- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
- #56.381
canım bi arkadaş daha davet ettim bu arada ben... gelirse ilgileniverinaysesu yu 1 saat daha bekliycem ama bu haliyle hesaplamayı yapıyorum şimdi... 0.30 altındayız bu hafta bende 200 gr verdim olarak bildirim yapıyorum... o yüzden aysesu girse işimiz biterdi..
Ya canim bu hafta takim olarak az verdik onceden sıralamaya girerken simdi baya gerilerde kaldik bisiler yapip kendimizi toplamamiz lazim :/ gecen gun aysesu yaris onermisti ya olmadi yakin kiloda olanlar arasinda da yarisma yapalim takim icinde belki dahada motive oluruz boylelikle
olmaz ama ya sohbetsız takımmı olur paylasımsız dıyet takımı olmazkı neden brudayız bırbırımızı motıve etmek ıcın gaza getırmek ıcın konusma olmazsa nasıl gaza gelcek bunca mıllettakımlara uye kabul ederken paylasımına dıkkat etmelı 1-2 hafta neyse deneme suresı olmalı paylasımı yetersızsse alınmamalı takıma eskı bır kaptan olaraktan nacızane fıkrım dıger takımlara bır goz attım sen sakrak geyık dız boyu bızde sınek avlıyoz
haftaya gıreyım ozaman bende lıstelere
Canim malesef bizde farkindayiz durmadan yeni uye kapalim diye ugrasioruz ama sanssizlikmidir bilmem gelenler 1 hafta durup kaciyorlar daha listeye bile girmeden
Son düzenleme: