• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

naber kizlar.
yahu bu cocuklar beni cok yoruyo.
sinirlerim zipladi haftasonu haftasonu ya.bole olunca mitivasyonum dusuyo hicbirseye halim.kalmiyo.offf kendime ayiracak zamana ihtiyacim var.

[video=youtube;-x640lbMucc]http://www.youtube.com/watch?v=-x640lbMucc[/video]kızlaarrr yeni videolarla karşınızdayım... bu ciddi mahfediyo insanı amaa deli gibi çalışmış oluyosunuz ;)

[video=youtube;y9raJrc-X9k]http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k[/video]bunda daaaa baya bildiğin hem spor yapıyosun hem dans etmeyi öğreniyosun çok eğlenceli :D

[video=youtube;y9raJrc-X9k]http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k[/video]bunda daaaa baya bildiğin hem spor yapıyosun hem dans etmeyi öğreniyosun çok eğlenceli :D

bence bu tip bir şeyi seçelim ortak olarak ve hepimiz aynı anda yapalım. arkasından da limonlu tarçınlı yeşil çay içelim. sonra da hemen yazalım buraya. birbirimize ereji gönderelim :28:

slm guzeller nasılsınız ben ınanılmaz yogundum bugun anca gırebıldım..
sabah uyandım ilk topigimize bakındım sonra etrafı toparla falan allahtan benim kız yardım ediyor hafta sonu kahvaltımızı dısarıda yapalım dedık ve pıknık sepetını hazırladım dısarı parka cıktık cok guzel bır hava vardı ..neyse 2 saat kadar oturduk sonra eve geldık bu saat oldu anca temzlıktı yemektı derken otura bıldım yesıl cayımı ıcıyorum suan ;) bılgısayarımıza vurus gırmıs bu yuzden telden gırıyorum ....acıncaya kadar sınır oluyorum..

Vereceğiz hepimiz incecik çıtır çıtır olacağız. Ama grubun biraz harekete geçmesi lazım gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla herkes uzun süredir kilo vermeye çalışıyor ve ister istemez bıkkınlık geldi. Ben biraz harekete geçirecek şeyler bakayım hepimiz hareketlenelim. Hatta hepimizin aynı anda uygulayacağı birkaç şey bulsak keyfimiz de yerine gelir, enerjimiz yükselir.
bencede harekete gecelım hadı kızlar canlanalımmm..
Aynı anda spor yapsak mesela. sabah erken saatte kalkıp yapabiliriz herkese uyar. ya da akşam yatmadan önce herkese uyacak bir saat. ya da spor yerine dans etmek de olabilir aynı şarkıda. ya da herkesin aynı saatte aynı şeyi yemesi ve online olup yazması gibi. aklıma bunlar geldi şimdilik, daha bakamadım nettden bu tür şeylere. ama bi düşünelim çıkar mutlaka. Burayı sadece kilo vermek için değil de rahatlama, stres atma, eğlenme yeri gibi de yürütebiliriz. Böylece daha keyifli kilo verilebilir gibi geliyor bana.
aynen bende katılıyorum sana canımcım ben sabah musaıtım spor yapabılırım harıka olur valla ;)
naber kizlar.
sinirlerim zipladi haftasonu haftasonu ya.bole olunca mitivasyonum dusuyo hicbirseye halim.kalmiyo.offf kendime ayiracak zamana ihtiyacim var.
oy oy bılırım ben buyuyene kadar anneler neler cekıyor ....
[video=youtube;-x640lbMucc]http://www.youtube.com/watch?v=-x640lbMucc[/video]kızlaarrr yeni videolarla karşınızdayım... bu ciddi mahfediyo insanı amaa deli gibi çalışmış oluyosunuz ;)
anammmmmmmmmmmm kız bune hepsını ızleyemedım ama gozum korktu ;) one oyle bacak acıp yere egılmeler abowwwwww dıgerı daha ıyı gıbı...

naber kizlar.

