• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eee bende paylasem artik menumu :)

Sabah= 2 kayisi 1 adet kivi bir bardak 5 i 1 yerde cay

Ara 1 activia 10 bademm

Öğlen=5 kasik müsli light sutle kis cayi

Ara 10 badem

Ara 1 elma 5 badem kis cayi

Aksam= 4 kasik mantar yemegi 3 kasik naneli yogurt
Ve yarim saat sonrada bir elma yaninda da rezene cayiyla gunu kapattm

Cokmu oldu az mi ben bile karar veremedm eve ekmek alamadigim icin sabah kahvaltisi sknti oluyor :(

Su 2 litre ve üstü sanırım
Spor bugun az oldu malesef dizim aciyor da 25 dakika eliptik 45 dakika yuruyus 15 mekik simit bolgesi icinde birkac hareket yaptm :)

sabah kahvaltısı çok az olmuş.gün içinde direnciniz düşmüyor mu? eforlu bir işiniz yok demek ki. dayanıyorsanız tebrik etmek lazım tabide. sağlığı da unutmamak lazım bence.

evet ama hiç şeker almayacak mıyız? kalori olarak düşününce elmayla aralarında pek fark olmuyor hergün elma yemekten bıkmaktansa çeşitlendirmeye çalışıyorum kendimce.

Canim malesef vucudun sekere pek ihtiyaci yok ben bunu bir doktordan duymustum yani televizyonda izlemistim diyeym bir insanin gunluk seker ihtiyaci bir kuru kayisi kadar demisti :) daha az demisken aslinda tum gunu kastetmemistim sabahlari bende mutlaka kayisi yerim ama aksamlari dikkat etmek gerekiyor :) ayrica elmayi ornek verdim bu farkli seylerde olabilir sadece elma olmasina gerek yok kivi olablr ki cok yararli veya daha farkli hafif meyvelerde vardir mutlaka :)

sabah kahvaltısı çok az olmuş.gün içinde direnciniz düşmüyor mu? eforlu bir işiniz yok demek ki. dayanıyorsanız tebrik etmek lazım tabide. sağlığı da unutmamak lazım bence.

Canim ben 2 ay once cok duzenszdim ornegin sabaha karsi 4 5 gibi yatar diger gun oglen 3 te uyaniyordm ve ne kahvalti nede ogle yemegi yemiyordm aksam yemekleri tika basa yeyip uzerine cips cikolata goturunce kilo aliyordm veya hep oyle kaliyordum :( simdi de kahvaltilara alismam zor oldu ve arada canim hic istemiyor bende sirf metabolizma uyansin diye yiyorum oyle iste zamanla daha cok alisirim heralde :)

evet sıra geldi zurnanın zırt dediği yere :52:
hadi bakalım bu da bugünkü menüm

:36::36::36:

SABAH
1 bardak süt
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim etimek

ARA
2 kayısı
5 fındık
2.5 Bardak ayvalı tarçınlı soğuk çay

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
2 kayısı
5 fındık

AKŞAM
1 kase barbunya
1 kase yoğurt

ARA
2 incir
2 kayısı
5 fındık

8 km yol yüründü
3 litre su içildi
19.00 kapanış

Eee bende paylasem artik menumu :)

Sabah= 2 kayisi 1 adet kivi bir bardak 5 i 1 yerde cay

Ara 1 activia 10 bademm

Öğlen=5 kasik müsli light sutle kis cayi

Ara 10 badem

Ara 1 elma 5 badem kis cayi

Aksam= 4 kasik mantar yemegi 3 kasik naneli yogurt
Ve yarim saat sonrada bir elma yaninda da rezene cayiyla gunu kapattm

Cokmu oldu az mi ben bile karar veremedm eve ekmek alamadigim icin sabah kahvaltisi sknti oluyor :(

Su 2 litre ve üstü sanırım
Spor bugun az oldu malesef dizim aciyor da 25 dakika eliptik 45 dakika yuruyus 15 mekik simit bolgesi icinde birkac hareket yaptm :)

mıhrımahcım menun cok gzuel demeyı cok ısterdım ama yapılmıcak en buyuk hatayı yapmıssın ara ogunelrınde ya cerez ya meyve kuru yas farketmez bunlardan bırını scmelısın hepsını yemen olmamıs.bırde cok fndık yemıssın meyvelerde sekerlı ve kalorılı fındık cok yanı ara ogunlerın de cok gereksız kalorı almıssın kızlar cerezlerı lutfen her ara ogunde tuketmeyın sadece bır ara ogunde tuketın bırındede meyve tuketın cok dengelı ve yeterlı geregınden fazla yemeyın

kahvelıkıtap cım sende bademı abartmıssın cok yaglı ve kalorılıdır fındık fıstık badem 15 tane yemıssın.en ıdealı 5 tanedır 2-2-1 seklınde ara ogunlere serpıstırsen daha ıyıydı.

kısacası arkadaslar meyve cerez cok fazla olmus sızde :26::26: sporla yaktıgınız kalorının yarısını gerı almıssınız zaten :31:

