• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zayiffff gordun daha cok sevcek bence:)) evet sansliymisin iii olmus senin icin benim ivin cok kotuuu okulda her trnrfus biri bi abur cubur ikram ediyi:( ama almadimmmm:))

bizimde bugün öğretmenler odasında masanın üzerinde su böreği vardı bir tabak ve benim 1 saat dersim boştu o börekle 40 dakika başbaşa kaldım öğretmenler odasında.gittim geldim ama yemedim çok şükür. daim olur inşallah

seninde zor oluyodur tabi.nefis bu istiyor gördüğünü.

Canm ilk gun bana da cok zor geldi dayanmasi ama 12 bucukta evden cikmama gerekio arada bisi atistiryrm zaten ogle yemek hazirlamaya vaktim olmuyor evden bi cikiyorum dreksiyon egitimi 4 te bitiyor sira bekliyoruzda sonra otobuse bnp hemen okula geciyorm disarda da yemek iatemedgm icin zornlu bekliyorum yanima 5 badem aliyorm iste onu yeyp ustune bir sise su icinde yatistirior oyle yuvarlanip gidiyoruz :)

Canim bence gayet guzel olmus bu arada bu diyet biskvi eger form ise pek yararli deil cunku sekerli oluyor ama mavi yesil die olani var o daha iyidir die biliyorm lif orani daha yüksek hem :)

hep böyle dayanıklı devam edersiniz inşallah

bizimde bugün öğretmenler odasında masanın üzerinde su böreği vardı bir tabak ve benim 1 saat dersim boştu o börekle 40 dakika başbaşa kaldım öğretmenler odasında.gittim geldim ama yemedim çok şükür. daim olur inşallah

seninde zor oluyodur tabi.nefis bu istiyor gördüğünü.

Cokkkk guldum resmenn nefisle savaip kazanmisin;))) bravo0:)) cok sukur iradeliyim bende o kadar kotu degilim tek sorunum sabah uyaninca cok acikmia oluyorum ve dolap bizm oda icinde tamda karsmda ozman tutamiyom kendimi:((((

Kavonozu acarsam dayanamam yerim diye dolabin en arkasina attim:)) iki gunluk pirinc lapasi diyeti var hic duydun mu iii odem atiyomus hasatligimin son iki gunu bugun arkadasta yaptik bana yarin baalayacam rabbimin izniyle

yok duymadım.bunu sen yapma bari önce sağlık böyle şok diyetleri boşver.sen zaten yeteri kadar su içiyorsun ödemin gidecek inşallah. sen basenden şikayetçisin ya sporunu ona yönelik yapsana daha etkili olur.bende göbek olayı fazla idi daha önceki kilo verişlerimde hergün 50 mekik çekiyordum parkta çok farketti.yürüyüşle ısın sonra basen eritici harketler neyse onlardan biraz yap.az olsun,düzenli olsun,işe yarar.zaten hedefin küçük senin.çabuk ulaşırsın.
bence lapayı uygulama ama yinede sen bilirsin kararına saygı duyarım

Son düzenleme:
yok duymadım.bunu sen yapma bari önce sağlık böyle şok diyetleri boşver.sen zaten yeteri kadar su içiyorsun ödemin gidecek inşallah. sen basenden şikayetçisin ya sporunu ona yönelik yapsana daha etkili olur.bende göbek olayı fazla idi daha önceki kilo verişlerimde hergün 50 mekik çekiyordum parkta çok farketti.yürüyüşle ısın sonra basen eritici harketler neyse onlardan biraz yap.az olsun,düzenli olsun,işe yarar.zaten hedefin küçük senin.çabuk ulaşırsın.
bence lapayı uygulama ama yinede sen bilirsin kararına saygı duyarım

Ole mi diyosunnn basen yuruyusle erir gibi geliyo bana ama ayrica basen hareketlerimi yapayim yaniii ole yapayim olese lapayi okadar yaptim aksamlari yiym cope gitmesin:))

