• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selamlar tekrarrdan canlarım anne yanında olunca düzen biraz bozuldu benimde... hamurişleri gözümün önünde uçuşuyor ben gelince yapıvermiş bide yeme kilo aldın diyor:1: bugün iyi başlayamadım
sabah 1 haşhaşlı poğaça çay

ara türk kahvesi

öğle yarım haşhaşlı poğaça çay (zaten yiycem bari başka bişey yemeyeyim dedim)

akşama ızgara balık ve salata var inşallah yanına bişeyler yiyip bozmam:1:

spor 30 dk leslie

selam kızlar bugünkü menüm
2 dilim ekmek 1 haslnmış yumurta 4 zeytin domates salatalık sekersiz nescafe
öglen 1 kase tarhana 4 kasık kıymalı makarna
1 maden suyu
akşam hamsi tava bol yesillik

2 litre su spor yok bugünlük

olabilir aslında takıntı yapmaman gerek. diyet degil yaşam biçimi yapmalıyız saglıklı beslenmeliyiz bak şöyle öneride bulunabilirim sana ..kendim yaptım ve başarılı oldum ...haftada birgün kaçamak günü ilan et mesela ben her her cuma yapıyoyurdum halende yapıyorum böylelikle canım kaçamak yapmak istese şurda cumaya ne kaldıki deyip cumayı bekliyordum:1: ve ogün hangi yemegi canım istedise doyana kadar yerdim diyeti bozdum pşskolejısinede girmezdim....ertesi gün aynen devam ederdim bide haftalık hedef koymanı tavsiye edebilirim ...

canım menünüde yazmyorsun sen ...ama böyle yaparsan seni rencide eden insanların eline koz vericen ..sakın bırakma kendini hem sen cezalısın hemen bana söz vermeni istiyorum bir ceza seçip uygulayacaksın bak kızıcamm yoksaa:19:

canımmm naptınız yaaa bırakmayın kendinizi zayıflıycaz incecik olucaz istedgimiz her şeyi giyebilicez şimdi yapabiliyormuyuz hayırrrrr çare istersen zayıflama kürlerine bak yogurtlu zencefilli karısım var ben denedim ama kabızlık yaptı bende yapamadım ama yorumlar güzel (günde 500 gr verdiren kür) diyor bir dene istersen yarın böyle görmiycem haydi tekrardan var mısınnn

Buse ve İlkay desteğiniz için teşekkür ederim,tavsiyelerinizi bugün kafamda yoğurup uygulamaya geçeceğim.

Bir de kapticim, tabi ki cezam neyse çekerim.

Ben o iki şıkkı harmanlasam olur mu? Şöyle ki spor yapamadığımda yemeği geçiştirip, işi dengelemeye çalışayım. Bir de bu cezalar perşembe günü başladı dolayısıyla 2 gününü geçirdim. O yüzden kalan 5 günün iki günü yarım saat değil 1 saat yapayım. Cezam neyse çekeyim, hak ediyorum ben cezayı!

kızlar meriliyle karar verdik yardımcı kaptan almak için ...bu iş için cekum arkadaşımızı uygun gördük ...kendiside kabul etti sag olsun
yardımcı kaptanlıgın hayırlı olsun CEKUMCUM
:54:

Cekum gerek kilo vermedeki azmiyle, gerekse içten paylaşımlarıyla; yardımcı kaptanlığa çok uygun biri. Güzel seçim, hayırlı olsun Cekum. :)

Son düzenleme:
selamlar tekrarrdan canlarım anne yanında olunca düzen biraz bozuldu benimde... hamurişleri gözümün önünde uçuşuyor ben gelince yapıvermiş bide yeme kilo aldın diyor:1: bugün iyi başlayamadım

ara türk kahvesi

spor 30 dk leslie

haşhaşlı hamur işlerini çok severim.Bravo, lezzetine aldanıp ucunu çok kaçırmamışsın :)

selam kızlar bugünkü menüm
2 dilim ekmek 1 haslnmış yumurta 4 zeytin domates salatalık sekersiz nescafe
öglen 1 kase tarhana 4 kasık kıymalı makarna
1 maden suyu
akşam hamsi tava bol yesillik

2 litre su spor yok bugünlük

Beğendim. :)

ara türk kahvesi

spor 30 dk leslie

bu sefer sözümde durdum bol yeşil salata yarım kase mercimek çorbası ve balıkla tamamladım akşamı:46: 30 dk dha leslie ve 100 mekik ekledim sporumada... 2 lt su ile günü bitirdik...

