• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşbulduk cnm takım sorumluluğu alabilecek kadar vakit ayıramam ama

normal yarışmacı olarak katılmak istiyorum

9. takıma da normal yarışmacı olarak mümkünse katılmak istiyorum kaptan sorumluluğunu alamam
çünkü minik bebişim var onunla ve diğer çocuğumdan gereekli sorumlulukları yerine getiremeyebilirim

Ben son uç gündür deli gibi yiyorum regl dönemim de değil ama sebepsiz bir iştah patlaması yasıyorum. Bugün dikkat edeceğim diye soz vermiştim ama az önce kahvenin yanında browni yedim cok pişmanım suan.
Nasil vazgeçeceğim bu huydan bilmiyorum. Kuru kayısı ile gideriyordum bu istegimi şimdi kesmiyor o.
Spor yapamıyorum vaktim yok sabah 10 aksam 10 çalışıyorum zayifladigim donemde ip atladım akşamları yine yapmam şart.sporsuz ye otur ye otur gitmiyor kilolar hatta hızla geri geliyor.

Ben son uç gündür deli gibi yiyorum regl dönemim de değil ama sebepsiz bir iştah patlaması yasıyorum. Bugün dikkat edeceğim diye soz vermiştim ama az önce kahvenin yanında browni yedim cok pişmanım suan.
Nasil vazgeçeceğim bu huydan bilmiyorum. Kuru kayısı ile gideriyordum bu istegimi şimdi kesmiyor o.
Spor yapamıyorum vaktim yok sabah 10 aksam 10 çalışıyorum zayifladigim donemde ip atladım akşamları yine yapmam şart.sporsuz ye otur ye otur gitmiyor kilolar hatta hızla geri geliyor.

Bende geçen hafta öyleydi deli gibi yiyordum sonra baktım göbek kocaman oldu halen geçen haftanın acısını yaşıyorum.Bugun mesala söyle yaptım yogurdun için 1 tatlı kaşığı kadar bal koydum.Normalde tatlıyla aram çok yok ama bazen deli gibi tatlı krizim geliyor :14:

Şimdi menümü yazayım

3 tavuk budu

salata

yogurt 1 tatlı kaşıgı balla

7-8 kayısı

Şimdi uyku bastırdı işte olmasam uyuycam acil kahve içmem lazım

ayyy keşke yazsaydın ablacım yaa çünkü bu önümüzdeki iki hafta düzen falan kalmicak.. perçembe doğum günüm var cuma erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelcek 2 ocakta istemeye gelcekler 4 ocakta da nişan varr :S:S telaşeden pek buraya da gelemicem dikkat de edemem kesin :S:S :(

Hayırlı Olsun merak etme su gibi geçiyor heyecan olmazsa olmaz zaten.Yıllar geçse de insan o günleri o telaşları unutmuyor

[Betül ben tatliyicok seviyorum hele böyle soğuk havalarda sürekli bisküvi çikolata yemek istiyorum .
Anladım ki hayatım boyunca ben yediklerime dikkat etmek zorundayım çünkü hemen alıyorum gecen hafta 73 düm bir anda ikibucuk kilo alıyorum dikkat etmezsem
Hayatım böyle geçecek anladım yersem alıcım hemen sürekli dengelemem lazım yiyip yiyip alamayanlardan değilim yazikki

hoşbulduk cnm takım sorumluluğu alabilecek kadar vakit ayıramam ama

normal yarışmacı olarak katılmak istiyorum

9. takıma da normal yarışmacı olarak mümkünse katılmak istiyorum kaptan sorumluluğunu alamam
çünkü minik bebişim var onunla ve diğer çocuğumdan gereekli sorumlulukları yerine getiremeyebilirim
tamam canım kaptan olmak ısteyen baska bırı cıkarsa ona devrederım işallah...bıde sen hamilelik nedeniyle ayrıldıgın için diskalifiye olmuyormuşsun :17:
canın her tatlı istediginde tarcınlı süt içmeni tasiye edebilirim ...evet spor yapmadan malesefki bende kilo veremiyorumm ....spor şart
[Betül ben tatliyicok seviyorum hele böyle soğuk havalarda sürekli bisküvi çikolata yemek istiyorum .
Anladım ki hayatım boyunca ben yediklerime dikkat etmek zorundayım çünkü hemen alıyorum gecen hafta 73 düm bir anda ikibucuk kilo alıyorum dikkat etmezsem
Hayatım böyle geçecek anladım yersem alıcım hemen sürekli dengelemem lazım yiyip yiyip alamayanlardan değilim yazikki
canım bence az yiyerek mideni küçültürsen çok yemeyi istesende yiyemesin ...

