- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
inşallah işine yarar canım :1hug:
Merhabalar arkadaşlar..
Annemlerle perde bakmaya gittim bugün, sonra da ayakkabı pantolon filan aldım :dance:
Yediklerim:
Sabah: 1 simit, 1 kk peynir
Ara: 1 çay bardağı süt
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam: 1 lahmacun, boool yeşillik
Akşam da yine süt ve meyve olur sanırım.
inşallah tatlımm yarın sabah başlarım diye düşünüyorum aç karnına 1 çay kaşığıydı değilmi?
lahana yağı içinde az önce eşimi aradım aktar kapalıymış malesef artık yarın alırız. stepper da çalışırken kullanırım diye düşünüyorum
hayatım ben 1-2 yudum içtim, sonra bol su içtim acıkana kadar
iyi akşamlar kızlar a.s. anca girebiliyorum,çok işim vardı..boğazlarımda acıyo sanırım hasta oluyoruuumm kafamçokkarıştı bugün yediklerim ;
sabah 2 dilim kepekli ekmek,1 kaşık lor,1 dilim peynir,2 çatal yumurta
öğlen yok
ara 1 muz
akşam 3 yk zeytinyağlı pırasa,1 kepekli galeta..
Zeynep ablanın net gene bozulmuş ondan girememiş haberiniz olsun yerimseniben
bu hafta pek sık giremeyebilirim çünkü evimde temizlik yapıcam,haftayada gün bende..perdeler,camlar,yerler,dolaplar...:1no2:
Leyloşuumm.. Öncelikle maaşallah şekerim.. Firesiz gidiyorsun bu aralar, Allah bozmasın..
Ayrıca kolay gelsin a.s. Sen şimdi işe güce dalar yemek yemeyi de unutursun :roflol:
sağol canım beniim Şeniz inan ben de öyle ümit ederek başladım işe,hani yemeyi unuturum...regli günüm yaklaşıyorken kendimi işe vereyimde tatlı krizimi geçiştirebileyim diye :jeyyar: kendimi böyle düzenli yemeye kaptırmışken tatlı krizlerinin gazabına uğramak istemiyorumkaydirigubbakcemile3
Canımcım keten tohumunu senden duydum ilk defa ama sitede şöyle bir şey var, bak istersen :
http://www.kadinlarkulubu.com/selulit-nedenleri-ve-cozumleri/26127-keten-tohumu-ile-selulitin-giderilmesi.html
bacaklarım için ben nivea body cd.sinden çok memnun kaldım; ama linkleri kaldırılmış, çubuğum senin için de araştırıyorum bulunca özel msj atacağım
iyi akşamlar kızlar a.s. anca girebiliyorum,çok işim vardı..boğazlarımda acıyo sanırım hasta oluyoruuumm kafamçokkarıştı bugün yediklerim ;
sabah 2 dilim kepekli ekmek,1 kaşık lor,1 dilim peynir,2 çatal yumurta
öğlen yok
ara 1 muz
akşam 3 yk zeytinyağlı pırasa,1 kepekli galeta..
Zeynep ablanın net gene bozulmuş ondan girememiş haberiniz olsun yerimseniben
bu hafta pek sık giremeyebilirim çünkü evimde temizlik yapıcam,haftayada gün bende..perdeler,camlar,yerler,dolaplar...:1no2:
günaydın arkadaşlar...
kahvaltımı yaptım, klasik şekişde...ben ev işleri derken bu ara çok yoruldum...birde üşüttüm galiba gribim, her yerim çok ağrıyor..inş. kısa zamanda atlatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?