Buse ve İlkay desteğiniz için teşekkür ederim,tavsiyelerinizi bugün kafamda yoğurup uygulamaya geçeceğim.

Bir de kapticim, tabi ki cezam neyse çekerim.

Ben o iki şıkkı harmanlasam olur mu? Şöyle ki spor yapamadığımda yemeği geçiştirip, işi dengelemeye çalışayım. Bir de bu cezalar perşembe günü başladı dolayısıyla 2 gününü geçirdim. O yüzden kalan 5 günün iki günü yarım saat değil 1 saat yapayım. Cezam neyse çekeyim, hak ediyorum ben cezayı!
olur canım niye olmasın sen yeterki bir yerden başla sakın bırakma olurmu tatlım biz hep yanındayız dediklerimi uygula ama ..işe yaradıgını göreceksin:34:
kızlar resmen bıraktım herseyı😔😔😔😔
ama neden ne oldu sana servey .hemen toparla kendini ve aramıza dön:20:
bu sefer sözümde durdum bol yeşil salata yarım kase mercimek çorbası ve balıkla tamamladım akşamı:46: 30 dk dha leslie ve 100 mekik ekledim sporumada... 2 lt su ile günü bitirdik...

:46:tebrikler güzel gün olmuş..

ınanın nazar degdı herhalde herkes kilo verdın deyıp duruyordu belkı de tatlıyı 1,5aydır bu kdr cıkartmak ıyı olmadı

tok oldugum halde herseye saldırmak ıstıyorum hıc kural koymak ıstemiyotum sadece gonlumce yasamak ıstıyorum ama zayıf da olmak ıstıyorum beyazın tıplemesı gıbı oldu

Bugünkü menüm;

Sabah; 1 kase mercimek çorbası + 2 etimek

Öğlen; 1 dilim patatesli börek+1 peynirli gözleme+çay

Akşam; 4 kaşık mantı+salata

***Karbonhidrat!!!!

2lt'ye yakın su
Yarım saat yürüyüş+yarım saat egzersiz (netten ısınma ve esneme hareketleri)

tok oldugum halde herseye saldırmak ıstıyorum hıc kural koymak ıstemiyotum sadece gonlumce yasamak ıstıyorum ama zayıf da olmak ıstıyorum beyazın tıplemesı gıbı oldu
bunun için fedakarlık yapmak lazım azcık dişimizi sıkalım olur işallahh:34:
Bugünkü menüm;

Sabah; 1 kase mercimek çorbası + 2 etimek

Öğlen; 1 dilim patatesli börek+1 peynirli gözleme+çay

Akşam; 4 kaşık mantı+salata

***Karbonhidrat!!!!

2lt'ye yakın su
Yarım saat yürüyüş+yarım saat egzersiz (netten ısınma ve esneme hareketleri)
sporunu beyendim..börek gözleme yemeyi haftada bir yapsan iyi olurr:34:

selam arkadaşlar motivasyon düştü gibi geliyor bana ne dersiniz kilo kolay alınıyor ama malesef vermek çok zor biraz dişimizi sıkıcaz elbet hepimizin canı çekiyor ama artık nefsimize dur demenin zamanı geldi artık zayıflayacagım bu istemedigim görüntüyü görmeyeceğim demeliyiz kendimize bunun içinde inanın sadece menümüzü azaltmak sporu artırmak yetecek bize çok kolay olmayacak belki ama olacak haydi hep beraber sağlıklı olmaya güzel olmaya zayıflamaya var mısınız

ben varım...
bugünkü menüm yarım litre su peynirli tost çay
ara 2 kuru kayısı 1 ceviz
15.30 yarım litre su 1 etli pide lıght cola

aksam yok acıkmadımda zaten 1 nescafe

saat 8 gibi 1 elma 3 kaşık yoğurt yiyeceğim
2.5 litre su yARIM SAAT ELİPTİK

selam arkadaşlar motivasyon düştü gibi geliyor bana ne dersiniz kilo kolay alınıyor ama malesef vermek çok zor biraz dişimizi sıkıcaz elbet hepimizin canı çekiyor ama artık nefsimize dur demenin zamanı geldi artık zayıflayacagım bu istemedigim görüntüyü görmeyeceğim demeliyiz kendimize bunun içinde inanın sadece menümüzü azaltmak sporu artırmak yetecek bize çok kolay olmayacak belki ama olacak haydi hep beraber sağlıklı olmaya güzel olmaya zayıflamaya var mısınız

O kadar haklısın ki.

VARIM!

Back
X