili bekliom valla sekerim:):dance:
arkadaslar coklu alintiyi nasil yapiyorsunuz?ben sadece bi alinti yapabiliyorum..
deniycem ozicim deniycemde..biraz daha kilo veriyim islerim biraz durgunlassin
kiloda verdikten sonra benim puddingleri biraz sarip sarmalayip siklastirmam gerekicek..tutarsakaydirigubbakcemile3
pococum ayy ne sanslisinnnn annen baban yakin olucak ..cok sevindim buna
isleriniz demek sakin sakin yolunda ilerliyor oyuzden heycan yoktur ..ama allah bozmasin nazar degirmsin
muthis olur ilk tatil..of of of guzel günler seni bekliyor
evet cok guzel anlattin :)) tskler ya ben burda dogdum aslinda annemler suanda trde..ben gidiyorum onlar geliyor..benim melankolik bi tarafim var ..dunyanin neresinde olursam olayim hep bi gariplik hissederim ..heryer gurbet benim icin ..senağlamacanım hani alıntı yap yazısının yanında NO yazıo ya. kaç kişiye alıntı yapıcaksan ona bas. en son yazma karar verince alıntı yapa bas.. umarım anlatabilmişimdir:)
bu arada benim kardeşim de evlenip almanyaya gitti. gurbetlik cok zor valla:1no2:
tskler dilek seninde kandilin kutlu olsunHERKESİN KANDİLİ KUTLU OLSUN KIZLAR
a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?