aynen canım 2 tanede bende var Allah ömürlerini versin 2 gündür okullarda tatildi okul bayaa kurtarıcımızmis bizim:))

Aynı anda spor yapsak mesela. sabah erken saatte kalkıp yapabiliriz herkese uyar. ya da akşam yatmadan önce herkese uyacak bir saat. ya da spor yerine dans etmek de olabilir aynı şarkıda. ya da herkesin aynı saatte aynı şeyi yemesi ve online olup yazması gibi. aklıma bunlar geldi şimdilik, daha bakamadım nettden bu tür şeylere. ama bi düşünelim çıkar mutlaka. Burayı sadece kilo vermek için değil de rahatlama, stres atma, eğlenme yeri gibi de yürütebiliriz. Böylece daha keyifli kilo verilebilir gibi geliyor bana.

evet canım ben de varım neye karar verirseniz uyarım başlayalım hemen..

evet canım ben de varım neye karar verirseniz uyarım başlayalım hemen.

kızlar ya şu yogurt kürünü kim denemişti benim midem bulandı yiyemmedim neyi yanlış yaptım ben yaaaaaaaaaaaa

kızlarrrr napyrsn gunduz gune gıttım bugun serbest gunumdu gune gıttım sabah cok sade bır kahvaltı yaptım aksam da yemek yemedım soz verdım sıze normalde cuma cmts pazar salıyordum ama bu hafta kırmak ıstıyorum bu dırencı yarın da dıkkat edrcegım gunde bıraz kacırdım cunku
ayrıca herkes kilo verdıgımı soledı cok mutlu oldummm

ne yaptıgınızı anlatır mısınız guzeller

yoğurt kürü diye bir kür var 2'takımdan bir arkadaş onunla çok güzel kilo veriyor ben buraya başlamadan önce denemiştim 1 hafta kadar bende kabızlık yapmıştı kilom artmıştı nasıl bir bünyem varsa:)) yapmayı düşünürsen ( günde 500 gr verdiren yoğurt kürü)

sabah uyandım ilk topigimize bakındım sonra etrafı toparla falan allahtan benim kız yardım ediyor hafta sonu kahvaltımızı dısarıda yapalım dedık ve pıknık sepetını hazırladım dısarı parka cıktık cok guzel bır hava vardı ..neyse 2 saat kadar oturduk sonra eve geldık bu saat oldu anca temzlıktı yemektı derken otura bıldım yesıl cayımı ıcıyorum suan ;) bılgısayarımıza vurus gırmıs bu yuzden telden gırıyorum ....acıncaya kadar sınır oluyorum..

aynen bende katılıyorum sana canımcım ben sabah musaıtım spor yapabılırım harıka olur valla ;)

anammmmmmmmmmmm kız bune hepsını ızleyemedım ama gozum korktu ;) one oyle bacak acıp yere egılmeler abowwwwww dıgerı daha ıyı gıbı...

ya ben komşu kızıyla beraber yapıyom ya ona da bağlıyım biraz hepimiz aynı anda nasıl denk getircez bilmiyorum ama yapabilirsek süper olur :D

bide buse abla bu feci bişey yaa vücudu deli toparlıyo :D :D

canım nerden buluyorsun bunları çok güzellll

canım bu ara kafayı sporla bozdum. komşum spor salonunda iki kız konuşurken duymuş zumbayla deli gibi zayıfladım diye eve gelince manyak gibi zumba aradık internette ona bak buna bak derken bunlar çıktı işte :D deniyorum hangisini beğenirsem hemen burdada paylaşasım geliyo :D bu 2. yolladığım danslı videodaki 2. dans süper mesela tavsiye ederim :D

yoğurt kürü diye bir kür var 2'takımdan bir arkadaş onunla çok güzel kilo veriyor ben buraya başlamadan önce denemiştim 1 hafta kadar bende kabızlık yapmıştı kilom artmıştı nasıl bir bünyem varsa:)) yapmayı düşünürsen ( günde 500 gr verdiren yoğurt kürü)