günaydın busecim çok sevimdim tatlım bende bugün -300 ile uyandım cumadan bugüne -1500 toplamda 3200kğ verdim:42:
mutluyum bugün sade3ce sebze günü yapacağım

harika bir sonuç bu tebrikler tatlım çok sevindim :46::46: her ne kadar rakibim olmuş olsanda:1:

Gercekten bugün cok saçmaladim
yarın gercekten başlıyorum düzgün beslenmeye Söz....
Aksam bişeyler Yemeyeceğim ve ip atlayacağım

2013-12-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru kayısı 5 adet 90
[2] SEK light yoğurt 1 100gr 48
[3] Bitter Çikolata 30 GRAM 216
[4] havuç 1 adet 26
[5] Lavaş 0.50 ADET 50
[6] Yörsan Böreklik Lor Peyniri 30 GRAM 33
[7] yumurta 2 adet 160
Toplam 623 kalori

Günaydın Kızlar

Valla sizi görünce kendimden utanıyorum :26:
sende başla canım kilo verdikce hafifleyip rahatlıyor insan

aslında iştahı bastırmak bizim elimizde diş fırçalamak,kahve içmek buseninde dediği gibi tarçınlı süt ,tarçınlı su,sadece su,çubuk tarçını ağzında bekletmekte çok işe yarıyor nacizane deneyimlerim okuduklarım araştırdıklarım belki seninde işine yarar

Şimdi menümü yazayım

3 tavuk budu

salata

yogurt 1 tatlı kaşıgı balla

7-8 kayısı

Şimdi uyku bastırdı işte olmasam uyuycam acil kahve içmem lazım
afiyet olsun canmı senin kayısılar hep fazla geliyor bana

hep aynıyız canı kuş kadar yitorum misal ben
harika bir sonuç bu tebrikler tatlım çok sevindim :46::46: her ne kadar rakibim olmuş olsanda:1:
saol busecim darısı hepimizin başına:16::16:

[4] havuç 1 adet 26
[5] Lavaş 0.50 ADET 50
[7] yumurta 2 adet 160
Toplam 623 kalori
yediklerinin kalorisi az olsada devamlı açıktıran şeyler sağlıksız şeyler yediğin içinde iştahını bastıramıyorsun sanırım sende açlık zinciri oluşmuşturmuşsun bencede sen acilen dur demelisin:36::36::36::36::16:

naber kızlar
bu haftam da heba olmuş gibi
çok hastayım hala
planladığım spor girişimlerini yapamdım aa zorlayıp yapma niyetindeyim en azından 3 gün.
offf ya

menümüde yazıyım kızlar artık hiç açlık hissetmiyorum
sabah:1salatalık
1 elma
1 domates
maydanoz hepsini bitirmekte zorlandım
öğle:haşlanmış brokoli yoğurt
akşam:kereviz,yoğurt
spor.3mil leslie yaptım
20 dak dışarda yürüdüm
sıvı
suyun miktarını bilmiyorum 2 lt olmuştur
4 bardak yeşil çay
1 büyük bardak ıssırgan

vakit bulursam akşam yine spor yapacağım
okadar mutluyum ki bugün arkadaşlar pantolonuma bu bollaşmış göbekte gitmiş sen zayıfladın mı dediler
çok mutlu oldum
o şişlik üzerimde yok göbeğim küçülüyor rahatça kalkabiliyorum şimdiden hafifledim bide 55 kilo olsam ne olur bilmiyorum

iyi aksamlar kizlar:16:

[4] havuç 1 adet 26
[5] Lavaş 0.50 ADET 50
[7] yumurta 2 adet 160
Toplam 623 kalori
canim once beyninde bitir ben bu uzerimdeki yuku aticam de ...artik aynalara guvenle bakmak istiyorum de kendi kendine hedef koy o hedefe ulastiginda kendini odullendir...mesela encok almayi istedigin biseyle veye yapmak istedigin biseyle ben oyle yaptim ...ise yariyor sende dene:34:
naber kızlar
bu haftam da heba olmuş gibi
çok hastayım hala
planladığım spor girişimlerini yapamdım aa zorlayıp yapma niyetindeyim en azından 3 gün.
offf ya
ama ama stub olmaz boyle hep yari yolda birakiyosun diyetinide sporunuda lutfen kendini toparla artik:20:
1 elma
1 domates
spor.3mil leslie yaptım
20 dak dışarda yürüdüm
sıvı
4 bardak yeşil çay
1 büyük bardak ıssırgan
cok guzel afiyet olsun canim....
okadar mutluyum ki bugün arkadaşlar pantolonuma bu bollaşmış göbekte gitmiş sen zayıfladın mı dediler
çok mutlu oldum
o şişlik üzerimde yok göbeğim küçülüyor rahatça kalkabiliyorum şimdiden hafifledim bide 55 kilo olsam ne olur bilmiyorum
sen daha bi 5 kilo daha ver bak nasil iltifatlar geliyor :1: cok guzel duygu bu ya :31:

bugun yediklerim yazmaya karar verdim cunku degisiklikler yapiyorum:1:
sabah:sade kahve
1 bardak ilik suya 1 yemek kasigi elma sirkesi
20dk sonra : 1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
maydanoz salatalik domates 3lusu
acik cay
ara: 1 portakal
yesilcay
ogle:1 kase yogurt izgara tavuk 200 gr salata yagsiz bol limonlu ve acili
ara: yesilcay
aksam:bamya yemegi biraz yogurt
su : 8 bardak ictim
spor: sabah 40 dk yuruyus aksam yani yarimsaat once 50dk yuruyus 50 ip 25 mekik

kizalr bisey sormak istiyorum size
turkiyedeki evimizi yeniliyecezde acaba beyaz esyalarda memnun kaldiginiz bi marka varmi lutfen yazarmisiniz veya alipta memnun kalmadiginiz:40:

bugun yediklerim yazmaya karar verdim cunku degisiklikler yapiyorum:1:
sabah:sade kahve
1 bardak ilik suya 1 yemek kasigi elma sirkesi
20dk sonra : 1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
maydanoz salatalik domates 3lusu
acik cay
ara: 1 portakal
yesilcay
ogle:1 kase yogurt izgara tavuk 200 gr salata yagsiz bol limonlu ve acili
ara: yesilcay
aksam:bamya yemegi biraz yogurt
su : 8 bardak ictim
spor: sabah 40 dk yuruyus aksam yani yarimsaat once 50dk yuruyus 50 ip 25 mekik
çok güzel olmuş busecim

turkiyedeki evimizi yeniliyecezde acaba beyaz esyalarda memnun kaldiginiz bi marka varmi lutfen yazarmisiniz veya alipta memnun kalmadiginiz:40:
bilmiyorum canım bizde bu yaz yenileyeceğiz ve koltuk takımımı yenileyeceğim bana da bir fikir verirseniz sevinirim

1 elma
1 domates
spor.3mil leslie yaptım
20 dak dışarda yürüdüm
sıvı
4 bardak yeşil çay
1 büyük bardak ıssırgan
tatlım süpersin valla.azminden azcık bende istiyorum.yollayıver:))
kuzum geçmiş menülerde yazmışsın k
yorum yazmaya çekiniyorum diye.hiç çekinme menülerime istedğin gibi sayabilirsin.eleştiriye acığım.bende o etimekleri fazla buldum ama 6 da yemek yedim gecede 2 gibi ancak uyuyorumm.o yüzden acıkıyorum.arkadaşlarımda yanımda tatlı yiyolardı.ez az zararla etimek ve tabak ta 2 köfte buldum bi baktım midemde.ama bak bugün senn demen üzerine deli gibi acım ama yemiyorum birşey:))emziriyorum diyede herlde cok acıkıyorum kızlar ben ya.dokmak bilmiyorum.bol su ve salata marul felan yiyorum.şişiyim die.
çok mutlu oldum
süpppper
ben arçelik kullanıyorum tatlım.şimdiye kadar bir şikayetim olmadı.annemlerden kalma alışkanlık yıllardır hep arcelik kullanıyoruz.

Back
X