:28:
Lanettttt olsunnn oda arkadaşım geldiii tabiii bosss gelmediiu anne kekleri pastalariii:\ Asil sibav simdi başlıyor dolapta tam yatagimin karsisinda:\

o tabagın ıcındekılerı kek apsta olarak dusunursen dayanamaz yersın o tabaga bak ve orda löp löp yag gor ozaman yemezsın kalorı bombası oldugunu dusun dolabın ıcınde.yedıgın an basenlerıne eklenecek sımıtlerı yagalrı dusun :47::47:

mıhrımahcım menun cok gzuel demeyı cok ısterdım ama yapılmıcak en buyuk hatayı yapmıssın ara ogunelrınde ya cerez ya meyve kuru yas farketmez bunlardan bırını scmelısın hepsını yemen olmamıs.bırde cok fndık yemıssın meyvelerde sekerlı ve kalorılı fındık cok yanı ara ogunlerın de cok gereksız kalorı almıssın kızlar cerezlerı lutfen her ara ogunde tuketmeyın sadece bır ara ogunde tuketın bırındede meyve tuketın cok dengelı ve yeterlı geregınden fazla yemeyın

kahvelıkıtap cım sende bademı abartmıssın cok yaglı ve kalorılıdır fındık fıstık badem 15 tane yemıssın.en ıdealı 5 tanedır 2-2-1 seklınde ara ogunlere serpıstırsen daha ıyıydı.

kısacası arkadaslar meyve cerez cok fazla olmus sızde :26::26: sporla yaktıgınız kalorının yarısını gerı almıssınız zaten :31:

Evet canim bugun badem baya fazla oldu benm :(( kahvalti etmedm die tozuttum sanirim bu arada yarn buyuk gun sanirim cok merak edyrum inan uyuyamam dicektm ama zaten uykum kacti arka eve hirsz grmeye kslkmis bnde yalniz kaliyordm simdi korkudan uyku gelmiyor :((

Bu saatlerde herkes uyuyor sanırım :( Benimse işimin gücümün olmadığı tek saatler neredeyse bunlar :( Menülerinizi okudum resmen bayıldım ne kadar azimli bi grup bu böyle hepinizi tebrik ederim .Gelelim benim menüme:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim hindi salam
1 domates
1 biber
maydanoz
2 minik dilim kepek ekmeği

Öğlen
1 fincan nescafe
Az ceviz

Akşam
Minik bir kase sebze çorbası
Karnabahar köftesi(unsuz)
2 kaşık yoğurt

Bu saatlerde herkes uyuyor sanırım :( Benimse işimin gücümün olmadığı tek saatler neredeyse bunlar :( Menülerinizi okudum resmen bayıldım ne kadar azimli bi grup bu böyle hepinizi tebrik ederim .Gelelim benim menüme:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim hindi salam
1 domates
1 biber
maydanoz
2 minik dilim kepek ekmeği

Öğlen
1 fincan nescafe
Az ceviz

Akşam
Minik bir kase sebze çorbası
Karnabahar köftesi(unsuz)
2 kaşık yoğurt

Senin menünde gayet güzel canım. Bu saatlerde buralarda kimsecikler kalnıyor genelde. Bende bebek emzirmekten yatamadığım için devamlı yazan var mı diye kontrol ediyorum :)

*[B]** 9 TAKIM 348. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)kilosu sabit
bur50(74,6/0/0/%0)
ddanes(57.8/0/0/%0)
kalinkaselin(75.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,3/0/0/%0)
aysesu(64.2/0/0/%0)
dalin26(.../0/0/%0) yeni üye hedef ... kilosu 2 ye bölündü[/B]

*[B]** 9 TAKIM 348. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(74,6/0/0/%0)
ddanes(57.8/0/0/%0)
kalinkaselin(75.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,3/0/0/%0)
aysesu(64.2/0/0/%0)
dalin26(.../0/0/%0) yeni üye hedef ... kilosu 2 ye bölündü[/B]

kızlar liste hazır burdan eklersiniz yanlış yada eksik yazdığım varsa düzeltirsiniz...

benım 1 haftam oldu ben yarın lıstelere gırmek ıstıyorum ıste banane vekıl kaptan benı yarın lıstelere alma varyaa 5 saat zumba yapar ıntıhar ederım :27::27::27:

canım aldım seni zaten alıcam demiştim ya... yada demedim de düşündüm mü ki :44: neyse canım şimdi gördüm mesajınıda hazırlamıştım zaten listeyi yarın ordan hedefini falan da girersin:54:

selam kızlar özellikle yeni gelenler... hafta ortasında gelenler var haftaya listeye aldığımda kilonuzu 2 ye bölmem lazım... e haliyle pzt başlayanlar için dezavantaj oluşturuyor bu durum... şu şekilde de yapabiliyoruz; yarın tartılırsınız kilonuzu 2 ye bölmeden haftalık yazarız... dalin sende perşembe gelmişsin kilonu 2ye bölmeden yazarız artık, listeyi değiştiririm... ve artık yarından itibaren mesaj sayımına başlayalım... uyku tutmadı yine saat kaç oldu:50: hadi yarın geç gelirim artık görüşürüz :54:

kızlar nasılsınız giremiyorum bende . ayrın bildirim yaparım ama öle yoğunumki malum haftasonu kızlarımın doğumgünü ahzorlıkalr var.

menüm:

sabh: 1 simit tost
muzlu süt

öğle: 4 adet sarma
yarım kase yoğurt

akşam: ızgara kanat
zero kola

bu hafta erdeyse hiç spor yapamadım
yoğunluk hat safhada. haftasonu bi doğumgünü geçsin hafta başı zumabay başlıca bende bugün bi 1o dk yaptım çok iyi

Gunaydiiinnn :)) ben yine uyandim ama bu sefer de cok erken kalktm sanki azcik daha zorliyem kendimi :))) en gec 12 de bildiririm bende :))

Back
X