ilkay bahsetsene nasıl bişey bu kür merak ettim
bu arada selduş ıkı haftada da olsa nasıl verdın yaa anlat bakalım

aynen canım 2 tanede bende var Allah ömürlerini versin 2 gündür okullarda tatildi okul bayaa kurtarıcımızmis bizim:))

okul çağıdalar seninkile heralde en azından laf dinlerler.
benimki 3 olucak yaknda diğeride 10 aylık olucakk. off çok yoruluyorum

busecim bencede hareketlenmeli bende diyete başlıyorum tam anlamıyla ayrın inşallah.
ama sabah ben yapamam işe gidiyorum.

buarad o video ne öyle yaaa
arada vücudu şaşırtmakl lazım ama bencede

kilo çizelgemde 73te kalmış. inşallah bu hafta gzüel bir rakamal değişecek.
yarın başlıyorum
hep başlıyorum da devamı gelmiyor inşallah gelir.
dukana başlıyorum yarın

canım ben denemiştim hatta ilk yiyisimde hafif ateş bastı yüzümü ilk çok zor yeniyor ama alışıyorsun sonra
valla canım şöyle diyim tam agzıma alacaktım midem kalktı ne kadar denemeye çalıştımsada ı ıhh yiyemedim:25:
kızlarrrr napyrsn gunduz gune gıttım bugun serbest gunumdu gune gıttım sabah cok sade bır kahvaltı yaptım aksam da yemek yemedım soz verdım sıze normalde cuma cmts pazar salıyordum ama bu hafta kırmak ıstıyorum bu dırencı yarın da dıkkat edrcegım gunde bıraz kacırdım cunku
ayrıca herkes kilo verdıgımı soledı cok mutlu oldummm
evt dikkat etmek şart serveycim yoksa gram gram verdiklerimiz 2 günde hopp geri gelir :30:
ya ben komşu kızıyla beraber yapıyom ya ona da bağlıyım biraz hepimiz aynı anda nasıl denk getircez bilmiyorum ama yapabilirsek süper olur :D

bide buse abla bu feci bişey yaa vücudu deli toparlıyo :D :D

canım bu ara kafayı sporla bozdum. komşum spor salonunda iki kız konuşurken duymuş zumbayla deli gibi zayıfladım diye eve gelince manyak gibi zumba aradık internette ona bak buna bak derken bunlar çıktı işte :D deniyorum hangisini beğenirsem hemen burdada paylaşasım geliyo :D bu 2. yolladığım danslı videodaki 2. dans süper mesela tavsiye ederim :D
ben bu tarz hareketleri 70li rakamlara inince yapmayı düüşünüyorum ..:52::52:dün banyo yaparken etlerimin baya yumuşamız oldugunu gördüm :30:toparlamam lazım ama biraz daha kilo verdikten sonra
ilkay bahsetsene nasıl bişey bu kür merak ettim
bu arada selduş ıkı haftada da olsa nasıl verdın yaa anlat bakalım
canım 2 kaşık ev yapımı yagsız yogurdun içine 1 er çay kaşıgı toz zencefil zerdeçel ve tarçın koyuyorsun karıştırıp yemeklerden yarım saat şnce tüketiyosun ben yiyemedim sen yiye bilirsin işallah...
okul çağıdalar seninkile heralde en azından laf dinlerler.
benimki 3 olucak yaknda diğeride 10 aylık olucakk. off çok yoruluyorum

busecim bencede hareketlenmeli bende diyete başlıyorum tam anlamıyla ayrın inşallah.
ama sabah ben yapamam işe gidiyorum.

buarad o video ne öyle yaaa
arada vücudu şaşırtmakl lazım ama bencede

ozaman şöyle yapalım kızlar herkes kendi için uygun saati yazsın sabah 09.00 ve akşam 21.00 bu satlerde kimler yapabilir yazsın yaptıktan sonrada burada yazalım..

Son düzenleme:
Back
X