Ole mi diyosunnn basen yuruyusle erir gibi geliyo bana ama ayrica basen hareketlerimi yapayim yaniii ole yapayim olese lapayi okadar yaptim aksamlari yiym cope gitmesin:))

gerek yok lapaya sen zaten vereceksin.öyle sağlıksız şeylere meyletme.kanma!yararından fazla zarar veriyor.sen yaş olarak gençsin metabolizman aktif çalışıyor niye dert ediyosun acele etme bence.bak insanlar ne kilolar veriyor sen mi veremeyeceksin.ben sana en fazla 3 haftalık işin var diyorum böyle devam edersen.hem sağlıklı vermiş olacaksın doğru olanı yapacaksın.
bence basen hareketlerine bak.bölgesel zayıflamaya yönel.

hızınıza yetişemiyorum hatunlar aman aman hep böyle olsunda yetişemeyim ben:))

bugün biraz cozuttum gerçi şeker ve undan yapılmış bişey yemedim ama 3 tane muz yedim

uh uh uh diye dolancam evde şimdi muz ve üzüm en kalorili meyvelerden:) ben tane yedim yaaaa

şimdi bi zumba yaparım oh mis gibi gider bütün muzcuklar üstümden

ben zmba yaparken bazen eşim oluyo evde gülmekten yıkılıyo adamcağız

bide müziği varya zumba zumba diye adam geçiyo kendinden hahahahaha:):132:

canım sen hangi zumbayı yapıyorsun adını versene... ben 2 tane baktım 2 side zor geldi bide seninki ne bakayım.. oda olmazsa sorun bendedir artık:52:

gerek yok lapaya sen zaten vereceksin.öyle sağlıksız şeylere meyletme.kanma!yararından fazla zarar veriyor.sen yaş olarak gençsin metabolizman aktif çalışıyor niye dert ediyosun acele etme bence.bak insanlar ne kilolar veriyor sen mi veremeyeceksin.ben sana en fazla 3 haftalık işin var diyorum böyle devam edersen.hem sağlıklı vermiş olacaksın doğru olanı yapacaksın.
bence basen hareketlerine bak.bölgesel zayıflamaya yönel.

Tamam seni dinkeyecem sozunden cikmiyorum;)) biraz video bakayimmm ne harektler var lesiee yaada zumba da yapabilirim..o sıkıcı hatreketlerri yapmam bn yaa tek basima. kilo verince platese yazilcam ins okulda var;))

bu da bugünkü menüm

SABAH
1 Domates
1 Salatalık
2 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydonoz
1 kk peynir

ARA
1 Bardak kış çayı
8 fındık

ÖĞLEN
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt

ARA

1 havuç
2 bardak ayvalı tarçınlı çay

AKŞAM
1 kase pırasa yemeği
Turp
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru kayısı 5 fındık

2 lt.su içildi
8 km yüründü

18.45 kapanış.
Yatana kadar su içmeye devam

Son düzenleme:
bu da bugünkü menüm

SABAH
1 Domates
1 Salatalık
2 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydonoz
1 kk peynir

ARA
1 Bardak kış çayı
8 fındık

ÖĞLEN
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt

ARA

1 havuç
2 bardak ayvalı tarçınlı çay

AKŞAM
1 kase pırasa yemeği
Turp
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru kayısı 5 fındık

2 lt.su içildi
8 km yüründü

18.45 kapanış.
Yatana kadar su içmeye devam

Cokkkj iyiii:)))))

hızınıza yetişemiyorum hatunlar aman aman hep böyle olsunda yetişemeyim ben:))

bugün biraz cozuttum gerçi şeker ve undan yapılmış bişey yemedim ama 3 tane muz yedim

uh uh uh diye dolancam evde şimdi muz ve üzüm en kalorili meyvelerden:) ben tane yedim yaaaa

şimdi bi zumba yaparım oh mis gibi gider bütün muzcuklar üstümden

ben zmba yaparken bazen eşim oluyo evde gülmekten yıkılıyo adamcağız

bide müziği varya zumba zumba diye adam geçiyo kendinden hahahahaha:):132:

3 muzmu:47::47::47::47::47: yeşil elma sınırsız ama muza hayır.zumba cok zormuş canım ya gecen netten bakarak yapmaya niyetlendim acayip zor.tebrik ediyorum seni yapabiliyorsun:34::34::34:

Back
X