• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım sabah kıymalı yumurtanın yanında ekmek yemişsin yani yağ+karbonhidrat+protein almışsın bunların 3 ünü bir arada alman kilo vermeni zorlaştırır:((((
öğlende patates (karbonhidrat) + kaymak (protein+yağ) + kızartma gene yağ .... üçü yine birleşmiş

akşamki menün güzel ama :)))))))
Ya zaten ben bu memlekete gelme isini sevmedim 5 gun sonra iyice toplarim normalde patates kizartma yememeye calisiyorum ama sırf benm icin yapmislar ayip oluo die yedm
ve şok şok şok bu sabah tartı tam tamına 78.5 kiloyu gösteriyordu:)

yarın kilo bildirirmimi fotoğraflı yapiciğim:))))))))
cok sevindim canim insallah hep bu hizla gider :)

kızlar bu hafta benim için hüsranmı spor da yaptım ama yok
bugün tartıldım aynıyım ya
nasıl oluyo
ne hees kaldı ne bişi
yada çok sıkı bi diyetmi yapsam
yulaf kepeği içimi kaldırdı ama ynede dukanmı yapsam

Bende ayniyim malesef ama senn kadar istikrarli spor yapamadim ben birazda ucunu kacirdim sanirim :(

Ya kızlar yarin kilo bildirim günü yarin ben yeni basladigim icin bildirim yapacakmiyim sanirim iki hafta sonra listeye aliniyormus bildirimleri nasil yapiyoruz[/QUOTE

selam canım sen yine kilonu bildir ama bu hafta listede değilsin genel kurallar sebebiyle... yeni olan tüm arkadaşlar içinde geçerli tabi :34:

selam kızlar girdim geçmişi okudum yine çıkmam gerekiyor, bu haftasonu açıköğretim sınavı olduğu için eşim pc de ders çalışıyor o yüzden 2 gündür giremedim doğru dürüst.... haftasonu da evde olmıycam bu ara yokum nerdeyse. listeyi hazırlıyorum şimdi yarın erkenden bildirimleri hallederseniz iyi olur geç kalmayalım... hadi bakalım derece beklemiyorum u hafta - de kalmasak bari:1::1:

**9. Takım 345. ETAP***

stubbornn(72/0/0/%0)
bur50(73,8/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(79,4/0/0/%0)
kahvelikitap(78,4/0/0/%0)

eksik yada yanlışvarsa düzeltin kızlar görüşürüz yarın sabah:34::54:

Ya kızlar yarin kilo bildirim günü yarin ben yeni basladigim icin bildirim yapacakmiyim sanirim iki hafta sonra listeye aliniyormus bildirimleri nasil yapiyoruz[/QUOTE

selam canım sen yine kilonu bildir ama bu hafta listede değilsin genel kurallar sebebiyle... yeni olan tüm arkadaşlar içinde geçerli tabi :34:

Tamam canim ben yinede bildiririm

boyum 1.60
kilom bu gün itibariyle 78.5
hedefimde 53-54
:)))

tavuk of benimde en sevdiğim şey şu aralar umarım sıkılmam:)))))

spor derken hergün düzenli olarak 1 saat yürüyüş yapıyorum:))))
toplamda 5-6 km oluyor = 6.000 civarı adım

diyet maceram 31 aralıkda başladı
ilk 15 gün falan az yiyodum öğlen arası nesfit yiyodum tatlı şeker falan yemiyodum klasik şeyler
başlangıçta 84.400 kg dım sonrada felaket su toplamaya başladım 79.5 kiloya indim ama sürekli su topluyodum dukana başladım

3 gün oluyor

1. gün:81.400
2. gün:79.6
3. gün:78.5 oldum:)))))

Kalınkaselin çok güzel vermişsin 23 günde 6 kg.maşallah fark vardır kıyafetlerinde.....

Evet bu gun
Sabak 1 dilim ekmek 2 yudum peynir ;)
Öglen kahve ve ıhlamur disaridaydm yemek yiyemedim
Akşam 3 kasik bamya 3 kasikta Yoğurtlu brokoli yedim :)

**9. Takım 345. ETAP***

stubbornn(72/0/0/%0)
bur50(73,8/0/0/%0)
ddanes(58/58/0/%0) kilosu sabit

günaydın kılzar bu hafta sabitim tam tamına aynı çıkmayı başardım tartıda ... ilk ceza bana gelecek biliyordum zaten:50:spor cezası alıyorum kendime hadi gelsin bakalım bildirimler...

Günaydın arkadaşlar kilo vermem cok yavasladi iki gündür dukan yapmama ragmen dogru düzgün veremedim 83, 5 ile başladım bu hafta simdi 82, 5 ciktim

**9. Takım 345. ETAP***[/COLOR]

stubbornn(72/0/0/%0)
bur50(73,8/73,8/0/%0)sabit
ddanes(58/58/0/%0)sabit
[/B]

diğer kızlar nerdeki

tartımın fotoğrafını yarın aticiğim:)

bugünkü menüm

sabah: 1 yumurta haşlama
1 bardağ l,ght süt

öğlen:
tavuk göğüs tavada yağsız ızgara

akşam:
yağsız kıymadan ve 1 yumurtadan kıymalı yumurta:)))))

bi arada :light yoğurt + yulaf kepeği :))))

tavuk olmasaydı napardım acep?

**9. Takım 345. ETAP***

stubbornn(72/0/0/%0)
ddanes(58/58/0/%0)sabit
kahvelikitap(78,4/77,8/0,6/%0,76)

tartımın fotoğrafını yarın aticiğim:)

bugünkü menüm

sabah: 1 yumurta haşlama
1 bardağ l,ght süt

öğlen:
tavuk göğüs tavada yağsız ızgara

akşam:
yağsız kıymadan ve 1 yumurtadan kıymalı yumurta:)))))

bi arada :light yoğurt + yulaf kepeği :))))

tavuk olmasaydı napardım acep?

canım bildirimin nerde ?

kalınkaselin buldum canım yapmışsın bildirimi... kızlar son mesajı alıntılayın yoksa bi sonrakinde eksik oluyor... birtek stubborn kaldı 2 saat daha bekliyorum sonr paylaşıcam son dakikaya kalmak istemiyorum.. saat 12 ye kadar bildirimlerin tamamlanması lazımdı..

**9. Takım 345. ETAP***

stubbornn(72/0/0/%0)
ddanes(58/58/0/%0)sabit
kalinkaselin(79,4/78.1/1.3/%1.64)
kahvelikitap(78,4/77,8/0,6/%0,77)

son hali bu kızlar burdan devam edin... yuvarlamalar eksik olmuş ben arttırdım.. doğrusu böyleydi heralde :1:

kizlar kusura bakmayin giremedim. 71.9. yani sadece 100 gr gitnis.suan cikmam.lazim.
buarada kizlar bende dukana basliyorum yarin.cunku ilerleyemiyorum.

**9. Takım 345. ETAP***

stubbornn(72/71.9/0.1/%0.14)
bur50(73,8/73,8/0/%0) kilosu sabit
ddanes(58/58/0/%0)kilosu sabit
kalinkaselin(79,4/78.1/1.3/%1.64)
kahvelikitap(78,4/77,8/0,6/%0,77)

9. takım ortalaması %0.51

tum kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum sabah ile ogle yemeği bir oldu ama onemli değil istedigim zaman yeme sansim var dukanda bir bucuk yemek kasigi yulafkepeginin icine iki yumurta biraz peynir koyup krep yaptim onu yedim gerci yaninda biraz daha peynir aldim simdide cayimi iciyorum

Back
X